grillowana kielbasa

kasiaole
kasiaole Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie Ole
Bigos z cukini

Bigos z cukini 346

3
Mam na dzialce urodzaj na cukinie. Jemy cukinie codziennie: cukinie faszerowane, grillowane, panierowane, w leczo, w pisto... Dzis czas na bigos z cukini!!! - 1 kg cukini - 1 duza cebula - 2 zabki Zobacz więcej
: Dania obiadowe: Ekspresowa, pozywna salatka- obiad w 10 minut- dorota20w Eskalopki ze schabu- aduparosnie Karczek grillowany z dodatkami- kakunia Krolik pieczony z mloda marchewka- dorota20w Kurczak Zobacz więcej
kalafior lub ziemniak) obficie polane ziołowym aromatycznym sosem, owinięte w folię aluminiową i zgrillowane. Warzywa przed grillowaniem polewałam olejem rzepakowym, aby nie wyszły zbyt suche. Zobacz więcej
Tak na prawdę gwiazdą tej potrawy jest właśnie sos, gęsty, słodko-pikantny, rewelacyjny do każdego grillowanego mięsa. Ja podałam akurat z grillowaną kiełbasą i warzywami i sprawdził się doskonale. Zobacz więcej
, najbardziej powszechnie, najmniej przypominające oryginał. Amerykanie traktują pierogi jako idealny dodatek do dań mięsnych - stek z pierogami, klopsiki w sosie pomidorowym z pierogami, grillowane Zobacz więcej
pozostaną na długi czas stereotypy na temat nadwiślańskiej inklinacji do wąsów i negocjowalnej uczciwości. Ale Poland to też Walesa i Golota. No i Polish sausage. W większości knajp, gdzie serwuje Zobacz więcej
produktów kulinarnych (za to ciuchy, biżuterię, płyty i różne gadżety już tak!), ale możecie posmakować kuchni zewsząd (tak, jest również polish "kielbasa" sausage ;)). Byliśmy na CM w niedzielę i Zobacz więcej
Z OLIWKAMI, POMIDORAMI I PUREE Z AVOCADO autorka: Alizea | blog: www.consapore-alizea.blogspot.com/ RISOTTO CON SALSICCIA E BROCCOLI CZYLI RISOTTO Z KIELBASA I BROKULAMI autorka: Alizea | blog: Zobacz więcej
la felicità nasce dalle cose più piccole ... - Assaporare un cioccolatino è sempre un attimo di dolcezza nel nostro mondo frenetico.Preparareun cioccolatino però ha bisogno di un po’ di pazienza, un Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1286

0
z kolendrą - Dzień bez zupy to dzień stracony. To chyba najlepiej oddaje mój stosunek do pachnących, rozgrzewających, chętnie przeze mnie jadanych (paradoksalnie ró... 2 dni temu Buniabaje w kuchni Zobacz więcej