jajecznica z ryzem

Jolanta kolanowska
Jolanta kolanowska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mojacalabria
Jeden ryz-dwa dania

Jeden ryz-dwa dania 135

0
{{headerMessage}}
jajka i robimy jajecznice-lekko solimy,potem przekladamy ja do garnka z ryzem-energicznie mieszamy. Podajemy posypane szczypiorkiem i tartym parmezanem. Aby nasze danie podac w nieco zmienionej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ziemniakow z dzikim ryzem, wspaniale grillowane tofu w sosie teriyaki, pieczone ryby z salatka z wodorostow to tylko kilka z moich ulubionych. Ponadto ich fenomenalne desery przyrzadzane sa z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
pianka z bloga 'Slodkie niebo'; kruchy placek morelowo-budyniowy z bloga 'Moje wypieki i nie tylko'; murzynek z ryzem preparowanym z bloga 'Moje wypieki i nie tylko'; murzynek z bloga 'Slodkie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Miałam trochę czarnej porzeczki - pojawił się przepis u Doroty, Agata miała urodziny....Musiałam wypróbować.Przepis Richarda Bertineta podany na blogu ... 5 miesięcy temu raspberries and cream Tort Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. - Za oknem od rana mgla...to znak, ze jesien juz nadeszla. Chociaz dni sa wciaz jeszcze sloneczne, takie mgly wprowadzaja zawsze odrobine nostalgii... Pomy... 2 dni temu Kalinin-grad - Była Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Ryba po grecku

Ryba po grecku 235

0
{{headerMessage}}
z kurczaka w nieco odmienionej wersji, otulony chrupiącą warstwą prażonych ziaren słonecznika. Stanowi ś... 1 dzień temu Strawberries from Poland #8 Przepisy na jedną rękę: bruschetta figowa - *Gęsta Zobacz więcej
{{headerMessage}}
from Poland #8 Przepisy na jedną rękę: bruschetta figowa - *Gęsta szara warstwa chmur* zasłoniła ten październikowy dzień. Jakby tego było mało, wichura sieje spustoszenie w Trójmieście, sopockie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Inne ciasto na szarlotkę (Renaty) Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 6 października 2016 Inne ciasto na szarlotkę (Renaty) 4 szklanki mąki 3/4 szklanki cukru Zobacz więcej
{{headerMessage}}
vacanze in alto adige, posti bellissimi, montagne e natura, tantissimo verde e al pomeriggio tante saune, aufguss, abb... 3 tygodnie temu Red and Pale To już koniec - Długo zastanawiałam się co dalej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Ciasto na szarlotkę (Grażyny) Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 6 października 2016 Ciasto na szarlotkę (Grażyny) 3 szklanki mąki 1 kostka masła 3 żółtka 1 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 1 tydzień temu Moja Kawiarenka "Alpenstrudel" Gazeta wytrawnego smakosza! Pulpety z oberżyny - danie na wskroś uniwersalne! - Oberżyna lub jak kto woli melanzana, w formie panierowanych pulpetów z Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Żeberka Bogusi

Żeberka Bogusi 165

0
{{headerMessage}}
has arrived. Versatile and available in several varieties the humble pumpkin is a wonder produ... 1 tydzień temu Moja Kawiarenka "Alpenstrudel" Gazeta wytrawnego smakosza! Pulpety z oberżyny - danie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
en intern konferanse søndag. – R... 23 minuty temu Kwestia Smaku Chili z indykiem, warzywami i ryżem - Chili to rodzaj meksykańskiej potrawy z wołowiny i fasoli. W mojej wersji nieco bardziej "fit", Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ce... 17 godzin temu Kuchenne Szaleństwa Czekoladowo-kokosowy krem jaglany z pistacjami - Takie desery to ja uwielbiam! Zwłaszcza, że można je jeść bez wyrzutów sumienia;) Kasza jaglana jest tak Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wita Stwosza w Kościele Mariackim w Krakowie.Każdy zna historię żółtej ciżemki, którą znaleziono za tym ołtarzem w czasie remontu. Wedł... 1 dzień temu Sto smaków Kiełbasa, ot co! - Od czasu do czasu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
o samym kryzysie jako takim, bo pisałem o tym już tutaj.Pieszczotliwa nazw... 3 dni temu Smaczna Pyza Najlepszy domowy likier jajeczny. Advocat - *Domowy likier jajeczny to coś co mój starszy Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Śledziówka!

Śledziówka! 48

0
{{headerMessage}}
zrobiło się przykro: Taki śledzik, czy z mleczkiem, czy z ikrą, Przed obiadem to przysmak nie lada, Lecz na deser się śledzi nie jada. Przed obiadem dobry jest śledź, A po obiedzie - cicho siedź! Na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
per un *antipasto* o *buffet.*... 1 miesiąc temu facet z nożem Chałka wytrawna – o świętym pieczywie i rzeczach naprawdę ważnych [WIDEO] - Raz do roku, w wigilię, na wiele naszych stołów trafia Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z dymką i curry - Zaklinam słońceŻółtym koloremZajrzało do mnie przez oknoSkładniki: - 6 ugotowanych jajek na twardo - łyżeczka curry - 2 łyżki majonezu ... 23 godziny temu Smaczna Pyza Smalec Zobacz więcej