henschke

ZOBACZ TAKŻE:

mi się uchwycić w obiektywie, co ostatnio przychodzi mi naprawdę ciężko. Prowadzący warsztaty- pan Piotr Henschke, autor wielu książek kucharskich i aktywny propagator weganizmu i zdrowego Zobacz więcej
= pozytywny nastrój.Duszony bakłażan w towarzystwie cukini, papryki i pomidorów, w otoczce ziół i czosnku. Wyśmienite. Nie jestem zwolenniczką gotowanych warzyw, ale w tej postaci – nie umiem się Zobacz więcej
z warsztatów kulinarnych Kuchnia Indyjska, prowadzonych przez Piotra Henschke, w których miałam ogromną przyjemność uczestniczyć. Przepis znajdziecie również w bardzo ciekawej książce, poświęconej Zobacz więcej
Patent z wędzonym tofu tak dobrze wpisał się w moje kulinarne smaki, że powtarzam go z radością, baaardzo dziękuję za niego Piotrkowi Henschke, który mi go zaserwował. A wracając do naszego bigosu Zobacz więcej
pożyczony (i lekko zmodyfikowany) od znakomitego znawcy kuchni indyjskiej – Piotra Henschke. Moim gastronomicznym “wynalazkiem” jest używanie jako “curry” … przyprawy do pierników, w której skład Zobacz więcej
je sami i wiedzmy co jemy. Smażenie przydarza mi się bardzo rzadko. Bardzo rzadko robię wyjątki. Jednak od ostatniogo szkolenia z mistrzem kuchni wegańskiej Piotrem Henschke kiedy to dowiedziałam Zobacz więcej
dość niezdarnie uczyła uczestników krojenia cebuli – niestety sama potrzebowałaby kursu. W drugiej była strefa dla dzieciaków. Poszłam do strefy blogerów. Niestety była zupełnie pusta. No nic. I tak Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: