hobbit

ZOBACZ TAKŻE:

TortoweKreacje
TortoweKreacje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
tortowekreacje.blogspot.com
Hobbit

Hobbit 76

O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
Pochodzi z Francji. Jest dość lekkim deserem bo zamiast tłustego kremu maślanego ma owocowe nadzienie. Z kulką lodów, np. tych wegańskich, smakuje wyśmienicie. Składniki na okrągła formę o średnicy 25 Zobacz więcej
Gandalf: Od kiedy serwetki i zastawa matki stały się dla Ciebie tak ważne? Przede wszystkim zacznę od tego, że rozumiem tych którzy nie wpadają w zachwyt i traktują ten film jako wypasioną bajkę dla Zobacz więcej
"There is no sincerer love than the love of food" - George Bernard Shaw: Hobbit i Jego podróż na pustkowie Smauga "There is no sincerer love than the love of food" - George Bernard Shaw Blog o Zobacz więcej
Była ochota na mizerię w grudniu, to mizeria musiała być (jogurt, ogórki, cebula czerwona). Do tego więcej lata w zimie: sałata zielona z sosem, puree ziemniaczane, udoskonalone kotlety owsiane – z Zobacz więcej
Dzień dobry, Widzieliście już ”Hobbita”? Piszę „już”, ponieważ jestem pewna, że jest na liście filmów do zobaczenia wielu z Was (bądź też na liście Waszych dzieci, z tego co wiem, „na Hobbita” jeżdżą Zobacz więcej
ST.G
ST.G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ogrodnik w podróży
Zapiekanka „Hobbita”

Zapiekanka „Hobbita” 513

Zapiekanka „Hobbita” Moi chłopcy , tak jak i ja kochają Władcę Pierścieni i Hobbita , zresztą mamy bzika na punkcie całej twórczości Tolkiena , oraz literatury fantasy , dlatego ich ulubiona Zobacz więcej
W sobotę wybraliśmy się na Hobbita. Dobrze pamiętam, że książkę z fruwającymi kartkami z domowej biblioteczki czytałam z wypiekami na twarzy. Jednak z kina wyszłam zawiedziona, z wielkim niedosytem. Zobacz więcej
Herbiwo
Herbiwo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Herbivore's meals
350. Hobbitę jestę

350. Hobbitę jestę 74

Witam serdecznie o poranku wszystkich fanów i nie-fanów, tych nieokreślonych także, Tolkiena. No to dziś drepczemy na Hobbita, oczywiście w wersji z napisami. Któż pędzi za mną na swych stópkach? ;D Zobacz więcej
"Hobbici zdążyli się umyć i wypić po pół sporego kufla piwa nim zjawili się pan Butterbur i Nob. W mig nakryli do stołu. Na kolację była gorąca zupa, zimne mięso, tarta z jeżynami, świeży chleb, Zobacz więcej
W nowym roku wena do mnie wróciła :) Za sprawą mojego TŻ oraz tego ciasta.Biszkopt ze szpinakiem powalił mnie na kolana i czym prędzej musiałam go wykonać. A ,że 3 lata czekałam z obejrzeniem Zobacz więcej
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/Italiano Składniki/Ingredients/Ingredienti: 300 g króliczych wątróbek/ 10 oz rabbit livers/ 300 g di fegatini di coniglio 1 czerwona cebula/ 1 red onion/ 1 Zobacz więcej
Jesień za oknem coraz wyraźniej daje o sobie znać, a więc sezon grillowy w ogródkach powoli dobiega końca. Dla wszystkich miłośników grillowania jest jednak rozwiązanie: grill elektryczny. Dzięki Zobacz więcej
Zauważyłam ostatnio, że moje posty na blogu idą 'seriami' - od jakiegoś czasu dominują przepisy, ale jeszcze jakiś czas temu miałam ochotę pisać o swoich zainteresowaniach, przemyśleniach, czasem Zobacz więcej
Raspberry
Raspberry Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smaczny Dzień
Za dużo hobby?!

Za dużo hobby?! 17

Zawsze zazdrościłam tym osobą, które mają jedno zainteresowanie i w pełni się jemu oddają. Wolałabym być w czymś na prawdę nie zła i realizować się w tym, spędzać, każdą wolną chwilę, aby tą Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
Jestem zdeklarowaną miłośniczką pasztetów odkąd tylko pamiętam. Pamiętam do tej pory jak bardzo pod koniec pobytu w USA myślałam o kanapkach z pasztetem lub paprykarzem szczecińskim. Nie tęskniłam tak Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
Moi drodzy czytelnicy, dzisiaj przyznam się do tego, dlaczego jest mnie tu troszkę mniej. To tak trochę na uspokojenie sumienia, żedelikatnie Was zaniedbuję, ale doba ma tylko 24 godziny i nijak nie Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: