indyk kasi

wskazówek i do piekarnika. W ciągu 1,5 h mamy gotowy obiad. A może pyszną kolację? Wczoraj rano zapiekankę zobaczyłam uKasi a już po południu zajadałam pyszny obiadek. Kasia zaproponowała dodanie Zobacz więcej
Dziś na obiad jadłam pyszną tortillę. Inspiracją dla mnie był przepis znaleziony na blogu Katarzyny Tusk. Pozmieniałam go i zrobiłam po swojemu. Przepis został zamieszony przez Zosię - przyjaciółkę Zobacz więcej
Fantastyczna wędlina. Pyszna i zdrowa. Indyk wychodzi soczysty, lekko słodki, po prostu idealny. Jeśli lubicie takie smaki, jeśli smakowały Wam nasze ulubione słodko ostre skrzydełka - ta wędlinka Zobacz więcej
Zainspirował mnie przepis p. Kingi mojej faworytki programu MASTER CHEF :) W oryginale główne skrzypce grają polędwiczki a u mnie pierś indyka. Do tego mrożona mieszanka warzyw, ja użyłam firmy Zobacz więcej
Wiem, co jem przepisy z programu Kasia Bosacka Wiem, co jem – przepisy z programu,to kolejna książka Kasi Bosackiej, autorki programu Wiem, co jem emitowanego w TVN Style. Tym razem w tej książce Zobacz więcej
W., Paulinie Gruszeckiej, Ewie, Bożenie-1968 i Kasi. Oto przesłane przez Was przepisy: Kotlety z indyka w amarantusowej panierce z Mirabelkowego bloga Mirabelki Kotlety z kalafiora w amarantusowej Zobacz więcej
Coraz częściej słyszę , że większość z Was przygotowuje wędlinę w domu. Ja też postanowiłam się za to zabrać i zobaczcie co mi wyszło?! Wyszło pysznie więc i Wam polecam. Robi się właściwie sama a Zobacz więcej
pulpety pieczone w warzywach. U Kasi był to indyk, u mnie kurczak. Danie bardzo nam smakowało, więc na pewno będzie powtórka. Cytuję Kasię; Składniki na 4 porcje: * 500 g pieczarek * 1 papryka Zobacz więcej
Przepis wyjątkowo jak nie mój, bo nie mój w końcu. W tegoroczne urodziny otrzymałam w prezencie od Kasi i Asi książkę Nigelli - Kitchen. I ze stron 44-45 pochodzi właśnie ten przepis na jedne z Zobacz więcej
W weekend jechaliśmy do moich Braci i postanowiłam przygotować pieczoną wędlinę z indyka, którą moglibyśmy ze sobą zabrać. Rzadko piekę mięso w takich dużych kawałkach, bo we trójkę po prostu byśmy go Zobacz więcej
Zapraszam Was dziś na pierwsze danie ;) Będzie nim placek grzybowy. Znakomicie smakuje zarówno sam jak i w towarzystwie barszczyku czerwonego. Jest doskonałą alternatywą dla popularnych pasztecików Zobacz więcej
"Wiem, co jem" przepisy z programu, to książka Kasi Bosackiej i Aleksandry Misztal, której program (Pani Kasi) "Wiem, co jem, co kupuję" na pewno zna każdy z nas. Autorka zachęca w książce do Zobacz więcej
magiczna kuchnia Kasi: Ryż z cukinią i marchewką magiczna kuchnia Kasi Strony Strona główna Testowanie Współpraca i kontakt poniedziałek, 26 października 2015 Ryż z cukinią i marchewką W domu często Zobacz więcej
swoje cenne składniki i tłuszcze. Jest to takżeidealne drugie śniadanie do pracy lub do szkoły dla dzieci. SKŁADNIKI NA ŚNIADANIOWE MUSLI KASI GURBACKIEJ składniki na 2spore porcje musli 6 łyżek z Zobacz więcej
piersi słupkami boczku. Dalej było grillowanie i duszenie wraz z Bouquet garni z marynatą. Zorganizowano też dla nas konkurs grillowania, podzielono nas na 4-osobowe zespoły Moja grupaskładała się z Zobacz więcej
Jabłecznik – najlepszy - przepis Marty Blog kulinarny Marty z wieloma świetnymi przepisami O mnie Top 10 Zdrowa żywność Bezglutenowe Księga Gości Kontakt Jabłecznik – najlepszy Kiedy zobaczyłam u Kasi Zobacz więcej
ok. 0,5 – 1 cm i wkładamy do wyłożonych papierem do pieczenia foremek. Pieczemy przez ok. 30 minut, na złoty kolor, w temperaturze 1700C. Krem: 1 l mleka 4 budynie waniliowe lub śmietankowe 2 Zobacz więcej
laleczka20
laleczka20 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
rozowakuchnia
(bez tytułu)

(bez tytułu) 164

0
> Soser 6 łyżek> Masło 100 gram> Sól> pieprzUdka posypujemy soserem, pieprzem i solą całe obtaczamy . Do rękawa wkładamy udka i wiórki masła . Zapiekamy w piekarniku około 80 minut. Zobacz więcej
ines
ines Obserwuj blogaObserwujesz bloga
pasjeines
Wiem, co jem- Parówki

Wiem, co jem- Parówki 144

0
Jestem fanką Pani Kasi Bosackiej i jej programów „Wiem, co jem”. Poszerzając swoją wiedzę na temat tego co jem, odkryłam z przerażeniem jaki „śmietnik” wielokrotnie proponują nam producenci żywności. Zobacz więcej