i love nature

slodkoostre
slodkoostre Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Słodko Ostre
I LOVE NATURE

I LOVE NATURE 59

0
I love nature czyli przepiękne drewniane akcesoria do kuchni w starym i niepowtarzalnym stylu. W wyrobach tej firmy zakochałam się już jakiś czas temu i nie byłabym sobą gdybym nie zamówiła choćby Zobacz więcej
tanasza
tanasza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
tanasza
I love nature

I love nature 15

0
święta, święta i po świętach... jestem po uszy zakochana w wyrobach opolanina Jarka Berdaka zI love nature, a najbardziej podobają mi się te surowe, "grubo ciosane", jakby nie wykończone dechy z serii Zobacz więcej
No i jest - pierwszy KONKURS! Wraz z I LOVE NATURE - pasjonatami, tworzącymi cuda, które mogą zdobić waszą kuchnie i służyć na co dzień, mamy dla Was tę o to piękną dechę, której zdjęcia możecie Zobacz więcej
-cytrynowym sosem vinegrette. Miodowo cytrynowy sos vinaigrette 1 łyżeczka świeżo wyciśniętego soku z cytryny 1 łyżeczka musztardy typu Dijon 1 łyżeczka miodu 2 łyżeczki oliwy z oliwek bardzo dobrej Zobacz więcej
i artykuł na temat I love nature. Osobiście czuje niedosyt, chociaż forma i cała oprawa bardzo mi się podoba, ale mam nadzieję że to dopiero początek i z każdym kolejnym numerem będzie coraz więcej Zobacz więcej
Drugi przepis na dziś - coś na męczące nas ostatnimi czasy upały. Całe szczęście truskawki są coraz tańsze, więc tym specjałem można się delektować bardzo często. Dla ciekawskich - skrzyneczka, którą Zobacz więcej
wyjątkowego! Powodzenia! Oryginalne torby na zakupy, fabrykaform.pl: Deski od i love nature z pewnością to wymarzony prezent dla blogerki kulinarnej, mam jedną z nich i sama sobie zazdroszczę! Zobacz więcej
wykorzystałam prawie wszystkie słoiki po kupnych specjałach. Bazylia z własnego warzywnika, cytrynowa, wysiana z nasion kupionych w dużym markecie. Polecam na przyszły rok. A to moje motto na zimę Zobacz więcej
oliwy lub rozpuszczonego masła - dzięki temu nie posklejają się bardzo i będzie można je odsmażyć następnego dnia. PS. DziękujemyBernice,CornerWithRecipes,Elficznej,Darii AnnieiLoliza wyróżnienie w Zobacz więcej
Napisany dn.30sierpień2012 Dzięki uprzejmości portalu Polska gotuje i firmie Ilovenature miałam przyjemność przygotować danie, które odzwierciedlałoby charakter cudownych wyrobów z drewna. Są takie Zobacz więcej
I love tofu and soya products even though I am hardly a vegetarian. To be honest, I was considering it, since there are so many scandals with meat and its production that, in the end, you cannot be Zobacz więcej
Liska
Liska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
White Plate
Kilka zdjęć z mojej kuchni

Kilka zdjęć z mojej kuchni 178

0
, które uwielbiam. Mam słabość do tych, które robi Jarek Berdak zI love nature. U niego kupuję też patery, których już kilka zebrałam. Niektóre z nich oddałam w prezencie bliskim osobom, którym Zobacz więcej
1. Herbaty KUSMI TEA - na start polecam zestaw mini puszek 2. Wielka decha dębowa od I LOVE NATURE 3. Książka Marty z bloga Jadłonomia (ale to już pewnie wszyscy mają ;) ) 4. Bób tonka- pierwszy raz Zobacz więcej
. Ozdoby świąteczne, ręcznie robione.GreenDecoTrochę już po czasie, ale w przyszłym roku na pewno coś jeszcze kupię :) Drewniane, ręcznie robione deski do krojenia. Niedoskonałe (to komplement) Zobacz więcej
Centrum Warszawy. Mała dziurka na Hożej. Dosłownie kilka stolików. Meat Love to niezwykle klimatyczne miejsce, gdzie to nie ilość a wysoka jakość produktów ma największe znaczenie. Pulled Pork, Zobacz więcej
Kocham naturę i naturalne dzieła od I love nature :) Mam w domu już całkiem pokaźną ich kolekcję, gdyż nie tylko są bardzo użyteczne i praktyczne, ale również wspaniale się prezentują na zdjęciach, o Zobacz więcej
takiego jednego burgera i jest dobrze - nie czuję się ciężko, jestem najedzona i szczęśliwsza niż jeszcze pół godziny wcześniej, chociaż za oknem pada deszcz. Pyszne, domowe jedzenie tak po prostu Zobacz więcej
taransan
taransan Obserwuj blogaObserwujesz bloga
WINOIOLIWA.COM
Porterhouse.

Porterhouse. 158

0
mięso na grillu/patelni i włóż na 12 minut do piekarnika. Skontroluj temperaturę wbijając szpikulec w mięso, termometr powinien wskazywać max 60 stopni. Będzie średnio wysmażony, różowy, a nie Zobacz więcej
Liska
Liska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
White Plate
Już niedługo :)

Już niedługo :) 173

0
pisze... Lisko przenosisz się na własną domenę? 11:44 PM MoNi pisze... Wyglada pieknie, jak autorska sekcja w magazynie. A moze to Kukbuk? 12:22 AM ankawell pisze... Zdjęcie jak zawsze przepiękne... Zobacz więcej