hej ho, hej ho, do szkoły by się szło! czyli co w śniadaniówce można znaleźć

{{headerMessage}}
Z takim tornistrem na pewno :-) Dla osłody trudu nauki, jako nagroda w konkursie szkolnym, czy na rozpoczęcie roku szkolnego - powodów jest mnóstwo, by zrobić takimi ciasteczkami przyjemność uczniom. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
składników wsypujemy suche, mieszamy szybko i krótko. Ciasto rozdzielamy pomiędzy 12 dołków muffinkowej formy wyłożonej papilotkami. Pieczemy ok. 25 minut w 200C. Smacznego! Przepis zgłaszam do akcji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, mocno zwiększającym kaloryczność dania. Wypróbowałam potem wersję z samymi powidłami- także była świetna. Na końcu jedliśmy suche placki i również były pyszne (wtedy mozna je bezproblemowo wpakowac Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ciasto "przecisnęło się" między owocami. Czekamy, aż czekolada zastygnie. Smacznego :) Przepis zgłaszam do akcji "Gruszkowo 2012" i "Ciasta z owocami sadu" UPDATE: oraz do "Hej ho, hej ho, do szkoły Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Hej ho, hej ho. Czy to możliwe, żeby zwykły poranek z jajecznicą, fuetem i dymką nastrajał tak pogodnie na cały dzień? Tak! Czy to możliwe, żeby stłuczony talerz mimo wszystko pozwolił zachować Zobacz więcej
{{headerMessage}}
TYLKO W ONECIE Krym zawsze ktoś zdobywał, a ktoś inny tracił Dominika Ćosić Parlament Europejski to nie cyrk lub "Taniec z gwiazdami"! Spokojnie. Moje dziecko ma "tylko" autyzm Hej ho, hej ho, do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
śmietankowa z żółtkami i parmezanem. Po upieczeniu całość posypujemy zrumienionymi płatkami migda... 12 godzin temu pieprz czy wanilia Tarta na różowo. Z botwiną i ziemniakami. - W zeszłym roku i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Maj - sezonowe warzywa i owoce skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... sobota, 31 maja 2014 Maj - sezonowe Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pizza jak placki

Pizza jak placki 1771

1
{{headerMessage}}
- Imprezować też trzeba umieć. Co weekend przekonują się o tym nieopierzeni adepci trudnej sztuki chlania na umór, którzy budzą się w nieznanym im mie... 4 godziny temu NRK - siste: nyheter Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Surówka z pora

Surówka z pora 2458

1
{{headerMessage}}
] Spicy Butternut Squash Soupby Faye Gollaglee in Newcastle Upon Tyne UKhttp://faye1983.blogspot.co.uk/Try it! :) Yo... 3 dni temu Kulinarne Szaleństwa Evity Polędwiczka faszerowana suszonymi Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w Kuchni Grudniowy przypominacz - Druga połowa listopada minęła pod znakiem wytężonej pracy (powoli zbliża się koniec kursu…) oraz pierwszych jesienno-zimowych wirusów, które na szczęście u... 16 Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pyszna sałatka

Pyszna sałatka 4751

2
{{headerMessage}}
w Kuchni Grudniowy przypominacz - Druga połowa listopada minęła pod znakiem wytężonej pracy (powoli zbliża się koniec kursu…) oraz pierwszych jesienno-zimowych wirusów, które na szczęście u... 16 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- historie kuchenne - Semi di Papavero - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Arabskie Przysmaki - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Arabic Bites - Italia do polski - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 4 godziny temu Sto smaków Więcej warzyw (12). Rzepa - Wszyscy znają u nas mądrość: „zdrowy jak rzepa”. Ale czy tę rzepę ktoś u nas jadł? Nasi przodkowie, owszem, jedli i to bardzo często. Jagły i Zobacz więcej