golonkę bez kości

Kurczak nadziewany jest idealny do podania na ciepło lub zimno. Ja wstępnie go wytrybowałam i nadziałam mięsem mielonym z pieczarkami, następnie owinęłam dratwą i zapiekałam około 1 godziny. Efekt Zobacz więcej
Czas przygotowania: 30 min. Czas pieczenia: 30 min. Przepis od mojej teściowej, zawsze wykonywany przez mojego Pawełka. Cudownie smakuje, bardzo polecam. Danie efektowne i bardzo proste! Foremka: Zobacz więcej
Witajcie kochane ! :) Dziś przychodzę do was z perełką jaka niedawno się pojawiła na ekranach. Sama czekałam na jego premierę na Netflix i wczoraj nadszedł dzień, kiedy mogłam wreszcie obejrzeć ten Zobacz więcej
W ostatnią niedzielę, zrobiłam proszony obiad na który zaprosiłam około 5 osób z rodziny męża plus nas dwoje. Postanowiłam że na ten obiad.zrobię pieczonego kurczaka bez kości oraz nadzieję go mięsem. Zobacz więcej
Kilka dni zbierałam się aby napisać ten post. Nie wiem też czy dobrze robię, że na blogu kulinarnym pisze o filmie jednak ten film mnie bardzo posuszył. Film "Aż do kości" to dobrze nakręcony film o Zobacz więcej
Beta
Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Stare Gary
Jagnięce kotleciki bez kości

Jagnięce kotleciki bez kości 70

Jakiś czas temu robiłam, kupione w Lidlu, jagnięce kotleciki z kością. Wyszły smaczne ale były bardzo malutkie, wręcz mikroskopijne. Tym razem pokazały się w Biedronce kotleciki bez kości. Nieco Zobacz więcej
Najbardziej z kurczaka lubię mięso z udek ale przyznam, że jak są z kością to nie mam za dużo pola do popisu a luzować kości nie lubię. Dla tego często wybieram piersi mimo, że są mniej smaczne. Zobacz więcej
Składniki: 1 kg schabu bez kości Majeranek Czosnek Sól, pieprz Tymianek 1 łyżka oliwy Przygotowanie: Mięso myjemy i przekładamy do miski. Wsypujemy wszystkie przyprawy, oliwę i nacieramy mięso. Schab Zobacz więcej
Wyluzowaną ćwiartkę z kurczaka wsadziłam do marynaty, a po kilku godzinach piekłam na grillu. Zastanawiałam się jaki dodatek byłby dobry. Postanowiłam w końcu ugotować ryż, wsadzić do pomidorka - jego Zobacz więcej
składniki: udziec jagnięcy bez kości (1,5 – 2 kg) szklanki musztardy Dijon 2 wyciśnięte ząbki czosnku 1 łyżeczka posiekanego świeżego rozmarynu 2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku 2 łyżeczki Zobacz więcej
powolipoprostu.pl
powolipoprostu.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Powoli. Po Prostu.
Bez Jaj!

Bez Jaj! 139

To, że historia lubi zataczać kręgi wiadomo od wieków. I to w kółko. Ja wiem. Ona wie. Wiemy. Dlatego nie dziwi nas, gdy uświadamiamy sobie, że to się właśnie stało. Po raz kolejny rozgrywa się znów, Zobacz więcej
kuchniaoddwojga
kuchniaoddwojga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia od dwojga
(bez tytułu)

(bez tytułu) 14

Przyszła wiosna i coraz częściej sięgamy po lekkie i orzeźwiające produkty. Również na naszym stole królują ostatnio lekkie zupy, wrapy i sałatki oraz świeże i aromatyczne dania kuchni orientalnej. Zobacz więcej
Mariolka90
Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
UGOTOWAĆ
Duchy i kości - bezy na Halloween

Duchy i kości - bezy na Halloween 25

Korzystając z halloweenowego szaleństwa postanowiłam przygotować bezowe duchy i kości.Małe, słodkie i kruche bezy to przekąska na słodko idealna dla dzieci. Z poniższej porcji upieczecie bezy na Zobacz więcej
Inwencja własna, następnym razem wzamykanymnaczyniu żaroodpornym żeby kurczak nie był suchy.Myślęże można też dodać do kaszy zielony groszek. Foremka:naczynie żaroodporne z przykrywką Składniki (na 4 Zobacz więcej
SKŁADNIKI 500-600 g podudzi z kurczaka bez kości 200 g pieczarek 2 zielone marchewki (mogą być zwykłe) 4 łyżki sosu sojowego TaoTao 1/2 buteleczki sosu czosnkowego z miodem TaoTao 2 łyżki oleju Zobacz więcej
Kasia.K
Kasia.K Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moje pasje - mój świat
(bez tytułu)

(bez tytułu) 31

Cześć No niestety nie obyło się bez operacji. Pomimo gipsu kości się przesunęły. Jestem już w domu, ale w nodze mam wstawioną płytkę przymocowaną śrubami. Plusem tej sytuacji jest to, że nie muszę się Zobacz więcej
piotras100
piotras100 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Szaleństwo w kuchni
Jak ugotować golonkę

Jak ugotować golonkę 1088

Golonkę przed gotowaniem należy dobrze umyć i zapeklować. Jeśli nie mamy czasu albo ochoty na peklowanie, to trzeba przygotować odpowiednio duży garnek. W garnku gotujemy wodę. Gdy będzie wrzeć - Zobacz więcej
Duszone w piwie golonki bez kości z kasztanami i suszonymi grzybami.. może i brzmi dziwnie ale zapewniam, że smakuje wybornie! Soczyste i mięciutkie kawałki golonki wieprzowej bez skóry i kości w Zobacz więcej
MyCookBook.pl - Grillowane podudzia z kurczaka (bez kości) w orientalnym stylu podane z mieszanką sałat Toggle navigation MyCookBook.pl Name You must enable Javascript on your browser for the site to Zobacz więcej