jak przyrządzić pstrąga

Szybki i wartościowy obiad w kilka minut. Polecam tak przyrządzone ryby bo to szybko i zdrowo a grzybów użyjcie ulubionych. Na naszym talerzu wylądowały gołąbki białozielone zwane też siwkami. Czasami Zobacz więcej
Pieczony filet z pstrąga łososiowego z musztardową nutą. Bardzo łatwe danie, które można przyrządzić w domowym piekarniku, jak i na grillu. Gorąco polecam. Składniki: - 300 g fileta z pstrąga Zobacz więcej
Emilia Voit
Emilia Voit Obserwuj blogaObserwujesz bloga
COOKILLU
Pstrąg z piekarnika

Pstrąg z piekarnika 183

1
Pstrąg z piekarnika z czerwoną cebulą i aromatycznym pieprzem czerwonym Składniki na 1 sztukę: — Pstrąg – dokładnie umyty pod bieżącą zimną wodą — z zewnątrz i wewnątrz. Osuszony ręcznikiem Zobacz więcej
Małopolski Festiwal Smaku 2015 już niedługo Małopolski Festiwal Smaku 2015 czyli wędliny, sery, bajgle, pstrąg, karp, śliwki, jabłka i wiele wiele inny produktów lokalnych, których tutaj nie sposób Zobacz więcej
maminek61
maminek61 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Maminek kulinarny
Pstrąg z patelni

Pstrąg z patelni 274

3
Najprostszy sposób na przyrządzenie ryby. Składniki: -świeże pstrągi -cebula -sól, pieprz -czosnek niedźwiedzi -olej -masło Ryby pozbawiamy głów i płetw, myjemy i dokładnie osuszamy. Przyprawiamy Zobacz więcej
Ryba w upalny dzień to według mnie doskonały pomysł na obiad.. takiego pstrąga można błyskawicznie przyrządzić w piekarniku lub na grillu :) Najlepiej podawać z ulubioną sałatką i pieczonymi Zobacz więcej
Bardzo fajna rybka na grilla. Dzięki liściom delikatne mięso pstrąga nie przypala się, ani nie wypływa. Polecam, musicie zrobić to danie :) Zapraszam wszystkich do polubienia mojego bloga na Facebooku Zobacz więcej
Tak przyrządzona ryba jest doskonałym obiadem na piątek ale też będzie smakowała w każdy inny dzień. Do tego jest to bardzo szybki obiad bo wystarczy wszystko zapakować do piekarnika i gotowe. Mnie Zobacz więcej
Kupiłam dwie świeże rybki i zastanawiałam się jak je przyrządzić w dość prosty sposób. Po przeczytaniu multum przepisów w internecie. Przyrządziłam je po swojemu z masłem z odrobią świeżych ziół jakie Zobacz więcej
Moi drodzy od dzisiaj prócz ''normalnych'' przepisów, będą też przepisy fit, na piknik i na grilla :). Zaczynamy serię grill od prostego przepisu na pstrąga. Można też go przyrządzić w piekarniku..i Zobacz więcej
Lubię kiedy kanapki są różnorodne, dlatego ostatnio eksperymentuję z dodatkami. Dzisiaj prezentuję pastę z dodatkiem wędzonego pstrąga. Smakuje ciekawie. Można ją przyrządzić dzień wcześniej i podać Zobacz więcej
Świeży pstrąg prosił się o pyszne dodatki. Może jakaś wędzona nuta i coś z ziół ? Kilka plastrów boczku, gałązki mięty, koperku i do pieca ! I do tego mało zmywania bo tak przygotowaną rybę piekę na Zobacz więcej
Pstrąg z grilla - to moje pierwsze podejście do tak przyrządzonej rybki i bardzo udane. Pstrąg jest smaczny i soczysty a ości ładnie odchodzą. Rybkę podałam z grillowanym chlebkiem oraz sałatką z Zobacz więcej
zielono mi
zielono mi Obserwuj blogaObserwujesz bloga
zielono mi
Pstrąg pieczony.

Pstrąg pieczony. 1065

0
Rybkę uwielbiam w każdej postaci, dziś polecam pieczonego pstrąga w ziołach z cytryną. Składniki : - 1-2 pstrągi (u mnie mrożone) - 1 cytryna - natka pietruszki - świeża bazylia - sól morska, kolorowy Zobacz więcej
Przepis pochodzi z Kuchni z pasją ( PANI listopad 2007) Składniki: 2 nieduże korzenie selera wędzona makrela ( w oryginale pstrąg, wybrałam makrelę, ale w przyszłości wypróbuję wędzonego łososia) Zobacz więcej
Dzisiaj udało mi się znaleźć piękny, różowy kawałek pstrąga łososiowego i postanowiłam przyrządzić coś pysznego, ale też szybkiego i nieskomplikowanego. Składniki: ok.500g pstrąga łososiowego Zobacz więcej
Jeden z moich ulubionych sposobów na rybkę. Ryba tak przyrządzona zachowuje całą swą delikatność, soczystość a do mięsa ryby przenika cały smak świeżych ziół. W soli możemy piec też inne ryby np: Zobacz więcej
Bardzo lubię pstrągi . Maja delikatne mięso i łatwo przechodzą zapachem i smakiem warzyw . Dlatego łatwo je przyrządzić . Dlaczego jeszcze je lubie? W duszonych ości łatwo odchodzą od mięsa . Lepiej Zobacz więcej
Pstrąg w mięcie na grillu Ostatnio miałam wielką ochotę na rybę, ale niestety w naszych sklepach jest mały wybór ryb jedynie co można wybrać spośród tak małego asortymentu to ŁOSOŚ i PSTRĄG, a że Zobacz więcej
Ryby zawsze wydawały mi sie trudne do zrobienia i rzadko po nie sięgałam. Nie znaczy to, że ich nie lubię - wręcz całkiem przeciwnie. Zawsze wolałam, kiedy to ktoś je przyrządził, a ja mogłam Zobacz więcej