karolina

się sok, który powstaje po dodaniu do ogórków soli. Ciekawe, że w początka XIX wieku jadano niemalże taką samą mizerię jak dziś! A kim była Karolina Nakwaska? Pochodziła z magnackiej rodziny Zobacz więcej
tofu i szpinaku oraz ryż. W roli tła moje biurko w Zakładzie. Użyłem wędzonego tofu, bo akurat takie walało się po lodówce. Karolina nie pisze, ile to jest kostka - u mnie było 200 gramów. Karolina Zobacz więcej
Wydawnictwo: MWK Data wydania: 2013 Format : Książka Ilość stron: 280 Półka: posiadam Do kupienia: Matras Na tą książkę miałam ochotę już od dawna. W maju przyłączyłam się do akcji ,,Anielski kokon Zobacz więcej
panimalorny
panimalorny Obserwuj blogaObserwujesz bloga
panimalorny
Karolina

Karolina 36

0
i wspomnienie letniej sesji z Karoliną Zobacz więcej
Nie będę jej recenzować, to dopiero po zakończeniu detoksu. Poniżej wklejam informacje zaczerpnięte z innych stron, tak byście i Wy mogli odrobinę się z nią zapoznać. źródło: Zobacz więcej
Autor:Karolina i Maciej Szaciłło Tytuł:Karolina odNOWA Liczba stron:208 Liczba przepisów:69 Liczba zakładek “koniecznie zrobić!”:4 To nie jest książka dla mnie, a mimo to z przyjemnością dorwałam ją w Zobacz więcej
16 kwietnia 2015 roku za przyczyną Wydawnictwa Agora SA ukazała się w sprzedaży kolejna książka Karoliny i Macieja Szaciłło: "Karolina odNowa". To kontynuacja i uzupełnienie wcześniej już wydanej Zobacz więcej
schłodzone smakuje jak najlepsze pralinki! Pycha! Przepis pochodzi z książki, do której mamy ostatnio słabość. Wiele słyszeliśmy dobrego o wcześniejszych książkach Karoliny i Macieja Szaciłło, ale Zobacz więcej
. Prawdziwe ossobuco czyli inaczej kość z dziurą, a w tej dziurze nic innego niż szpik. Przepis na ossobuco jest wersją nowoczesną zaczerpniętą od Gary'ego Mehigan'a. Natomiast wersja alla Karolina Zobacz więcej
na ciemnych tłach. Jej styl nazwałabym vintage, trochę mrocznym i mimo, że za obiektywem stoi piękniejsza połowa duetu z Picante Jalapeno, surowym i męskim. Mam nadzieję, że Karolina nie obrazi się, Zobacz więcej
SKŁADNIKI: Biszkopt: (x2) 5 jajek 3 łyżki wody 1 3/4 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku o pieczenia cukier wanilinowy aromat waniliowy (do ciemnego biszkopta dodajemy 2 łyżki kakao) Masa budyniowa: 3 Zobacz więcej
niedziela, 20 maja 2012 Kochani Czytelnicy,zapraszam pod nowy adres:Ten blog zostaje otwarty i taki już będzie, ale nowe wpisy pojawiać się będą pod nowym adresem.Zapraszam! czwartek, 17 maja 2012 Zobacz więcej
Autor: olć at 16:11 Tak tak - zamierzamy tego bloga prowadzić wspólnymi siłami :). Część naszych kulinarnych poczynań wykonamy razem (i to, zapewne, będą głównie wypieki), a część osobno. Ale będziemy Zobacz więcej
Wydawnictwo: NovaeRes Data wydania: 2012Format : KsiążkaIlość stron: 292Półka: posiadamDo kupienia: Gandalf, Merlin, Zaczytani Książka zaciekawiła mnie ze względu na nadprzyrodzone zdolności Zobacz więcej
Sam tytuł wskazuje, że to idealna książka na wakacje. A co jest przemycane? Tak jak w pierwszej części tej książki „Przemytnikach marchewki, groszku i soczewicy” (pisałam o niej na bloxie – tutaj Zobacz więcej
Chcesz się ze mną skontaktować? Karolina copysznego@gmail.com Olsztyn Zobacz więcej
Chcesz się ze mną skontaktować? Karolina copysznego@gmail.com Olsztyn Zobacz więcej
Chcesz się ze mną skontaktować? Karolina copysznego@gmail.com Olsztyn Zobacz więcej
Chcesz się ze mną skontaktować? Karolina copysznego@gmail.com Olsztyn Zobacz więcej
karolina grzymała2 stycznia 2013 20:00 muszę zrobić tak rybkę .. pysznie wygląda OdpowiedzUsuń Zobacz więcej