karpia zapiekanego w cieście francuskim

katarzyna_sar
katarzyna_sar Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia na 5
Porady kulinarne - nr. 2

Porady kulinarne - nr. 2  190

0
{{headerMessage}}
Porady kulinarne - nr. 2 Kolejne porady kulinarne - nr. 2 :-) zachęcam do skorzystania! Czy wiecie, że: Aby łatwo zeskrobać z karpia łuski należy sparzyć go wrzątkiem. Po sprawieniu obłożyć go Zobacz więcej
anita.sekrecik
anita.sekrecik Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Anita podaje do stołu!
MAKIEŁKI

MAKIEŁKI 670

0
{{headerMessage}}
DROŻDŻOWE(21) DLA DZIECI(20) ZIEMNIAKI(20) CIASTO FRANCUSKIE Z DODATKAMI(19) KLUSKI(19) BUŁKI/BAGIETKI/ROGALE(18) MIĘSO DROBIOWE(18) PRZETWORY(18) ZDROWE(18) DODATKI(17) BABKA(14) CIASTKA(14) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Anita podaje do stołu!: SMAŻONY KARP WIGILIJNY Strony STRONA GŁÓWNA KONTAKT ODWIEDŹ NA FACEBOOKU wtorek, 24 grudnia 2013 SMAŻONY KARP WIGILIJNY SKŁADNIKI: - karp (1,2kg), - 3 jajka, - 4 - 5 łyżek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) NAPÓJ(24) OBIAD(24) MIĘSO WIEPRZOWE(23) PROSTE/TRADYCYJNE DANIE(23) SERNIK(23) CIASTA PRZEKŁADANE KREMEM(22) WYPIEKI DROŻDŻOWE(21) DLA DZIECI(20) ZIEMNIAKI(20) CIASTO FRANCUSKIE Z DODATKAMI(19) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Szybko Tanio Smacznie · 20 grudnia 2015 Tagi: krewetkina ciepłorybaWigiliałosoś Stara prawda głosi, że Wigilia ma smak tego, co jadło się w ten dzień w rodzinnym domu. Dla mojego męża jest to smak Zobacz więcej
{{headerMessage}}
DANIA OBIADOWE PIECZONE SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA 31 stycznia 2016 DANIA OBIADOWE ZRAZY WOŁOWE 27 stycznia 2016 DANIA OBIADOWE ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA 29 października 2015 DANIA OBIADOWE GULASZ Z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
19 grudnia 2010 at 9:45 pm Jeszcze nie jadłam tak podanej ryby. Wygląda zachęcająco. Pozdrawiam Piegusku Reply Paula 15 grudnia 2010 at 4:37 pm no no, jak pysznie Reply pyra 14 grudnia 2010 at 11:30 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
!! a ja uwielbiam sandacza gości na moim stole obok karpia. Reply Gosia 1 grudnia 2010 at 7:27 am Bardzo smakowita wersja rybki Reply anytsujx 30 listopada 2010 at 1:02 pm Bardzo lubię taką rybkę Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Reply piegusek 11 listopada 2011 at 7:57 pm Pyra dzięki:)fajnie, że jesteś:) Ivon dobrego karpia też bym zjadła:) Koleś smacznego! bułeczka, Madleine, kliisiaa dzięki martututu dzięki, że o mnie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na 2 łyżkach oliwy, zalać sokiem winogronowym ( lub jabłkowym ) i gotować kilka minut, aż powstanie gęsta masa. Zestawić z ognia, dodać kolendrę. Liście kapusty posmarować cienką warstwą masy Zobacz więcej
Pyza
Pyza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smaczna Pyza
Oswajanie dzikiego stadka

Oswajanie dzikiego stadka 455

0
{{headerMessage}}
wędzony zapiekany w cieście francuskim na sałacie z malinowym dresingiem, ozorki, tatar z pstrąga na pierniku, 2 rodzaje śledzi, zrazy z dzika a do nich kasza, pieczone udka kaczki, perliczki albo Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z ulubionych dań kuchni brytyjskiej (tak, istnieje taka). Francuzi mają swoje Boeuf bourguignon w formie potrawki, a Anglicy wolą wszystko zapiekać pod ciastem. Biorą dorodny kawałek polędwicy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
do szafy – wolę jako zapach do deserów 8. marmulada ze śliw i kakaa – poezyja dla żaby szerokoustnej 9. przepis na ogórki kiszone w beczce magdy gessler – kto wie, gdzie MG sprzedaje beczki? 10. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
wieprzowina "Zbrodnia i wina" Michał Bardel Masło orzechowe Maślane bułki do hamburgerów Murzynek z cukinią i kardamonem Spaghetti alla puttanesca Placki ziemniaczano-cukiniowe z sosem kurkowym Zobacz więcej
Agata gotuje
Agata gotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Agata gotuje
Ekspresłówka #4 Mycie

Ekspresłówka #4 Mycie 612

0
{{headerMessage}}
Pączki pieczone Zupa z kapusty włoskiej Ekspresłówka #2 Oliwki Cytrynowe śledzie z rozmarynem Chleb pszenno-żytni na zakwasie Ekspresłówka #1 Miesio Blok czekoladowy Mleczne rogale z czekoladą Kaszi Zobacz więcej
Agata gotuje
Agata gotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Agata gotuje
Ekspresłówka #5 Czas

Ekspresłówka #5 Czas 462

0
{{headerMessage}}
i kotlety jednogarnkowe solo tarty zapiekanki i faszerowane warzywa potrawy z wieprzowiny gulasze pieczenie kotlety potrawy z wołowiny i cielęciny gulasze pieczenie zapiekanki, duszonki i pasztety Zobacz więcej
{{headerMessage}}
groszku (i o przewrotności apetytów) Sezamowe paluchy drożdżowe Tapenada z czarnych oliwek z czosnkiem niedźwiedzim Buraczane burgery Klasyczna zupa krem z zielonego groszku Pesto z czosnku Zobacz więcej
{{headerMessage}}
’ i austriackie świąteczne ciasteczka ‚Weihnachtsbaeckerei’. Wigilia w Belgii Wigilię Belgowie zaczynają od napoju (aperitifu) i przekąsek złożonych z owoców morza i faszerowanego indyka. Ulubionym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Betty - miłośniczka kultury, kuchni i pasjonatka życia. Gotowanie mnie odpręża i satysfakcjonuje, jest dla mnie sztuką, a nie tylko paliwem. Wierzę w ludzi i we wzajemną pomoc. Z tych również powodów Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Adwent Babeczki Babki Beza Biała kiełbasa Boże Narodzenie Candy Cebula Ciasta Ciastka Ciasto biszkoptowe Ciasto francuskie Ciepła kolacja Dania główne Dania mączne Domowe wędliny Drób Druty Fasolka Zobacz więcej