kabab z kurczaka

{{headerMessage}}
Tortilla jest dla mnie alternatywą dla typowej kanapki. Na cienki placek kładzie się co chce i zawija. Najbardziej popularnym dodatkiem do tej formy kanapki jest chyba kurczak. Moja propozycja jest Zobacz więcej
Życie to pasja
Życie to pasja Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Życie to pasja
Sajgonki

Sajgonki 182

1
{{headerMessage}}
Sajgonki to jedna z moich ulubionych i wiecznie żywych pozycji w barach chińskich. Pamiętacie ich wysyp? Przeszło 12 lat temu w Polsce, no może w moim miasteczku, pojawiły się bary z "egzotycznym" Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ostrych nożyków osadzonych teleskopowo w twardej plastykowej rączce. 1 szt. Solo Smak Kebabczeta a 40 g – Orientalna mieszanka przypraw do kababu. Charakterystyczny bułgarski smak typowy dla Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis na chlebki pita wypełnione sałatką z kapusty pekińskiej i kurczaka. Pyszny, domowy fast-food. Składniki (na 6 chlebków): 3 i 1/4 szklanki mąki krupczatki (może być również tortowa) 25 g Zobacz więcej
Słodka babeczka
Słodka babeczka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Słodka babeczka
Tradismak

Tradismak 339

0
{{headerMessage}}
Kolejna współpraca :) Tym razem firmaTradismak. Otrzymałam bardzo fajny zestaw, w skład którego wchodzi: 1 szt.Szynkowar Singiel- Szynkowar idealny dla samotnych. Wymiary praski w.10 cm x sz.9 cm x Zobacz więcej
{{headerMessage}}
pozostawać w piekarniku, w garnku lub wędzarni przez cały czas obróbki termicznej.1 szt.Solo Smak Kebabczeta a 40 g- Orientalna mieszanka przypraw do kababu. Charakterystyczny bułgarski smak typowy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Coś fajnego - proste urządzenie a tyle może zadziałać . Urządzenie do produkcji parzonych wędlin zwany potocznie szynkowar lub prasowanka. Takie urządzenie już mam w domku i nie zawaham się go użyć . Zobacz więcej
{{headerMessage}}
smak typowy dla mielonych podłużnych kotlecików pieczonych na grillu we wszystkich kurortach słonecznego wybrzeża Morza Czarnego 1 szt. Natura Smak John a 40 g – Szczególne polecamy tę przyprawę do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Trzeba wreszcie dokończyć wspominanie jedzenia z rejsu, który skończył się sto lat temu, bo kolejka z nowymi przepisami rośnie z każdym dniem. Obawiam się, że już nie pamiętam 3/4 przepisów, które Zobacz więcej
{{headerMessage}}
wędrowaliśmy. Nie jest to temat kulinarny, ale może komuś przydadzą się takie informacje. Na początek jednak urlop – kulinarnie.Jeśli choć raz byliście w typowej wczasowej miejscowości nad naszym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
p... 11 miesięcy temu Czech Please Brewsta's Burgers 2014 - "To eat well, I always disagree with critics who say that all restaurants should be fine dining. You can get a Michelin star if you serve Zobacz więcej
{{headerMessage}}
wielu miłość do biegania jest trudn... 17 godzin temu Closet Cooking Salisbury Steak with Mushroom Gravy - [image: Salisbury Steak with Mushroom Gravy]I always enjoy a nice steak, whether it's a Zobacz więcej