jaki jest tort dla cioci eli

Olejarnia Kołodziejewo to mała, rodzinna tłocznia olejów roślinnych. Oleje są tłoczone metodą na zimno, nie są filtrowane oraz nie zawierają żadnychdodatków. Do produkcji wykorzystywane są nasiona Zobacz więcej
ongotujepl
ongotujepl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
On gotuje
Kuchnia polska – jaka jest?

Kuchnia polska – jaka jest? 22

Jeżeli chcesz spróbować, jak smakuje prawdziwa polska kuchnia, to nie uświadczysz tego nigdzie indziej jak właśnie w Warszawie. Stolica daje szanse nie tylko tym osobom, które chcą zrobić karierę – Zobacz więcej
CZEKOLADA Nie wiem jak Wam, ale mi na samą myśl zawsze cieknie ślinka! Ja uwielbiam mleczną … nieziemsko słodką, najlepiej z dużymi kawałkami orzechów. A Wy? Macie jakąś ulubioną? A może taką Zobacz więcej
Ja do niedawna używałem chlebaków wykonanych z drewna, ale przy dłuższym użytkowaniu atakowała mi je pleśń. Obecnie używam chlebaka ceramicznego. Taki chlebak nigdy nam nie będzie pleśniał i łatwo go Zobacz więcej
Jak ugotować ryż? Ryż po persku. Dlaczego ryż jest dobry dla zdrowia? - MODA NA BIO O MNIE O BLOGU ZAPISY NA NEWSLETTER NATURALNE METODY NA ZDROWIE. PROSTE ZDROWE PRZEPISY. ZDROWIE Jak ugotować ryż? Zobacz więcej
• Jaki mid jest najlepszy do kiszenia lub fermentowania Zdrowe-Kiszonki.pl - Blog Kulinarny o Kiszeniu i Fermentowaniu Spis Treci > Jaki mid jest najlepszy do kiszenia lub fermentowania Jaki mid Zobacz więcej
Zwykły ocet spirytusowy pozbawiony jest wartości odżywczych, jest nie zdrowy, dlatego polecam używać ocet domowy zrobiony z jabłek. Domowy ocet jabłkowy zawiera witaminę E, jest także bogaty w Zobacz więcej
kamila891
kamila891 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Roślinna
Jak to jest z tym wapniem?

Jak to jest z tym wapniem? 34

Wapń to składnik mineralny zasługujący na szczególną uwagę, gdyż występuje on w największej ilości w ludzkim organizmie- w ciele dorosłego człowieka aż 1000-1500g! Głównie kumuluje się on w kościach i Zobacz więcej
Gdy potrzebujemy rozgrzać olej do konkretnej temperatury, wówczas niezastąpionym narzędziem jest termometr kuchenny. Przeważnie jednak nie potrzebujemy aż takiej dokładności, musimy jedynie określić, Zobacz więcej
Tofu to produkt, który budzi wiele kontrowersji. Niektórzy odrzucają go ze względu na fakt, że robi się go z soi. Inni jedzą go prawie codziennie jako substytut mięsa i nabiału. Czy warto? Czy tofu Zobacz więcej
Plantan zwany również platanem lub bananem warzywnym na pierwszy rzut oka przypomina banan owocowy. Plantanysą jednak intensywnie zielone i o wiele większe. Duże sztuki osiągają nawet 40 cm długości. Zobacz więcej
dietykon
dietykon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dietykon
Cel jakim jest ketoza

Cel jakim jest ketoza 4

Chcąc opisać jak rozpocząć swoją przygodę z ketozą warto opierać się na wzorcach sprawdzonych, udokumentowanych i wiarygodnych. Mógłbym pewnie opisać tutaj swoją „przygodę” z dietą ketogeniczną ale Zobacz więcej
Jak sprawdzić czy jajko jest świeże? Uwielbiampółpłynnąjajecznicę lub omlet na śniadanie! Jajka są zdrowe, smaczne i niedrogie. Jajka mogę jeść codziennie. Ale jak sprawdzić czy jajko jest świeże Zobacz więcej
Ćwiczenia fizyczne są niezawodnym sposobem do osiągnięcia kondycji i budowy masy mięśniowej. Oczywiście wszystko to wymaga czasu i cierpliwości, ale istnieją sposoby by usprawnić cały ten proces i Zobacz więcej
Cześć Wszystkim !!! Dawno mnie tutaj nie było, ale to przez to, że mamy teraz trochę więcej obowiązków. Od listopada uczę się w rocznej szkołe kosmetycznej :) W październiku podjęłam też próbę Zobacz więcej
Październik pogodowo bardziej przypomina listopad: mgły, mżawka przechodząca w deszcz, przenikliwy chłód i wiatr. Słońca jak na lekarstwo, a ja mimo wszystko jakoś zaczynam się w tej aurze odnajdywać, Zobacz więcej
Dzisiaj zamiast przepisu mam do Was pytanie. Jaki jest Wasz ulubiony tort albo jaki tort był najlepszym, jaki jedliście? Z góry dziękuję bardzo za odpowiedzi :) Zobacz więcej
lauraa69
lauraa69 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ale Ciastko
Jak ozdobić tort?

Jak ozdobić tort? 1

Jak ozdobić tort? « Ale Ciastko! Skip to content Ciasteczkowy blog kulinarny Ale Ciastko! Ciasteczkowy świat kulinariów Menu Jak ozdobić tort? 11/13/201611/23/2016 AguskaLeave a comment Piękny tort – Zobacz więcej
W sobotę spotkała mnie niezwykła przyjemność! Przez co cały dzień był dość mocno wspomnieniowy i sentymentalny. Kiedyś dawno temu, gdy byłam jeszcze małą dziewczynką i mieszkaliśmy w bloku, za ścianą Zobacz więcej
Rzuciło mi się w oczy zdjęcie takiego tortu w internecie i nie mogłam się powstrzymać, żeby nie spróbować go odtworzyć na swój sposób. No więc co my tu mamy? Hm... Trzy rewelacyjne ciasta w jednym: Zobacz więcej