jogurtu greckego

g jogurtu greckego 2 ząbki czosnku koperek sól, pieprz Przygotowanie: Cukinię obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, wydrążamy pestki i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Następnie trzemy również Zobacz więcej
fynsterbrecie3 jeszcze żech znod cebula, a w byfyju kasza pszynno- niy trza jyj warzić! I łobiołd bōł jak marzynie Co potrza? 0,5 kg hańdyka (niyrozki gołdajōm na niego i puta abo pultok) 4 banany 1 Zobacz więcej
Lubicie sos tzatziki? Ja uwielbiam. Do tej pory kupowałam od czasu do czasu gotowy w kubeczku. Dziś znalazłam banalny przepis i od tej pory zawsze już będę jadała samorobny. W internecie znalazłam Zobacz więcej
, to sie mogecie na niego przeciepnōńć. Na dole po prawyj bydzie łod niego zdjyńcie, żeby po tym niy bōło jak z mojōm Bratowōm, co to sie dziwiōła, skąd mōm taki rabarbar. Jeronie, zajś żech sie Zobacz więcej
mogymy sie i napić piwa. A do takego szparglu nojlepi sie zrobić zôła[11] czoskowo-koperkowoł. Co potrza? szpargel – jedne opakowanie 1 jajco pó[12] szklônki piwa 6 łeżek mônki pszynny[13] sôl i Zobacz więcej
] połra[18] garści szpinatu[19] (nojlepsze sōm[20] take małe listki) ćwierć ananasa (abo połra kōłkôw[21] takego ze puszki) 2 jabka[22] połra łodygōw zelera naciowego[23] pó[24] puszki kukurydzy- Zobacz więcej
1 łeżeczka garam masala ździebko chili łolyj3 do pieczynia Zōłza: 2 banany połra łeżek jogurtu greckego połra gołōnzkōw kolyndry zaft ze jednyj citrōłny Na poczōntek sie zrōbcie ta zōłza. Wszystke Zobacz więcej