jak przygotowac karkowke

{{headerMessage}}
oliwa 1-2 lyzki sol,pieprz koperek lub szczypiorek Wykonanie: karkowke umyc osuszyc pokroic w plastry,nastepnie w cienkie paseczki.Wymieszac dokladnie z olejem i przyprawami.Odstawic na 2-3 godziny,a Zobacz więcej
ula243
ula243 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinaria Uli
Mielone z zoltym serem

Mielone z zoltym serem 373

1
{{headerMessage}}
* lyzke natki pietruszki * ser zolty * sol,pieprz,papryka w proszku slodka i ostra Sposób przygotowania 1. Karkowke mielimy. Bulke nalezy namoczyc w cieplym mleku.Cebule kroimy na drobna kostke Zobacz więcej
{{headerMessage}}
! wiosno czekamy!!!!! //przepis na pieczony schab wedlug porad, ktore znalazlam w necie. ciesze sie, ze sie odwazylam! nie taki diabel straszny!... Facet zyczy sobie takie mieso (tyle, ze Zobacz więcej
{{headerMessage}}
opracowane przez ze mnie . Nie kradnij ! Etykiety Bawaria w moim obiektiwie(4) Bawrskie klimaty(1) Boze Narodzenie(7) Ciasta(9) Ciastka(1) Dania jednogarnkowe(1) Dania miesne(29) Dania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i teksty opracowane przez ze mnie . Nie kradnij ! Etykiety Bawaria w moim obiektiwie(4) Bawrskie klimaty(1) Boze Narodzenie(7) Ciasta(9) Ciastka(1) Dania jednogarnkowe(1) Dania miesne(28) Dania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kulinaria Uli: Rolada z truskawkami , bita smietana i galaretka Kulinaria Uli Zapraszam do mojej kuchni :) środa, 25 lutego 2015 Rolada z truskawkami , bita smietana i galaretka Pyszna rolada Zobacz więcej
ula243
ula243 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinaria Uli
Udziec indyczy z szynkowara

Udziec indyczy z szynkowara 1791

0
{{headerMessage}}
Kulinaria Uli: Udziec indyczy z szynkowara Kulinaria Uli Zapraszam do mojej kuchni :) poniedziałek, 16 marca 2015 Udziec indyczy z szynkowara Wlasna wedlina , ktora jest prosta w przygotowaniu ? Zobacz więcej
ula243
ula243 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinaria Uli
Tort "Brzoskwiniowe Love "

Tort "Brzoskwiniowe Love " 118

1
{{headerMessage}}
, najlepiej do lodowki . 10 minut przed podaniem ciasto powinno postac w temperaturze pokojowej i w tym czasie dekorujemy . Autor:Ula Brzydulao13:58 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w Zobacz więcej