i diamenty

ZOBACZ TAKŻE:

CUKIER – jadalny diament – KOLOR GOTOWANIA Toggle navigation KOLOR GOTOWANIA O mnie! RÓŻOWY – Gotowanie BIAŁY – Zdrowie KOLOR GOTOWANIA Mój mały blog o dużej pasji CUKIER – jadalny diament CUKIER – Zobacz więcej
W lipcu dzięki uprzejmości Restauracji Hotelu Diament Spodek mogliśmy przetestować jej menu, szczególnie że jest to nowa restauracja na tyłach Spodka, chyba dawna Olimpijska.Restauracja przy epnym Zobacz więcej
Archiwum bloga lipiec (7) czerwiec (54) maj (47) kwiecień (47) marzec (33) luty (39) styczeń (42) grudzień (33) listopad (33) październik (53) wrzesień (36) sierpień (52) lipiec (44) czerwiec (48) maj Zobacz więcej
Archiwum bloga lipiec (7) czerwiec (54) maj (47) kwiecień (47) marzec (33) luty (39) styczeń (42) grudzień (33) listopad (33) październik (53) wrzesień (36) sierpień (52) lipiec (44) czerwiec (48) maj Zobacz więcej
Dorcia
Dorcia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dorcia's Café
Czekoladowo-orzechowe diamenty

Czekoladowo-orzechowe diamenty 116

Moje dzieci nie przepadają za piernikami, a to za sprawą przyprawy do pierników, która jest ich głównym składnikiem. Ciasteczka dziś prezentowane można wykrawać identycznie jak pierniki, smakują Zobacz więcej
Aga w kuchni
Aga w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Aga w kuchni
Silikonowa foremka- diamenty

Silikonowa foremka- diamenty 120

Ostatnio dostałam silikonową foremkę do lodu w kształcie diamentów, która pochodzi ze sklepu z prezentami GodsToys.pl Diamenty są dość duże, bo mają ok. 2 cm wysokości i bardzo łatwo 'wyskakują' z Zobacz więcej
Wszystkie zdjęcia na blogu stanowią moją własność. Kopiowanie i rozpowszechnianie ich bez mojej zgody jest zabronione. Zobacz więcej
sklorek
sklorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Pyry na Gaz
"Czerwone diamenty" czyli jagody goji

"Czerwone diamenty" czyli jagody goji 151

Kolcowój pospolity, zwany też szkarłatnym, a dokładniej jego owoce - jagody goji (Lycium barbarum) znane są w Azji od tysięcy lat. Nie ma wątpliwości, że jagody goji charakteryzuje obecność wielu Zobacz więcej
Południowo-wschodnia Francja jest największym francuskim producentem trufli. Do jej uprawy niezbędna jest wapienna, silnie zasadowa gleba.Trufle to grzyby, które rosną pod ziemią, na głębokości od 5 Zobacz więcej
asieja
asieja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
♥ asieja
kontrasty i bare hood

kontrasty i bare hood 16

kontrasty bywają potrzebne. szczególnie w życiu małego człowieka, który początkowo dostrzega niewiele więcej. wystarcza mu minimalizm bieli i czerni. dlatego tak bardzo zakochaliśmy się w tej Zobacz więcej
by.melke
by.melke Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
wegetalerze
Ulubieńcy stycznia i lutego

Ulubieńcy stycznia i lutego 60

wegetalerze: Ulubieńcy stycznia i lutego wegetalerze o mnie i blogu kontakt facebook o weganizmie spis przepisów środa, 1 marca 2017 Ulubieńcy stycznia i lutego Ostatni Ulubieńcy ukazali się w Zobacz więcej
beolha
beolha Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
lubię gotować
Awentyn, Zatybrze i Janikulum

Awentyn, Zatybrze i Janikulum 22

Awentyn to jedno z najpiękniejszych rzymskich wzgórz. Panuje tu spokojna, wręcz sielska atmosfera, nie ma tłumów turystów, o tej porze roku jest wręcz pusto. Do tego mnóstwo zieleni i niemal żadnych Zobacz więcej
Dorodne pomidory
Dorodne pomidory Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dorodne pomidory
Gluten - fakty i mity

Gluten - fakty i mity 15

Gluten - fakty i mity - Zdrowie - Dorodne pomidory, czyli szukać trzeba tam, gdzie jest - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU Dorodne pomidory, czyli szukać trzeba tam, gdzie jest Gluten - Zobacz więcej
gotujebochce
gotujebochce Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Gotuje Bo Chce
Bergamo i Mediolan

Bergamo i Mediolan 22

Witamy ponownie! Tym razem nie będziemy tłumaczyć się naszą nieobecnością, po prostu zamieszczamy krótką wideo-relację z naszego pierwszego wspólnego wypadu po dość długim czasie. Jeżeli będziecie Zobacz więcej
Cieszę się, że ostatni wpis z poleceniami innych blogów tak bardzo przypadł Wam do gustu! Wynika z tego, że polecajki powinnam publikować w piątki lub soboty, bo wtedy macie więcej czasu na zaglądanie Zobacz więcej
Długo czekałam na tą książkę, bo również należę do osób, które wierzą, że kisić można wszystko, co nie ucieka na drzewo. Osobiście jestem jednak z bardziej plebejskiej szkoły – lubię kiszone ogórki Zobacz więcej
Wszyscy bezustannie pytają mnie o to, jak mi jest w tej szkole. Dobrze - odpowiadam; bo jak ma być? Można wylegiwać się w łóżku do niemal siódmej, co oznacza, że nie muszę się kłaść spać o dwudziestej Zobacz więcej
wedith1
wedith1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
coolinarny
Walentynki i romantyczna kolacja

Walentynki i romantyczna kolacja 4400

Walentynki i romantyczna kolacja Walentynki to chyba najbardziej inspirujące mnie kulinarnie święto. Pomysłów mam mnóstwo, nie wszystkie zdołałam zrealizować , ale wszystko jest kwestią czasu :) Zobacz więcej
pchelka
pchelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
czym chata bogata
i znowu amarantus

i znowu amarantus 4245

Znowu propozycja obiadowa z dodatkiem amarantusa. Jak pisałam , ponoć ziarno bardzo zdrowe, zwane złotem inków. Gości ono czasem na moim stole i coraz to nowe pomysły rodzą mi sie w głowie na jego Zobacz więcej
Evitaa
Evitaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Gęba w niebie
Cookentials i ciasto pomarańczowe

Cookentials i ciasto pomarańczowe 29

Czasem zdarza się tak, że bardzo chcesz coś upiec/ugotować, przepis jest w internecie, a ty masz do dyspozycji tylko smartfona. Pół biedy, jeśli strona jest responsywna, wtedy wszystko przebiega w Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: