greenmorning.pl

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
Dzień dobry, Odkąd w zorganizowanym przez Kingę konkursie urodzinowym wygrałam udział w jej warsztatach fotografii kulinarnej tym oto wpisem, dostaję od Was pytania, czy kurs już się odbył, jak było, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
udział w moich warsztatach. Konkurs jest łatwy i przyjemny- zapraszam i życzę wygranej (lubhojnego Mikołaja odwiedzającego wasze strony Facebook-owe ) ———————————————————————————————————————————————— Zobacz więcej
{{headerMessage}}
(two days) and the cost is 1200PLN (what is arround 300Euro. Please notice thatprice does not include hotel acomodation or meals cost- this you have to take care of yourself. If you want I can Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Fromage à tartiner fait maison Od jakiegos czasu lubuje sie w wyrobach domowej roboty. Nie ma nic lepszego niz rozkoszowanie sie domowym chlebem na zakwasie, suszona wedlina czy mozzarella. No i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z GreenMorning.pl w czasie kursu fotografii kulinarnej. Jak Wam się podobają? W weekend zapraszam Was na relację z kursu. Bardzo chciałabym napisać Wam coś więcej na temat samej Nohut Salatasi, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
No i znów pomidorówka ??? Nie…to jest zupa z pieczonych pomidorów i kukurydzy :) Jadłam ją w ostatni dzień pażdziernika, kiedy szcześliwie zmęczona wróciłam z kursu fotograficznego do hotelu. Byłam na Zobacz więcej
greencookies.pl
greencookies.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
greencookies.pl
Gruzińskie chaczapuri

Gruzińskie chaczapuri 308

7
{{headerMessage}}
, że będzie to moja ulubiona, zaraz obok włoskiej, kuchnia narodowa. Gdy na blogu greenmorning.pl zobaczyłam przepis na chaczapuri z tej właśnie restauracji, musiałam spróbować je zrobić. Nie byłabym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na brzegach tortownicy. 11.Krój sernik na spore kawałki i podawaj gościom oraz domownikom. Na ich pochwały machaj ręką i odpowiadaj „OCH! To takie proste ciasto, znam je z GreenMorning.pl, chcecie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się będzie bardzo postarać. Po co? Choćby po to aby nauczyć robić się takie zdjęcia jak prezentowane w dzisiejszym wpisie. Warto? Gotowi? —————————————————————————————————————————————————————————- Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się będzie bardzo postarać. Po co? Choćby po to aby nauczyć robić się takie zdjęcia jak prezentowane w dzisiejszym wpisie. Warto? Gotowi? —————————————————————————————————————————————————————————- Zobacz więcej
greenmorning.pl
greenmorning.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
GreenMorning.pl
Galaretka cytrusowa

Galaretka cytrusowa 105

1
{{headerMessage}}
. Przesympatyczna Pani Sylwia po drugiej stronie linii była jednak dociekliwa. - Ale po co Pani liście i gałęzie? I dlaczego chce Pani również mniejsze niedojrzałe owoce? – Bo jestem fotografem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kwiatów: bardzo jasno opisana instrukcja krok po kroku znajduje się na tych stronach: Kwiaty z ananasa na czekolada-utkane.pl Kwiaty z ananasa do dekoracji wypieków na greenmorning.pl Moje rady: 1. Zobacz więcej
Piłka w kuchni
Piłka w kuchni Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Piłka w kuchni
Fotografia kulinarna

Fotografia kulinarna 43

0
{{headerMessage}}
większe grono odbiorców... Mnie, a właściwie nas... do takiej refleksji skłonił konkurs na blogu greenmorning.pl- konkurs, w którym nagrodą główną jest kurs fotografii kulinarnej z Kingą, autorką Zobacz więcej
{{headerMessage}}
inaczej. Wystarczyła jedna wiadomość w skrzynce mailowej, by już w grudniu spakować się (mentalnie) i tylko odliczać dni do wyjazdu. Nadawca - Kinga z greenmorning.pl, inicjatorka i organizatorka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
inaczej. Wystarczyła jedna wiadomość w skrzynce mailowej, by już w grudniu spakować się (mentalnie) i tylko odliczać dni do wyjazdu. Nadawca - Kinga z greenmorning.pl, inicjatorka i organizatorka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
szczęśliwe po wizycie na targu w Lentini testujemy najlepszą cukiernię w mieście. fot. greenMorning.pl Z targów przywiozłyśmy obfitość produktów do stylizowania i fotografowania. To dopiero była moc, Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: