ivo violante

ZOBACZ TAKŻE:

Podczas Europejskiego Festiwalu Smaku w Lublinie, miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach/pokazie, w restauracji Arte del Gusto, z mistrzem kuchni włoskiej Ivo Violante. Bardzo cieszyłam się na Zobacz więcej
martamp
martamp Obserwuj blogaObserwujesz bloga
kolorowo-torcikowo
(bez tytułu)

(bez tytułu) 77

0
( http://www.chillibite.pl/), Marysia (http://www.gruszkazfartuszka.pl/) Wiele jeszcze ciekawych wydarzeń miało miejsce w tych dniach. Wkrótce opowiem Wam jeszcze o: - Małym Festiwalu Kawy - Zobacz więcej
kampanii„Trzy Znaki Smaku”. Jury Konkursu Nalewek rozpoczyna degustację; Zerknęłam na obrady juryKonkursu Naleweki dowiedziałam się, że kubki smakowe między nalewkami jury oczyszcza sobie piwem. Zobacz więcej
którą miałam okazję poznać osobiście. Jednak spacer po starówce, zaglądanie do kramików z regionalnymi specjałami to tylko kropla w morzu atrakcji jakie przygotowali organizatorzy dla nas czyli Zobacz więcej
Balkanika. Dla kilkuosobowej grupy blogerów były przeprowadzone warsztaty z Ivo Violante – szefem restauracji “Auriga“. Ivo zdradził nam kilka tajników, jak przygotować jagnięcinę oraz kilka tajników Zobacz więcej
martamp
martamp Obserwuj blogaObserwujesz bloga
kolorowo-torcikowo
(bez tytułu)

(bez tytułu) 60

0
, Translola uświetniły imprezę i były pretekstem do wspólnej zabawy. Na zaproszenie Pana Waldemara Sulisza – Dyrektora Artystycznego Festiwalu – do Lublina zjechały się blogerki z całej Polski. Zobacz więcej
parmelia11
parmelia11 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Eko Quchnia
Lubię Lublin

Lubię Lublin 104

0
brakowało również wege smaków które oferował m.in. food track Kipi kasza. Ja uraczyłam się u nich pysznym spaghetti z dyni makaronowej. Jako blogerki kulinarne wraz z Pauliną, Asią, Martą i Sylwią Zobacz więcej
marchewki/zioła/cytryna/imbir/czosnek niedźwiedzi/olej na zimno Marlena Lalak-Skałecka, Ivo Violante (Ivo Italian) i Monika Wojteczko Dorsz z palonym masłem dorsz/palone masło/groszek Zobacz więcej
w pubie “U szewca” :) Gdyby nie zamówiony wcześniej transport do hotelu z przyjemnością zostałybyśmy dłużej! Na szczęście następny dzień także miał być pełen wrażeń :) W sobotę już z samego rana Zobacz więcej
jako dużo mniejsze i bardziej puste. Teraz było niesamowicie słonecznie, ulicami ciągnęły tłumy ludzi (podobno to właśnie dzięki Festiwalowi), zaś Lublin wydał mi się dużo większy, niż kilka lat Zobacz więcej
. W restauracji czekał już na nas Ivo Violante. Po ciepłych powitaniach, aromatycznej kawie i słodkim ciasteczku amaretti - marsz do kuchni ! A tam ... na stole ... one ... bycze jądra ! Leki szok, Zobacz więcej
z Lublina. Ja wybrałam Risotto alla milanese z Mediolanu. Uczestniczyłam również w warsztatach/pokazie, w restauracji Arte del Gusto, prowadzonymi przez mistrza kuchni włoskiej Ivo Violante. Bardzo Zobacz więcej
zucchini-blues
zucchini-blues Obserwuj blogaObserwujesz bloga
zucchini-blues
IVO Italian

IVO Italian 54

0
Na otwarcie restauracji Ivo Violante czekaliśmy z niecierpliwością, więc gdy tylko przyjechaliśmy do Lublina, swoje kroki skierowaliśmy właśnie tam. Niestety, we wtorkowe popołudnie wszystkie stoliki Zobacz więcej
edith
edith Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pasja Smaku
Ivo Italian – Lublin

Ivo Italian – Lublin 80

0
Ivo Italian - Lublin - Pasja Smaku Strona główna O mnie W mediach Kontakt | Współpraca Toggle navigation Kuchnia Śniadania Przystawki Zupy Obiady Przetwory Sałatki Na słodko Alkohole Napoje Kuchnia Zobacz więcej
oraz Edyta Kondrat - blog Pasja Smaku Panna Makrela w papilotach makrela / kolorowe marchewki / zioła / cytryna / imbir / czosnek niedźwiedzi / galaretka z nalewki / puree z pietruszki / kasza Zobacz więcej
, Scena Smaku 15.00 - Moc restauracji w ramach akcji "Cisowianka. Gotujmy zdrowo - mniej soli!" (Pokazy akcji: Latające talerze, Siedem wieków smaku, Piekielna kuchnia), non stop do 18, Scena Smaku, Zobacz więcej
Wielkie otwarcie i… cisza Internety wrzały wręcz przed dniem 25 marca, kiedy to otwarto kolejną włoską restaurację Ivo Italian w Lublinie, w której szefuje uczestnik obecnej edycji Top Chefa - Ivo Zobacz więcej
ogromnych chęci bycia obiektywnym, podobne teksty zawsze będą naznaczone dużą dawką subiektywizmu. Wszakże jest to prywatna ocena, a nie swoista suma znaczeń. Na dobry początek lokal stosunkowo nowy, Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: