kapusta pekińska duszona z fasolą

paula.20.06
paula.20.06 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cynamonowy Pył
Sałatka meksykańska

Sałatka meksykańska 1736

0
Sałatka meksykańska Sałatka bardzo smaczna i pożywna . Idealna jako dodatek do mięsa lub jedzona samodzielnie . Polecam ! Składniki : pół główki kapusty pekińskiej 1 pierś z kurczaka 1 puszka Zobacz więcej
Tacos można zaserwować z dowolnym nadzieniem, mięsem, rybą lub warzywami i zawsze jest pysznie! Składniki (2 porcje): 8 kukurydzianych placków tortilla 200 g mięsa z ugotowanego udka kurczaka 2 liście Zobacz więcej
« Ile osób zmieści się w ... Tortilla a la gołąbki inaczej Tak jak obiecałam dzisiaj jeden z przepisów na dania, które przygotowałam w ramach akcji Home Cooking Winiary. Tortilla a la gołąbki inaczej Zobacz więcej
, fasolę kidney w puszce, dwie puszki całych pomidorów, czerwoną cebulę, czerwoną paprykę, kapustę pekińską, śmietanę owsianą Oatley, czosnek (2 ząbki), majonez ryżowy i cytrynę. A jak z tego powstało Zobacz więcej
Dziś przepis na prosty i szybki obiad. Makaron ryżowy z warzywami w sosie sojowym z imbirem. Danie niezwykle barwne i smaczne! Polecam! Składniki: 300 g kapusty pekińskiej poszatkowanej 3 ząbki Zobacz więcej
Sałatka doskonała na letnie dni i nie tylko. SKŁADNIKI: 4-6 os.;czas przygotowania 30 minut 1 cebula 2 średniej wielkości cukinie 1 słoik białej fasoli 750 g kilka łyżek oliwy lub oleju 1 mała kapusta Zobacz więcej
cebulę i mięso i smażyć aż się zrumienią . W czasie kiedy się smażą umyć fasolę. Odciąć końcówki. Pokroić na kawałki ( tak po 3 cm ).Cebulę i mięso posypać cukrem , 2 łyżeczkami mielonej papryki i Zobacz więcej
g pasty pomidorowej lub koncentratu 3 łyżki oliwy z oliwek sałata lub kapusta pekińska 4 tortille Mięso przyprawiamy pieprzem cayenne, majerankiem, solą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy oliwę i Zobacz więcej
boczkowi nie trzeba tych roladek bardzo przyprawiać!! Mój M jako Mistrz Surówek, przygotował do tego przepyszną surówkę, którą szczerze polecam!! Składniki: ROLADKI: 4 sznycle z szynki wieprzowej 3 Zobacz więcej
do miski ani do rąk. Do tego serwuje surówkę z kapusty pekińskiej i ogórka świeżego z sosem czosnkowym i czarną fasolę. Czarną fasolę gotujemy do miękkości, jedną cebule dusimy do miękkości. Fasolę i Zobacz więcej
na ostroSkładniki: litr bulionu warzywnego lub drobiowego 100 g krewetek koktajlowych 70 g ugotowanego makaronu wonton 3 liście kapusty pekińskiej 8 kolb miniaturowej kukurydzy konserwowej łyżeczka Zobacz więcej
Sałatka brokułowa z kurczakiem Surówka z selera naciowego i pomarańczy Łatwa surówka z rzepy Surówka z kapusty pekińskiej z jarmużem, zielonym ogórkiem i szczypiorkiem Surówka z kiszonym Zobacz więcej
Gulasz na obiad zawsze smakuje. A taki z dodatkiem warzyw i makaronem to po prostu pyszota. Na dodatek jak zima nie odpuszcza to mamy super propozycję na rozgrzewkę na te zimne dni. 500 g mięsa Zobacz więcej
zgłosiłam się na ochotnika do ulepienia pięciuset rodzajów pierogów, postanowiłam zrobić próbę generalną pierogolejka, która zakończyła się pełnym sukcesem. Do tego farsz wyszedł mi nietuzinkowy, Zobacz więcej
kapusta pekińska pomidory rzymskie 6 szt ogórki konserwowe 4 szt kukurydza 0,5 puszki fasola czerwona 0,5 puszki natka pietruszki Zobacz więcej
tortilli - pół pomidora - dwa liście kapusty pekińskiej - garść tartego żółtego sera - 2 łyżki fasoli czerwonej z puszki - łyżka kukurydzy konserwowej - 2-3 łyżki sosu paprykowego - 100g grillowanej Zobacz więcej
Skład: 300g chudej wołowiny (użyłam z udziec - KLIK) pół czerwonej papryki pół zielonej papryki garść kiełek fasoli mung 1 cebula 2 garście grzybków mun 2 marchewki 1 por (biała część) mała puszka Zobacz więcej
krem z warzyw korzennych z imbirową nutką i fasolą mungCzwartekPosiłekPrzykładowy zestaw dańŚniadanieIndyk pieczony na liściu sałaty, chrzan z żurawiną , grahamkaII ŚniadanieSerek wiejski z Zobacz więcej
mnie w przekonaniu, że zupa wyszła pyszna. ;) Polecam zatem moją wersję i chętnie dowiem się jakie są Wasze patenty na ten barszcz. Składniki na spory garnek. Składniki: około 2 litrów bulionu Zobacz więcej
Pięciu Przemian, dotyczących składników, przemian i smaków. W sześciu rozdziałach zawarte zostały przepisy na wiosenne zupy, surówki i sałatki, warzywa gotowane, duszone i pieczone, dania główne, Zobacz więcej