hairy bakers

ZOBACZ TAKŻE:

Hairy Navel można nazwać bratem innego drinka jakim jest Fuzzy Navel. Oba drinki zawierają schnapps brzoskwiniowy i sok pomarańczowy. Hairy Navel jest jednak mocniejszym drinkiem ponieważ dodatkowo Zobacz więcej
To mój pierwszy wypróbowany przeze mnie przepis, z najnowszej, bestselerowej książki duetu The Hairy Bakers. Panom ostatnio udało się zrzucić wagę, nie omieszkali więc podzielić się dietetycznymi Zobacz więcej
The 2010 December Daring Bakers’ challenge was hosted by Penny of Sweet Sadie’s Baking. She chose to challenge Daring Bakers’ to make Stollen. She adapted a friend’s family recipe and combined it with Zobacz więcej
Anula
Anula Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Anula's Kitchen
The Daring Bakers #21 Crackers...

The Daring Bakers #21 Crackers... 64

I love cracker in any form or shape. This month's challenge showed me that it's quite easy to make crackers at home and they do keep well for good few days. I was supposed to bake 2 different types of Zobacz więcej
Chleb przygodowy. To znaczy z przygodami odbył się jego wypiek. Krótko mówiąc, czy raczej pisząc, nie było łatwo, aczkolwiek efekt końcowy zadowalający i co najważniejsze - smaczny. Jak co miesiąc Zobacz więcej
The March 2011 Daring Baker’s Challenge was hosted by Ria of Ria’s Collection and Jamie of Life’s a Feast. Ria and Jamie challenged The Daring Bakers to bake a yeasted Meringue Coffee Cake. Made it Zobacz więcej
Parę dni temu serwując Wam przepis na tartę z kurczakiem i warzywami zadeklarowałem się, że przybliżę Wam kilka książek, z których najczęściej korzystam. Sadzę, że będą one doskonałym prezentem dla Zobacz więcej
This is a recipe taken from Hairy Dieters.... Yes, Hairy Dieters not Bikers - although they're the same ;) I though I misunderstood when I first heard about their new TV series... but no. They lost a Zobacz więcej
The Daring Bakers’ April 2012 challenge, hosted by Jason at Daily Candor, were two Armenian standards: nazook and nutmeg cake. Nazook is a layered yeasted dough pastry with a sweet filling, and nutmeg Zobacz więcej
The Daring Bakers’ February 2012 host was – Lis! Lisa stepped in last minute and challenged us to create a quick bread we could call our own. She supplied us with a base recipe and shared some recipes Zobacz więcej
Wydawało się, że konkurs jest prosty, a życie dowiodło, że wręcz przeciwnie… Zadanie w tym szybkimWEEKENDOWYM KONKURSIE brzmiało tak: kto w komentarzu pod postem poda najwięcej nazwisk długowłosych Zobacz więcej
Great Curries to kolejna książkowa pozycja Kudłatych Kucharzy w mojej kuchennej biblioteczce. Wcześniej mieliście już okazję poczytać recenzje książek, które traktowały w większości o pieczeniu, czyli Zobacz więcej
Aparna of My Diverse Kitchen was our August 2013 Daring Bakers’ hostess and she challenged us to make some amazing regional Indian desserts. The Mawa Cake, the Bolinhas de Coco cookies and the Masala Zobacz więcej
Książka, o której dziś słów kilka, wielokrotnie gościła na moim blogu w postaci przepisów, które spotkały się z Waszym zainteresowaniem. Jako wielki fan Kudłatych Kucharzy napisałem o ich Pajowej Zobacz więcej
Ruth from Makey-Cakey was our March 2013 Daring Bakers’ challenge host. She encouraged us all to get experimental in the kitchen and sneak some hidden veggies into our baking, with surprising and Zobacz więcej
May’s Daring Bakers’ Challenge was pretty twisted – Ruth from The Crafts of Mommyhood challenged us to make challah! Using recipes from all over, and tips from “A Taste of Challah,” by Tamar Ansh, she Zobacz więcej
Pour le mois de juillet, le Daring Bakers (club très sélect), nous propose des biscuits... The July Daring Bakers' challenge was hosted by Nicole at Sweet Tooth. She chose Chocolate Covered Zobacz więcej
Aparna of My Diverse Kitchen was our August 2013 Daring Bakers’ hostess and she challenged us to make some amazing regional Indian desserts. The Mawa Cake, the Bolinhas de Coco cookies and the Masala Zobacz więcej
I though I knew what I want to write, what I want to share with you about Lisa, but no, as I still can't believe that she's not here anymore, I really don't know where to even start... My heart hurts, Zobacz więcej
Sarah from All Our Fingers in the Pie was our February 2013 Daring Bakers’ host and she challenges us to use our creativity in making our own Crisp Flatbreads and Crackers! I know it's bean ages since Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: