jedz smacznie chudnij cudnie

{{headerMessage}}
, prawda? No, ale miało być o paście z tuńczyka... Szybka, lekka i bardzo smaczna pasta, na którą przepis znalazłam w książce "Jedz smacznie, chudnij cudnie"Magdaleny Makarowskiej.Więcej o tej książce Zobacz więcej
{{headerMessage}}
co do treści książki Jedz pysznie - chudnij cudnie. Nie jest to typowa książka kucharska, jest to poradnik dla osób, które pragną zdrowo i trwale schudnąć (może w związku z niedawno przebytą ciążą, a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- *Jak to jest z tym jedzeniem warzyw przez Wasze dzieci?**U mnie opornie... Im mniejsze dziecko tym lepiej, ale niech no tylko przekroczy magiczną barie... 2 godziny temu Moje Wypieki Małpie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
e mandorle (senza grassi) - Sembra che l’argomento di conversazione più coinvolgente degli ultimi tempi tra la gente comune e non, sia il cibo e non sfuggono a questa tendenza i media... 16 godzin Zobacz więcej
{{headerMessage}}
też miał taki być. Gdyby nie to, że trzeba czekać, aż cia... 16 godzin temu Una finestra di fronte Torta di carote e mandorle (senza grassi) - Sembra che l’argomento di conversazione più coinvolgente Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pizza jak placki

Pizza jak placki 1770

1
{{headerMessage}}
, scompaio, poi ad un tratto ricompaio.Non so per quanto ancora avrete la pazienza di seguirmi, non sono mai stata cosí ... 2 tygodnie temu Con sapore ... SALATKA Z RUKOLA, TRUSKAWKAMI I BURRATA - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 34 minuty temu Sto smaków Obiad kolorowy, a w smaku delikatny - Niedawno dyskutowaliśmy o kulinarnym określeniu „panierowanie”. Uważna czytelniczka napisała, że panierujemy tylko w tartej bułce, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
again and was excited to get back into it. I’d forgotten how time consuming it is and I’ve realised how foggy... 1 dzień temu Studenckie gotowanie Pieczone żeberka - Wielkie, cudowny powrót - mam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jajkiem na liściach cykorii - Kolorowa, pełna witamin i składników mineralnych. Na co dzień i od święta. Podana na liściach chrupiącej cykorii smakuje wybornie!. Może być przystawką a n... 2 dni temu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
: czekolada+chili pod pudrem z dzikiej róży i z... buraków - Urodziny Lepszej Połowy, sami rozumiecie. Niech mnie to usprawiedliwi - że niby facet z nożem, że niby męskie gotowanie, a tu nagle, kurde, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
-si-va-da-irma/Eccoci a recensire la Pizzeria Irma di Guamo (LU)!Ve... 1 miesiąc temu facet z nożem Cupcakes: czekolada+chili pod pudrem z dzikiej róży i z... buraków - Urodziny Lepszej Połowy, sami Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Placek z kefirem

Placek z kefirem 3091

0
{{headerMessage}}
TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:ciasta Reakcje: Brak komentarzy: Prześlij komentarz Nowszy postStarszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Układać warstwami np. w szklankach po nutelli. Polać sosem. Autor:Beatao17:08 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:sałatki Reakcje: Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9256

1
{{headerMessage}}
. Autor:Beatao17:13 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:przekąski Reakcje: Brak komentarzy: Prześlij komentarz Starszy postStrona Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Małopolska , Poland A ile kobiet naprawdę umie gotować, ile ma na to czas, siły i chęci...?Joanna Chmielewska "Jak wytrzymać z mężczyzną" Zobacz więcej
{{headerMessage}}
do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Małopolska , Poland A ile kobiet naprawdę umie gotować, ile ma na to czas, siły i chęci...?Joanna Chmielewska "Jak wytrzymać z mężczyzną" Wyświetl mój pełny Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1635

0
{{headerMessage}}
do uzyskania nieco twardego ciasta. Wycinamy ciastka foremką i pieczemy 5 - 7 minut w temp. 170 stopniach. Autor:Beatao18:18 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki Izy

Pierniczki Izy 787

0
{{headerMessage}}
- Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Chleb Danusi

Chleb Danusi 1458

1
{{headerMessage}}
w proszku - Pyszne, kruche ciasteczka. Bardzo lubię takie. Niestety wybrałam trochę za duże foremki (kwadratowe) i strasznie mi się brzegi kruszyły. Nie mówiąc już... 5 dni temu kalejdoskop kulinarny Zobacz więcej