karol okrasa barszcz

Ale jak to - ryba i kiszona kapusta?! Na początku byłam sceptycznie nastawiona do tego połączenia. Jednak szybko okazało się, że taka kombinacja może być naprawdę smaczna! Skąd pomysł? Miałam okazję Zobacz więcej
pozytywna45
pozytywna45 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
W kuchennym oknie Ewy
Dobre rady

Dobre rady 299

1
Moje Małe Czarowanie Szlakiem Orlich Gniazd czyli odpoczywamy po świętach Smak Zdrowia Zupa krem z pietruszki Uwaga Babcia Gotuje Barszcz Czerwony na Wigilię z Kwasem Buraczanym W mojej kuchni Nowy Zobacz więcej
i Makaronem W mojej kuchni Malinowa rozkosz wg Aleex Wypisz - Wymaluj KOCHAJ MNIE MĄDRZE I POMÓŻ MI... UMRZEĆ! Printfriendly Znani kucharze PASCAL BRODNICKI KAROL OKRASA NIGELLA LAWSON GORDON RAMSAY Zobacz więcej
Tegoroczne święta świętowaliśmy podwójnie. Pierwszy raz w przedświąteczny weekend, w hotelu Poziom 511. Tak, tak, to to samo miejsce w którym organizowaliśmy 4-ty półfinał I Edycji BlogerChefa i 2-gi Zobacz więcej
Rok temu na 13 miejscu, ciekawe jak bedzie w tym roku Rozpoczęłosięglosowanie w konkursie na Bloga Roku 2014 wportalu Onet.pl. Wzorem roku poprzedniegozgłosiliśmynaszego bloga wkategorii blogi Zobacz więcej
jedynie niezbyt udane sosy, które okazały się płaskie i nieco sztuczne. Szczególnie czerwony sos pomidorowy zbyt mocną trącił przecierem, a zbyt mało jakimikolwiek wschodnimi przyprawami. Kucharza Zobacz więcej
- historie kuchenne - Semi di Papavero - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Arabskie Przysmaki - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Arabic Bites - Italia do polski - Zobacz więcej
colazioni - Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - Zobacz więcej
, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Arabic Bites - Italia do polski - Fingerfood - Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9111

1
Olcik - La cucina gustosa - Risi&Bisi - Agatek - Blog Ancora - Restaurant - Dobre bo smaczne! - le mie colazioni - Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia Zobacz więcej
- Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best Zobacz więcej
- Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Arabic Bites - Italia do Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1552

0
, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Arabic Bites - Italia do polski - Zobacz więcej
- Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie Zobacz więcej
- Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie Zobacz więcej
kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Zobacz więcej
kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Zobacz więcej
colazioni - Mamma che buono ! - Gotowanie na gazie - Notes kulinarny... - Kuchnia Szczęścia - Kuchnia na wzgórzu - Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - Zobacz więcej
- Kuchnia pachnąca bazylią - Bolg - Il Molino, Cortona, Toskania - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1287

0
e le Erbe - PERFETTO - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Semi di Papavero - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Arabskie Przysmaki - Joanna Chmielewska Zone - My best food - Zobacz więcej