grzegorz łapanowski

{{headerMessage}}
Muszę przyznać, że ta książka to dla mnie coś więcej niż zbiór przepisów. To powieść, przewodnik, recenzja, biografia w jednym. Bardzo mi się podobała. Grzegorz Smakuje odpowiedzialnie. Pisze o tym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
BY JEDZENIE BYŁO LEPSZE!wywiad udzielony dla smakdosknaly.pl Autor: Katarzyna Wrońska zdjęcia: prywatne archiwum G. Łapanowskiego Kuchenny rewolucjonista i misjonarz po 3 fakultetach. Czuje respekt do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
O nowoczesnej polskiej kuchni, zmianach w podejściu do jedzenia oraz o programie Top Chef rozmawiam z prowadzącym ten program Grzegorzem Łapanowskim Artur Michna i Grzegorz Łapanowski Artur Michna: Zobacz więcej
{{headerMessage}}
On Egin Eta Topa: Grzegorz Łapanowski uczy gotować blogerów - WARSZTATY VIDEO Zobacz więcej
{{headerMessage}}
komentarze. Nie miałam nigdy okazji poznać jej osobiście, ale widziałam ją na zdjęciach. Pozwoliło mi to zidentyfikować przechadzającą się nieopodal mnie osobę jako ją. Obie bardzo ucieszyłyśmy się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Udało mi się upolować książkę "Grzegorz Łapanowski Smakuje". Książka kucharska jest dla mnie czymś więcej niż zbiorem przepisów. To przelane na papier uczucia i emocje kucharza, jego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tak złego PR polska wołowina nie miała od dawna. Najpierw nieetyczne praktyki uboju halal, następnie afera z koniną, a potem skandale z nieświeżym mięsem. Na ratunek zrujnowanemu wizerunkowi polskiej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W grudniu miałam możliwość uczestnictwa w warsztatach prowadzonych przez Grzegorza Łapanowskiego. Jestem ciekawa czy coś Wam to nazwisko mówi? Ci, którzy oglądali Dzień Dobry TVN z pewnością widzieli Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Autor:GrzegorzŁapanowski, Ryszard Pilecki Tytuł:Dwie ryby – flądra i dorsz Liczba stron:88 Liczba przepisów:30 Liczba zakładek “koniecznie zrobić!”: 11 Zdarzało mi się już wcześniej recenzować Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Autor:Maia Sobczak i GrzegorzŁapanowski Tytuł:Najlepsze przepisy dla całej rodziny Liczba stron:224 Liczba przepisów:ok. 80 Liczba zakładek “koniecznie zrobić!”:5 Dziś będzie o kuchni zdrowej. Nie Zobacz więcej
jestsmak
jestsmak Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jest Smak
GRZEGORZ ŁAPANOWSKI

GRZEGORZ ŁAPANOWSKI 64

0
{{headerMessage}}
Pieczone pomidory z jajami Omlet japoński z pomidorową salsą Przepis Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Hej :) Grzegorza Łapanowskiego chyba każdy zna ;) Maja Sobczak jest miłośniczką zdrowego trybu życia, z resztą Grzegorz też. Maja jest także terapeutką tradycyjnej metody chińskiej, psychologiem i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Łapanowskiego i Mai Sobczak - "Szkoła na widelcu. Najlepsze przepisy dla całej rodziny". Jest to publikacja skierowana do każdej osoby, która dba o zdrowie i dba o to co je. Szczególnie poleciłabym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Grzegorz Łapanowski i Maia Sobczak to eksperci w dziedzinie zdrowego odżywiania. Przepisy, które proponują w tej książce, są proste, zdrowe i przygotowane z ogólnodostępnych produktów. Książka jest Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Są przekąski, obiady, kolacje i także desery. Wszystkie przepisy mają przypisane do siebie etykiety zkategoriami: wege, bezglutenowe, bezmleczne, wegańskie, ułatwiające nam wybór przepisu w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzięki wygranej w konkursie firmy Melvit miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych w Food Lab Studio gdzie prowadzącymi byli: Grzegorz Łapanowski, Maia Sobczak oraz Kasia Fenix. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Długo wyczekiwałam kolejnej książki Grzegorza Łapanowskiego, wielkim zaskoczeniem była również informacja, że współautorką tej książki będzie specjalistka do spraw zdrowego żywienia Maia Sobczak. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Gdy tylko otrzymałam owa książkę, wiedziałam, że absolutnie się nie zawiodę:) Grześ i Maja napisali naprawdę dobrą i smaczną książkę. Zacznę od tego, że pomimo iż w propozycjach tego duetu znalazłam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tym razem w moje ręce trafiła książka, która na pewno powinna zagościć w niejednym domu. Otrzymałem ją, dzięki uprzejmości Grupy Wydawniczej Publicat.Na początku, byłem sceptycznie nastawiony. Miałem Zobacz więcej