gumi miś

megenta
megenta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pracownia Cukiernicza
Tort Gumi Miś

Tort Gumi Miś 122

0
Tort czekoladowy z wiśniami w dziecięcej szacie: ulubieniec najmłodszych - Gumi Miś ze smoczkiem i tabliczką czekolady. Dekoracja z boku tortu jak i te na wierzchu wykonane z masy cukrowej. Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Gumi-misie na plaży

Gumi-misie na plaży 50

0
« Kompot rabarbarowo-miętowy Gumi-misie na plaży Deser zrobiłam na Dzień Dziecka. Chłopcy byli zachwyceni! Brakowało mi tam wizualnie parasolek do drinków, jako przeciwsłonecznych parasoleczek Zobacz więcej
Jeden z torcików jakie miałam przyjemność robić na wakacjach. Przygotowany specjalnie dla mojego kochanego siostrzeńca który kończył roczek i jest wielkim fanem Gumi Mixia :) Tort ten to kompozycja Zobacz więcej
ciasteczko
ciasteczko Obserwuj blogaObserwujesz bloga
lemonciada
tort z "gumi misiem"

tort z "gumi misiem" 218

1
Tort dla pewnego dwu latka. Pokryty masą cukrową, przełożony bitą śmietaną i między biszkoptem a masą cukrową posmarowany warstwą kremu maślanego. krem maślany wystarczający na obsmarowanie cienką Zobacz więcej
Zajadamy smakołyki a Pako nie ma domu, Misia prosi o pomoc dla Pako Kochani, wiem, że jesteście cudowni. Kochacie dobre jedzenie, dbacie o swoich bliskich i pupili takich jak psy, koty, świnki Zobacz więcej
się w Bobo Gumi – żelkach w kształcie miśków. Sympatyczne, małe miśki możemy żuć, gryźć i wysysać owocowy smak. Mój sposób ma żelki to szybkie pogryzienie i powolne wysysanie owocowego smaczku:) Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Zmiany

Zmiany 329

0
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Nie kulinarna prośba

Nie kulinarna prośba 160

0
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Warsztaty Wielkanocne Wrocław

Warsztaty Wielkanocne Wrocław 163

0
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej