Przepis na gorditas

Powiązane przepisy:

Gorditas to przepyszna przekąska rodem z Meksyku. Składa się z koszyczka z ciasta francuskiego i farszu przypominającego chili con carne. Będą naprawdę wspaniałym uzupełnieniem każdego imprezowego, a Zobacz więcej
Przepis nietypowy jak na mnie, bo z głębokiego tłuszczu! Z wielu powodów unikam w domu smażenia na oleju, ale tym razem było warto Te placuszki to kwintesencja meksykańskiej kuchni, znajdziemy na Zobacz więcej
Przygotowałam dla Was zestawienie kilku fajnych propozycji na sylwestrową zabawę, które wcześniej już pojawiały się na blogu. Teraz wszystkie są tutaj, i żadna Wam, nie umknie. Ale zanim przekąski, Zobacz więcej
molino
molino Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia meksykańska
Ojite, chenchere i mrówka

Ojite, chenchere i mrówka 54

Istnieje przepiękna legenda o pochodzeniu kukurydzy. Były czasy, kiedy nie było kukurydzy, i ludzie i zwierzęta jedli tylko ojite. Pewien dzięcioł był już zmęczony szybowaniem w wysokich koronach Zobacz więcej
Opowiem Wam bajkę. Bajkę o małej kuchareczce, która bardzo chciała usmażyć Mężczyźnie na urodziny jego ukochany stek. Stek wyszedł jak pantofelek od Louboutina - piękny, ale całkiem niejadalny. W Zobacz więcej
efu7
efu7 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchenne Ewolucje
Sztuka kulinarna w Sztuce Mięsa

Sztuka kulinarna w Sztuce Mięsa 118

Miesiąc temu miały miejsce super ekstra fajne warsztaty kulinarne, zorganizowane przez parę przesympatycznych i pełnych pomysłów blogerów, czyli Pana i Panią Sandman, w gościnnych progach restauracji Zobacz więcej
GORVITArozpoczęła działalność w 1989 roku. Początkowo zajmowała się wyłącznie dystrybucją wybranych firm farmaceutycznych i kosmetycznych. Kontrakty te pozwoliły na przetrwanie firmy i w perspektywie Zobacz więcej
Pierwsza relacja nie będzie związana z kuchnią Korfu. jest trzecią grecką wyspą, którą odwiedziłam. Pierwszą była najbardziej dzika - Zakynthos – cudowna podróż poślubna! Po dwóch latach „ Zobacz więcej
Click for English version Kliknij po przepis po polsku Gostam do título? Eu também…:) Todos sabemos que gordura é uma das coisas que adiciona sabor ao prato. Quer queiram, quer não, um pedaço de Zobacz więcej
kuchnia kachny
kuchnia kachny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia Kachny
Salsa

Salsa 171

Kuchnia meksykańska jest jedną z najbardziej popularnych kuchni świata. Znana jest przede wszystkim z dużej ilości warzyw i ostrych przypraw a także mięs, choć opiera się głównie na kukurydzy i Zobacz więcej
Jak wiecie bardzo lubię fantastykę i książki młodzieżowe wydawane przez Wydawnictwo Dreams. Gdy tylko zobaczyłam w zapowiedziach ,,Morza szept" Patrici Schroder wiedziałam, że nie będę mogła przejść Zobacz więcej
W piątek uczestniczyłam w wielkim otwarciu Hotelu Mercury Gdynia Centrum. Przed hotelem przywitał mnie czerwony dywan,poczułam się trochę jak gwiazda. Wnętrze hotelu miło mnie zaskoczyło.Nie będę Zobacz więcej
12 czerwca, na zaproszenie Dyrektora Marka Przeorskiego, miałam przyjemność wziąć udział w wielkim otwarciu, po rebrandingu, Hotelu Mercure Gdynia Centrum, nowy hotel na mapie Gdyni..ale czy, aby na Zobacz więcej
Dietifit
Dietifit Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dietifitka
Dietetyk Rzeszów. Wizyta w TVN.

Dietetyk Rzeszów. Wizyta w TVN. 28

Dietetyk Rzeszów. Wizyta w TVN. – Dietifit – gabinet dietetyczny Strona główna O mnie Media Współpraca Efekty Oferta Warsztaty Konsultacje Cennik Galeria Kontakt Blog Strona główna O mnie Media Zobacz więcej
Takich numerów jeszcze nie było. Bałwana w Wielkanoc lepić już się zdarzyło. Boże Narodzenie w ulewnym deszczu też mamy odhaczone. Co prawda słońce ciągle jeszcze wstaje na wschodzie a czarne wciąż Zobacz więcej
Click for English version Kliknij po przepis po polsku Os doces deviam ser isentos de calorias. Quem concorda? Em um mundo perfeito, as bolachas não continham nenhum açúcar, os bolos não precisavam Zobacz więcej
Click for English version Kliknij po przepis po polsku O grande filósofo Aristoteles dizia que o encontro de equilíbrio na vida é um dos objectivos de existência feliz. Os extremos não nos fazem bem Zobacz więcej
Kolacja „Przyjaciół Świata” po raz dziesiąty! - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Zobacz więcej
Kuchnia meksykańska została w 2010 roku wpisana na listę niematerialnego dziedzictwa UNESCO. Podobno, jeśli codziennie byśmy próbowali jedną potrawę, to potrzeba 2 lat, żeby spróbować wszystkich Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: