horeca

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
Targi HoReCa, Kraków - Imprezy - Moja smaczna kuchnia - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU Moja smaczna kuchnia Targi HoReCa, Kraków (02.11.2013)Kuskus zapiekany z cukinią i jajkiem z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Biszkopt z truskawkami » III warsztaty kulinarne w Makro HoReCa Ostatnio mniej piszę. Od ostatniego wpisu minął już tydzień. Nazbierało mi się zaległości. Do wstawienia na blog mam chyba 7 przepisów, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dostałam w maju od Makro 3 noże kuchenne. Używałam ich przez 2 miesiące i chciałam się podzielić z wami moją opinią na ich temat. Opis: Noże pochodzą z serii Horeca Select profesjonalnej linii Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Za nami największe jesienne targi branży HORECA w Polsce. (HO-RE-CA to Międzynarodowy Związek Krajowych Organizacji Hotelarskich, Restauracyjnych i Kawiarnianych.) W nowoczesnej przestrzeni Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przed świętami dotarła do mnie paczka z bardzo kuszącą zawartością, znajdowały się w niej bowiem dwa kilogramowe bloki czekolady i duża paczka kakao. Muszę przyznać, że nigdy nie miałam do czynienia z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Akurat na Gwiazdkę mam dużą przyjemność wypróbowania do świątecznych wypieków czekolad i kakao Horeca Select , które są dostępne w sieci Makro . Są to biała czekolada Cioccolato bianco i ciemna Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Akurat na Gwiazdkę mam dużą przyjemność wypróbowania do świątecznych wypieków czekolad i kakao Horeca Select , które są dostępne w sieci Makro . Są to biała czekolada Cioccolato bianco i ciemna Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Za co kochamy Meksyk? Za wiele rzeczy:) Powodów jest wiele. Oczywiście głównie za smaczną kuchnię meksykańską. Ale kochamy go także dlatego, że właśnie stamtąd pochodzi coś bez czego nie wyobrażamy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Poniżej widać, jak danie wyglądało po upieczeniu. Po warsztatach wybrałyśmy się jeszcze z Niną i Moniką do hali Makro i wpadłyśmy tam w szał zakupów. Przy niektórych stoiskach wydawałyśmy z siebie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ostatnio otrzymałam wielką przesyłkę ze ślimakami i akcesoriami do ich przygotowania oraz kosmetyki. Snails Garden to gospodarstwo działające na polskim rynku już od 10 lat, specjalizujące się w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis na zimowy tort czekoladowy jest banalnie prosty. Wystarczą dwie najsmaczniejsze czekolady, które swoją wielkością i smakiem zachwycą każdego fana czekolady :) Z gorzkiej czekolady upiekłam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Targi HORECA odbyły się w 2015 r. Atenach, a towarzyszyło im 8 Międzynarodowe Forum Gastronomiczne zakończone 9 lutego. Tematem przewodnim obrad i degustacji była dziczyzna. Polskę reprezentowali Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Międzynarodowe Targi Warsaw Gastro Show to nowa inicjatywa targowa, dedykowana dla branży spożywczej, gastronomicznej oraz hotelarskiej. Ich ambicją jest stworzenie w Polsce największej areny, która Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i przedświątecznie. Dwudziestce (pi razy oko) blogerek i jednemu (za to prowadzącemu bloga o winach) panu bardzo dziękuję za wspólną zabawę:) Spotkaliśmy się, tradycyjnie, w kuchni HoReCa Makro. Z Zobacz więcej
Elexis
Elexis Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie z Elexis
Kolejne konkursowe pytania!

Kolejne konkursowe pytania! 36

0
{{headerMessage}}
z nich, mam jeszcze dwa zaproszenia do oddania) - otrzyma nagrodę gwarantowaną - Zaproszenie na Targi Eurogastro oraz weźmie udział w losowaniu darmowego dwumiesięcznego dostępu do aplikacji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Passata Rustica marki Fine Food, polecaną przez szefa centrum HoReCa Grzegorza Kazubskiego) 0,5 - 1 łyżeczka ostrej pasty gulaszowej (lub odrobina ostrej papryki w proszku) sól pieprz kolorowy w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Postanowiłam przygotować ragout do makaronu ze składników, jakie mi wpadły w ręce Składniki: 150 g makaronu (ja użyłam świderki marki Fine Food, które otrzymałam od Makro w ramach testowania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w kostkę, bazylię w cienkie paseczki, wymieszać z cukinią, przyprawić solą i pieprzem, skropić niewielką ilością oliwy. Kromki chleba posmarować cienką warstwą oliwy przy pomocy pędzelka kuchennego, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przygotować i skosztować na moich pierwszych warsztatach kulinarnych organizowanych przez Makro Cash&Carry – dziękuję za zaproszenie i świetną zabawę. Na wstępie Grzegorz Kazubski, Manager Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i postanowiłam na wieczór przygotować nam pierożki francuskie z mięsem mielonym i oliwkami wg przepisu z Rogalika. Dobre na ciepło i na zimno. Idealna przekąska i naprawdę polecam. Składniki: 1 Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: