grillowana kielbasa

kasiaole
kasiaole Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie Ole
Bigos z cukini

Bigos z cukini 354

3
Mam na dzialce urodzaj na cukinie. Jemy cukinie codziennie: cukinie faszerowane, grillowane, panierowane, w leczo, w pisto... Dzis czas na bigos z cukini!!! - 1 kg cukini - 1 duza cebula - 2 zabki Zobacz więcej
: Dania obiadowe: Ekspresowa, pozywna salatka- obiad w 10 minut- dorota20w Eskalopki ze schabu- aduparosnie Karczek grillowany z dodatkami- kakunia Krolik pieczony z mloda marchewka- dorota20w Kurczak Zobacz więcej
kalafior lub ziemniak) obficie polane ziołowym aromatycznym sosem, owinięte w folię aluminiową i zgrillowane. Warzywa przed grillowaniem polewałam olejem rzepakowym, aby nie wyszły zbyt suche. Zobacz więcej
Tak na prawdę gwiazdą tej potrawy jest właśnie sos, gęsty, słodko-pikantny, rewelacyjny do każdego grillowanego mięsa. Ja podałam akurat z grillowaną kiełbasą i warzywami i sprawdził się doskonale. Zobacz więcej
. I oto polskie ruskie pierogi w amerykańskiej wersji wypełnione są farszem z ziemniaków i sera cheedar. Poza tym, nadzienia pierogowe odzwierciedlają umiłowanie Amerykanów do włoskiej kuchni - Zobacz więcej
pozostaną na długi czas stereotypy na temat nadwiślańskiej inklinacji do wąsów i negocjowalnej uczciwości. Ale Poland to też Walesa i Golota. No i Polish sausage. W większości knajp, gdzie serwuje Zobacz więcej
produktów kulinarnych (za to ciuchy, biżuterię, płyty i różne gadżety już tak!), ale możecie posmakować kuchni zewsząd (tak, jest również polish "kielbasa" sausage ;)). Byliśmy na CM w niedzielę i Zobacz więcej
z jarmużem autorka: wedith1 | blog: coolinarny Rozgrzewający gulasz, potrawa jednogarnkowa autorka: Aneta Klimecka | blog: www.mojasmacznakuchnia.bloog.pl Delikatny smak warzyw z pecorino autorka: Zobacz więcej
(mogą być powidła), smalec do smażenia, cukier puder do posypania. Z drożdży, 10 dkg mąki, z 1 łyżki cukru i mleka ciepłego należy przygotować rozczyn (przez delikatne zmieszanie składników). Jajo i Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1444

1
z kolendrą - Dzień bez zupy to dzień stracony. To chyba najlepiej oddaje mój stosunek do pachnących, rozgrzewających, chętnie przeze mnie jadanych (paradoksalnie ró... 2 dni temu Buniabaje w kuchni Zobacz więcej