kalafior po sułtańsku ser biały

laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
JAJKA W SOSIE Z MARYNAT

JAJKA W SOSIE Z MARYNAT 472

0
WSZYSTKIE ETYKIETY AKCJA KULINARNA(2)ananas(3)awokado(4)bakalie(5)bakłażan(3)banan(2)barszcz(1)beszamel(2)BEZ PRZEPISU...(16)BEZMIĘSNE(76)biały ser(20)bigos(1)biszkopt(3)bita Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
GĘŚ PIECZONA Z NADZIENIEM

GĘŚ PIECZONA Z NADZIENIEM 1844

0
(4)bakalie(5)bakłażan(3)banan(2)barszcz(1)beszamel(2)BEZ PRZEPISU...(16)BEZMIĘSNE(76)biały ser(20)bigos(1)biszkopt(3)bita śmietana(5)BlogerChef(7)boczek Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
KLUSKI Z MAKIEM

KLUSKI Z MAKIEM 1197

0
naciowyserserniksezamsoczewicasojasuszone pomidoryszpinakszynkatartatorttruskawkituńczykwaflewarzywawiórki kokosowewołowinawątróbkazakwas żytniziemniakiłosośśledzieśliwkiżeberkażołądki drobiowe Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
ZUPA RYBNA Z SOCZEWICĄ

ZUPA RYBNA Z SOCZEWICĄ 751

3
PRZEPISU...(16)BEZMIĘSNE(76)biały ser(20)bigos(1)biszkopt(3)bita śmietana(5)BlogerChef(7)boczek wędzony(6)botwinka(2)brokuł(6)brukselka(2)brunsviger(2)bulgur(6)buraki(8)bułki(10)BUŁKI I Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
Wesołych Świąt

Wesołych Świąt 306

0
drobiowe WSZYSTKIE ETYKIETY AKCJA KULINARNA(2)ananas(3)awokado(4)bakalie(5)bakłażan(3)banan(2)beszamel(2)BEZ PRZEPISU...(16)BEZMIĘSNE(76)biały ser(20)bigos(1)biszkopt(3)bita Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
KURCZAK PIECZONY W KAWIE

KURCZAK PIECZONY W KAWIE 959

1
PRZEPISU...(16)BEZMIĘSNE(76)biały ser(20)bigos(1)biszkopt(3)bita śmietana(5)BlogerChef(7)boczek wędzony(6)botwinka(2)brokuł(6)brukselka(2)brunsviger(2)bulgur(6)buraki(8)bułki(10)BUŁKI I Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
PIERNICZKI PSZENNO-ŻYTNIE

PIERNICZKI PSZENNO-ŻYTNIE 455

0
na grubość ok. 2-3 mm. Piec w temperaturze 180 stopni 10-15 minut w zależności od grubości. Pierniczki Po przestudzeniu można zabrać się za lukrowanie. My korzystamy z lukru na bazie białek i cukru Zobacz więcej
mąką rozciągam (wałkuję) ciasto aby uformować kształt placka. Powinien być cienki, lecz należy uważać aby ciasta nie rozerwać. Pizza pieczona na kamieniu Placek delikatnie przekładam na porządnie Zobacz więcej
włożyć skórkę chleba. Słój postawić w ciepłym miejscu, przykryć ściereczką i odstawić na 5-6 dni. Chleb wyjąć następnego dnia, przez cały czas usuwać białą pianę, która będzie tworzyła się na Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
CHLEB ORKISZOWY NA ZAKWASIE

CHLEB ORKISZOWY NA ZAKWASIE 703

1
(2)barszcz(1)beszamel(2)BEZ PRZEPISU...(16)BEZMIĘSNE(76)biały ser(20)bigos(1)biszkopt(3)bita śmietana(5)BlogerChef(7)boczek Zobacz więcej