golonka nadziewana polędwiczka

– „Francuski szef kuchni” Julia Child wyd 2013 16. Staropolska zupa ze szpinaku i grzybów – „Księga szefów kuchni” Jerzy Pasikowski wyd 2013 Po przeglądzie swojego bloga, szczególnie przepisów przed Zobacz więcej
- golonka po góralsku (w piwie) z purre z grochu i kapustą z grzybami - juki ułańskie czyli schab nadziewany borowikami, z kopytkami, warzywami i sosem kurkowym - quiche z combrem króliczym, z sosem Zobacz więcej
Olympic Fan Pack 4 tygodnie temu Na kruchym spodzie Gotowanie po chińsku*, duszony kurczak z grzybami shiitake 4 tygodnie temu Rynn's Om Nom Nom. Cepeliny z mięsem 5 tygodni temu Kochaj Indie Pirat Zobacz więcej
siostrzana restauracja Studia Qulinarnego. To połączenie trzech pasji właścicieli: jedzenia, sztuki i architektury. W międzynarodowym menu znajdziemy przykładowo krem z pieczonego buraka z lodami Zobacz więcej
Codogara
Codogara Obserwuj blogaObserwujesz bloga
codogara
Co na grilla – mięso

Co na grilla – mięso 389

0
eksperymentów – na ruszt wrzucamy mnóstwo intrygujących specjałów. Sami sprawdźcie jakich! Mięso zawsze w cenie Kiełbasa, karkówka i skrzydełka to menu typu basic na polskich rusztach. Z czasem Zobacz więcej
Bigos z młodej kapusty Bitki w sosie własnym z marchewką Bitki w winie, jarzębinie i bakaliach Bitki w ziołach i czerwonym winie Bitki wieprzowe w pieczarkach Bitki z indyka Black & white - Zobacz więcej
Najwyższa pora na opublikowanie podsumowania zeszłorocznej akcji Wielkanocne Smaki. Miałam to zrobić jeszcze przed opublikowaniem zaproszenia do obecnie trwającej, piątej edycji zabawy, ale zebranie i Zobacz więcej
winie Bitki wieprzowe i sos pieczarkowy Bitki wieprzowe panierowane Bitki wieprzowe w pieczarkach Bitki z indyka Black & white - galaretka z czarnej porzeczki z bitą śmietanką Bliny gryczane Zobacz więcej