grzegorz

Grzegorz Łapanowski: Zaufanie to wartość deficytowa - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Zobacz więcej
Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek to książka autorów bloga gotowaniezpasja.pl – letnia propozycja Wydawnictwa Pascal. To zbiór wiedzy i inspiracji na temat roślin dyniowatych. Bohaterami jest ogórek, Zobacz więcej
Macie w domu młodych fanów piłki nożnej ??? Ja mam, jak mąż fanem nie jest, obejrzy oczywiście tak jak ja, to syn jak na razie mało jajka nie zniesie :-). Koszulki, książki, przybory szkolne, wszystko Zobacz więcej
Muszę przyznać, że ta książka to dla mnie coś więcej niż zbiór przepisów. To powieść, przewodnik, recenzja, biografia w jednym. Bardzo mi się podobała. Grzegorz Smakuje odpowiedzialnie. Pisze o tym Zobacz więcej
BY JEDZENIE BYŁO LEPSZE!wywiad udzielony dla smakdosknaly.pl Autor: Katarzyna Wrońska zdjęcia: prywatne archiwum G. Łapanowskiego Kuchenny rewolucjonista i misjonarz po 3 fakultetach. Czuje respekt do Zobacz więcej
O nowoczesnej polskiej kuchni, zmianach w podejściu do jedzenia oraz o programie Top Chef rozmawiam z prowadzącym ten program Grzegorzem Łapanowskim Artur Michna i Grzegorz Łapanowski Artur Michna: Zobacz więcej
Na tegoroczny, VI Ogólnopolski Festiwal Dobrego Smaku wpadłam tylko na chwilę, ze względu na wyjazd. Ale spotkało mnie tyle atrakcji, że aż muszę o nich napisać. Przy scenie Festiwalu znalazłam się Zobacz więcej
Udało mi się upolować książkę "Grzegorz Łapanowski Smakuje". Książka kucharska jest dla mnie czymś więcej niż zbiorem przepisów. To przelane na papier uczucia i emocje kucharza, jego Zobacz więcej
Tak złego PR polska wołowina nie miała od dawna. Najpierw nieetyczne praktyki uboju halal, następnie afera z koniną, a potem skandale z nieświeżym mięsem. Na ratunek zrujnowanemu wizerunkowi polskiej Zobacz więcej
Wybranie potraw z menu w Albertina Restaurant & Wine to trochę jak misja specjalna. Multum niebanalnych opcji, okrutnie ciężki wybór, prawie niemożliwy do zrealizowania a do tego szalenie Zobacz więcej
W grudniu miałam możliwość uczestnictwa w warsztatach prowadzonych przez Grzegorza Łapanowskiego. Jestem ciekawa czy coś Wam to nazwisko mówi? Ci, którzy oglądali Dzień Dobry TVN z pewnością widzieli Zobacz więcej
Autor:GrzegorzŁapanowski, Ryszard Pilecki Tytuł:Dwie ryby – flądra i dorsz Liczba stron:88 Liczba przepisów:30 Liczba zakładek “koniecznie zrobić!”: 11 Zdarzało mi się już wcześniej recenzować Zobacz więcej
Autor:Maia Sobczak i GrzegorzŁapanowski Tytuł:Najlepsze przepisy dla całej rodziny Liczba stron:224 Liczba przepisów:ok. 80 Liczba zakładek “koniecznie zrobić!”:5 Dziś będzie o kuchni zdrowej. Nie Zobacz więcej
Cześć! Dziś kilka słów o książce, która swoją premierę miała już jakiś czas temu, jednak w mojej domowej biblioteczce jest dopiero od niedawna dzięki współpracy z księgarnią internetową Zobacz więcej
Muszę przyznać, że nie bardzo wiedziałam, że pan Grzegorz Szczerba zajmuje się też taką tematyką. Bardziej kojarzyłam go dzięki książce ,,Teoria zemsty”, którą jakiś czas temu miałam przyjemność Zobacz więcej
Grzegorz Łapanowski i Maia Sobczak to eksperci w dziedzinie zdrowego odżywiania. Przepisy, które proponują w tej książce, są proste, zdrowe i przygotowane z ogólnodostępnych produktów. Książka jest Zobacz więcej
Święta już za rogiem, a Wy wciąż nie macie prezentu dla siostry, mamy czy wujka? Nie martwcie się - przychodzę z ratunkiem. Jeśli osoba do obdarowania lubi dobre jedzenie a co za tym idzie, gotuje w Zobacz więcej
Hej :) Grzegorza Łapanowskiego chyba każdy zna ;) Maja Sobczak jest miłośniczką zdrowego trybu życia, z resztą Grzegorz też. Maja jest także terapeutką tradycyjnej metody chińskiej, psychologiem i Zobacz więcej
"Najlepsze przepisy dla całej rodziny" autorstwa Grzegorza Łapanowskiego i Mai Sobczak to nie jest zwykła książka kulinarna. To książka niezwykła. Toksiążkao miłości do gotowania. Znajdziemy w niej Zobacz więcej
Dzięki wygranej w konkursie firmy Melvit miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych w Food Lab Studio gdzie prowadzącymi byli: Grzegorz Łapanowski, Maia Sobczak oraz Kasia Fenix. Zobacz więcej