jak usmażyć pstrąga na patelni

Muszę przyznać ,że najbardziej wyszukane frykasy nie smakują tak, jak tomproste danie, które przyrządza się wyjatkowo szybko.Danie możemy podawać z sałatą,surówki,warzywami duszonymi i ziemniakami z Zobacz więcej
ROBOT KUCHENNY PANASONIC! Prawda jest taka, że każdy z Nas lubi gdy obiad robi się prawie sam, i ja o tym nie zapominam dlatego, większość moich przepisów jest prostych, szybkich ale przede wszystkim Zobacz więcej
Białkowy omlet z małej patelni z dodatkiem świeżego szpinaku fot. D.Szymborska Uwielbiam jajka, w każdej postaci. Cieszę się, że ostatnio przestano straszyć złym cholesterolem, ważna była i jest akcja Zobacz więcej
Jak wybrać patelnię do naleśników? – Blog kulinarno-dietetyczny Blog kulinarno-dietetyczny Moim Daniem Jak wybrać patelnię do naleśników? By admin / Czerwiec 6, 2017Czerwiec 13, 2017 Naleśniki to Zobacz więcej
Składniki: filet z dorsza 2 sztuki, filety z pstrąga 2 sztuki, mąka pszenna 3/4 szklanki, kucharek 1 łyżka, pieprz cytrynowy 2 łyżki, pieprz czarny mielony 1/2 łyżeczki, olej rzepakowy - ile potrzeba Zobacz więcej
Uwielbiam warzywa z patelni - można przygotować jużgotowe, kupnemieszanki, ale ja polecam Wam popróbować własnych połączeń. Dziś brukiew, marchewka i cebula w towarzystwie rozgrzewającego imbiru - za Zobacz więcej
Filety rybne smażone i jak usmażyć mrożonkę – BettyGotuje BettyGotuje Dołącz do mnie: Facebook Google+ Strona główna O mnie Polityka prywatności Współpraca Kontakt Zaloguj się Zarejestruj się Ryby Zobacz więcej
Jak wykorzystać resztki zupy? Borykasz się czasami z tym pytaniem a nie lubisz marnować jedzenia? Wystarczy, że dowolną zupę zmielisz (o ile już nie jest kremem – niekoniecznie na gładko) i wsypiesz Zobacz więcej
nietylkopasta
nietylkopasta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
nietylkopasta.pl
Jak usmażyć kurczaka

Jak usmażyć kurczaka 70

To jeden z podstawowych problemów początkującego kucharza. W czym tkwi sekret soczystej piersi kurczaka? Na pewno nie w kostce rosołowej czy papirusie jak sugerują reklamy. O tego typu produktach Zobacz więcej
Składniki: 400g mąki pszennej, 50g semoliny (możemy zrezygnować z tej pozycji), 15g drożdży, 1 szklanka ciepłej wody, 1/2 łyżeczki soli. Do miski przesypujemy mąkę, semolinę, sól i mieszamy. Zobacz więcej
Składniki: 400g mąki pszennej, 50g semoliny (możemy zrezygnować z tej pozycji), 15g drożdży, 1 szklanka ciepłej wody, 1/2 łyżeczki soli. Do miski przesypujemy mąkę, semolinę, sól i mieszamy. Zobacz więcej
Cóż może być smaczniejszego od kawałka soczystego, odpowiednio usmażonego mięsa doprawionego solą, pieprzem i ewentualnie ulubionymi ziołami ? Podpowiem - niewiele :) Steki wołowe to kwintesencja Zobacz więcej
To tym, czy przygotowany stek wołowy będzie dobrze smakował, zależy głównie od mięsa. Nie możemy na nim oszczędzać pieniędzy. Nie oznacza to, że musimy kupować polędwicę. Równie dobrze stek, zwany Zobacz więcej
Konfitura z borówek, zwana także brusznicą, jest łatwa w przygotowaniu, choć zabiera trochę czasu. Najbardziej pracochłonną czynnością jest przebranie owoców, tak by były pozbawione liści, igieł i Zobacz więcej
Lipka
Lipka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Sio-smutki
Warzywa duszone na patelni

Warzywa duszone na patelni 493

Moja wiosenna improwizacja na temat leczo, czyli bogactwo duszonych warzyw. Oprócz papryki, cebuli i pomidorów na patelni wylądował bakłażan oraz kalafior. Jest pysznie! Składniki: 2 czerwone papryki Zobacz więcej
Pannakota
Pannakota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
PANNAKOTA
FILET Z PSTRĄGA SMAŻONY NA PATELNI

FILET Z PSTRĄGA SMAŻONY NA PATELNI 2255

Oczywiście najfajniej by było mieć grill, ale nie mam ;) Więc kupiłam filety z pstrąga, bez skóry i zrobiłam taką najpopularniejszą, najprostszą metodą. Wyszło bardzo dobre, szybkie danie. Klasik, jak Zobacz więcej
Pstrąg to przepyszna ryba, która najczęściej pojawia się na moim stole. Wynika to poniekąd z tego, że najłatwiej jest ją kupić, a cena nie jest zbyt wygórowana – w idealnej proporcji do jakości. Zobacz więcej
Olga
Olga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Początkująca pani domu
Bułeczki smażone na patelni.

Bułeczki smażone na patelni. 2171

Kto czytuje tego bloga ten wie, że moim hasłem przewodnim (nie tylko w kuchni!) jest "w prostocie siła". Gotuję prosto, szukam pomysłów na dania, które nie wymagają wielkiego nakładu pracy i Zobacz więcej
W mojej kuchni przerobiłam już niemalże każdy rodzaj patelni – były teflonowe, ceramiczne, stalowe, żeliwne, a nawet znalazła się jakaś aluminowa. Ostatnio do tego grona dołączyły lekkie i przyjemne w Zobacz więcej
Jak zrobić chrzan na Wielkanoc? - Blog kulinarny Pysiagotuje.pl Dania główne Dania i potrawy mięsne Dania wegetariańskie Dania z makaronem Zapiekanki Zupy Desery Ciasta Przekąski Poradnik Wielkanoc Zobacz więcej