Przepis na gotuje bo lubi

Gotuje, bo lubi, a potem jest cała w mące - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Zobacz więcej
Lubię gotować. Ale nie dla siebie. Dla siebie lubię eksperymentować, czytać, degustować, poszerzać swoją wiedzę o nowości kulinarne. Najbardziej lubię gotować dla prawdziwych facetów. Jacy to są? Zobacz więcej
Nie ma co się rozpisywać - pomysł na tę pastę nie jest mój. Zobaczyłam ten przepis i wiedziałam, że muszę go jak najszybciej wypróbować. Dzisiejsze śniadanie zawdzięczam więc w połowie jego autorce, Zobacz więcej
Bardzo pyszna sesja Sergi Pons dla hiszpańskiego Glamour. W roli kucharza David Gandy znalezione TU Zobacz więcej
Koper
Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
W koperkowej kuchni
Szynka gotowana

Szynka gotowana 12110

Mała „I” lubi jeść kanapki z mięsem. A ja nie lubię, gdy moje dziecko je wędliny naszpikowane chemią. Dlatego staram się jak najczęściej robić pasztety, klopsy, czy domowe wędliny. Jakiś czas temu Zobacz więcej
Być może nie bardzo to po mnie widać, ale staram się gotować zdrowo i dietetycznie. Kupuję składniki niskokaloryczne, dobrej jakości, staram się wybierać ekologiczne produkty, a przy tym jednocześnie Zobacz więcej
Katie
Katie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Cynamon w puszce
95. Lubię gotować owsiankę

95. Lubię gotować owsiankę 221

Miały być placki owsiane i mimo tego, że za oknem pogoda piękna to zachciało mi się miseczki wypełnionej po brzegi owsianką :) Nie mogłam się zdecydować na zdjęcia :) Owsianka creme brulee gotowana z Zobacz więcej
Świąteczne prezenty dla osób lubiących gotować | przepis na, jak zrobić, jak ugotować Strona główna Anka na jutjubie Obiady Desery Dania mączne Śniadania Zupy Pieczywo Przetwory Przystawki Sałatki Zobacz więcej
Jeśli mieszkasz w Warszawie, lubisz gotować, ale czasem po prostu brakuje Ci na to czasu i pomysłów, mamy dla Ciebie niespodziankę. Menu Domowe, z którym od pewnego czasu współpracujemy, dostarczy do Zobacz więcej
Właśnie wróciłam z kolejnych przedświątecznych zakupów. Jeden jedyny wniosek, jaki mi się obecnie nasuwa to fakt, że wcześniej zdecydowanie warto sobie przemyśleć co zamierzamy komuś sprezentować, bo Zobacz więcej
Chwilowa przerwa w kapuściano-grzybowych postach! Czas na ogórkową. To zupa, za którą Ona nigdy nie przepadała. Co ciekawe - obok szczawiowej - jedna z Jego ulubionych kwaskowatych zup. Ona zagryzała Zobacz więcej
Lubię to! co robię, czyli gotowanie, smakowanie i prowadzenie bloga… | glinianytalerzyk glinianytalerzyk Ceramiczne poszukiwania pysznych smaków Menu główne Przeskocz do tekstu Przeskocz do widgetów Zobacz więcej
Gotowanie jest przyjemne i modne. Oglądamy coraz więcej programów i filmów o jedzeniu, więc chcemy sami gotować, ale początki są nudne. Wiele osób je w kółko makaron z sosem ze słoika, albo te 3 Zobacz więcej
Tę kolację mieliśmy, gdy na dworze szalało zimno i deszcz. Nawet przyplątała się butelka rewelacyjnego wina z Pugli przysłana przez przyjaciół smakoszy. I wiecie co? Dzięki tej uczcie zapomniałam, że Zobacz więcej
Tak to już jest, że drożdżowe mnie nie lubi :-( i nie wiem dlaczego? Nie wiem też co robię źle, jakie popełniam błędy ale … ale średnio co drugie drożdżowe (obojętnie jakie) mi nie wychodzi … Od Zobacz więcej
Ala nie lubi szpinaku. Właściwie to nie lubi zielonego koloru i warzyw w tym kolorze, no.. przynajmniej niektórych. Jednym z takich warzyw, których nie może znieść na talerzu jest szpinak. Wiele razy Zobacz więcej
Ala nie lubi szpinaku. Właściwie to nie lubi zielonego koloru i warzyw w tym kolorze, no.. przynajmniej niektórych. Jednym z takich warzyw, których nie może znieść na talerzu jest szpinak. Wiele razy Zobacz więcej
To był chyba drugi zestaw, który przygotował luby. Siedzieliśmy przy stole, a totalną ciszę zakłócało tylko siorbanie. Nudle ciężko jeść kulturalnie, ale podobno w Azji siorbanie to nic takiego, a Zobacz więcej
Risotto nie jest trudne do zrobienia, wystarczy trzymać się kilku żelaznych zasad (odpowiedni gatunek ryżu, gorący bulion, nie dać daniu wyschnąć podczas gotowania i dać odpocząć 3 minuty przed Zobacz więcej