jak długo trzeba czekać aż woda będzie miała po zagotowania 90'c

Żyj swoim życiem - nie czekaj aż będzie na nie za późno o mnie kontakt i współpraca Toggle navigation Blog o zdrowiu i zdrowym żywieniu oraz szybkim gotowaniu Home Zdrowie Uroda Fit Przepisy zielone Zobacz więcej
Leśne grzyby można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów – przygotować z nich sosy, zupy, użyć jako dodatku do pizzy, zamarynować, usmażyć jako kotlety albo wysuszyć i zrobić farsz na Boże Zobacz więcej
Jak wzmocnić odporność przed jesienią (wit. C, D, kwasy Omega)? – Przepisy kulinarne ze zdjęciami i rodzaje diet Przepisy kulinarne ze zdjęciami i rodzaje diet Strona Główna Kontakt Zasady publikacji Zobacz więcej
• Jak dugo trwa kiszenie warzyw lub owocw? Zdrowe-Kiszonki.pl - Blog Kulinarny o Kiszeniu i Fermentowaniu Spis Treci > Jak dugo trwa kiszenie warzyw lub owocw? Jak dugo trwa kiszenie warzyw lub Zobacz więcej
Jakoś to będzie szczęście po polsku książka Beaty Chomątowskiej, Doroty Gruszki, Daniela Lisa i Urszuli Pieczarek. Wydawnictwo Znak Wstęp książki opawiada o tym jak autorzy książki rozpoczeli swoją Zobacz więcej
Czarnuszka - małe czarne nasionka o wielkiej mocy. Pikantna przyprawa o bardzo oryginalnym smaku nie tylko podkreśli charakter wytrawnych dań (past, wypieków, pasztetów, sałatek), ale także stanowi Zobacz więcej
Jak zrobić wodę smakową? Pij więcej wody | Małe Kulinaria Jak zrobić wodę smakową? Prosty sposób, by pić więcej wody! | Małe Kulinaria Menu stron START O MNIE KONTAKT Strona startowa » NAPOJE » Jak Zobacz więcej
Jak zarobić na lataniu? Lecisz na urlop, wszystko jedno skąd i dokąd. I… lądujesz na innym lotnisku niż planowane. Co wtedy? Finansowe skutki nieoczekiwanej zmiany lotniska docelowego zależą od Zobacz więcej
Just a SALAD
Just a SALAD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Just a SALAD
JAK RYBA W WODZIE

JAK RYBA W WODZIE 28

Liście buraka, pełnoziarnisty makaron, mandarynki i pistacje… w tym niezwykle intrygującym towarzystwie doskonale odnalazł się grillowany halibut. Ta będąca cennym źródłem białka, witamin i minerałów Zobacz więcej
u Fiolki: Fasolka po bretońsku. Wersja mięsna. Co z Bretania nic wspolnego nie miała. MENU Główna Przepisy Śniadania Zdrowo zupowo Obiadowo Deserowe Love Małe co nieco Pudełkowe Wypij mnie Sałatki Zobacz więcej
Lekarz poinformował mnie, że wynik badania genetycznego jest nieprawidłowy. Diagnoza: mikrodelecja 2q24.3 objawiająca się trudną do kontrolowania lekami padaczką. Powiedziano mi, że moje dziecko Zobacz więcej
Wygodny sposób kiszenia ogórków, mało pracochłonny.Ogórki przechowują się bardzo dobrze w plastikowychbutelkach.Jeśli chcę wyjąć ukiszone ogórki, odkręcam butelkę, wylewam część wody, robię małą Zobacz więcej
Jak przygotować polędwiczki wieprzowe? Jaką marynatę zrobić do polędwiczek? Często zadajecie sobie te pytania, kupując polędwiczki wieprzowe w sklepie. Brakuje Wam sprawdzonych dobrych pomysłów na ich Zobacz więcej
Sznycel po wiedeńsku w oryginalnej wersji przygotowuje się z cielęciny i podaje z jajkiem sadzonym, które ma tylko ścięte białko, a żółtko pozostaje płynne. Mój sznycel po wiedeńsku jest przygotowany Zobacz więcej
Dziś przepis na klasyczną zupę po polsku, bez udziwnień i z łatwo dostępnych składników. Podaję wersję letnią tej zupy, czyli bez dodatku mięsa, w związku z tym zupa może być zjadana na gorąco i po Zobacz więcej
Poważnie. Miałam ugotować zupę, ale moje niedopatrzenie i niedopilnowanie spowodowało, że makaron wchłonął cały dostępny płyn. Nie muszę wspominać, że ugotowany na bulionie makaron, kasza czy ryż Zobacz więcej
Okres jesienno- zimo – wiosenny to czas wzmożonych zachorowań i przeziębień. Nasza odporność jest wtedy znacznie osłabiona i należy zadbać o to, aby ją wspomóc. W ostatnim czasie na blogu poruszałem Zobacz więcej
Rzeżuchę posadzić umie każdy, wiem uczono nas tego jeszcze wprzedszkolu Każdy wie, żenie ma Wielkanocny bez zielonej, rzeżuchowej ozdoby nastole, dlatego zobaczmyto raz jeszcze. Będzie jaku Fredry Zobacz więcej
Jeśli macie dziś w domu 4 jajka i trochę cukru pudru - możecie mieć za chwilkę bezy. Czas: 20 minut przygotowania, godzina w piekarniku a potem kilka godzin ;) podjadania... To było moje kolejne Zobacz więcej
Czas parzenia herbaty zależy od jej rodzaju : Herbatę czarną zalewamy wodą o temperaturze 100 C i parzymy od 3-5 minut. Herbatę czerwoną zalewamy wodą o temperaturze 90-100 C i parzymy od 3 do 8 Zobacz więcej