kaskada

ZOBACZ TAKŻE:

„W tak pięknych okolicznościach przyrody... i tego... i niepowtarzalnej...” miałam przyjemność spędzić miniony weekend wspólnie z bandą wielkopolskich blogerów kulinarnych. Piękne okoliczności Zobacz więcej
W zeszłym tygodniu (7-8. czerwca) wzięłam udział w Warsztatach Pierogowych organizowanych w ramach Kaskady Smaków. A było od kogo się uczyć, bo zaprosiła nas Smakfonia do pięknego miejsca na krańcach Zobacz więcej
W ubiegły weekend, 7-8 czerwca miałam okazję uczestniczyć w warsztatach pierogowych zorganizowanych przez Smakfonię, które odbyły się w Hotelu i Restauracji KASKADA w Kiekrzu. Nie mogę nie wspomnieć o Zobacz więcej
W miniony weekend miałam przyjemność uczestniczyć w blogerskim spotkaniu- warsztatach Pierwsza Kaskada smaku organizowanych przez Smakfonię. W uroczym miejscu, czyli na terenie hotelu i restauracji Zobacz więcej
W ostatni weekend razem z innymi blogerkami i blogerami kulinarnymi z Wielkopolski wzięłam udział w Pierwszej Kaskadzie Smaków czyli w warsztatach pierogowych zorganizowanych przez Smakfonię.Miejsca Zobacz więcej
ciasto było tak samo miękkie i elastyczne jak w dniu przygotowania. To wpływ dużej ilości tłuszczu. Farsz to truskawki obtoczone w cukrze i sos ze śmietany 36 % i sok z poduszonych truskawek. Hotel Zobacz więcej
7-8 czerwca 2013 roku, dzięki Moniki z Pin up Cooking Looking miałem przyjemność wziąć udział w warsztatach organizowanych przez Monikę i Macieja, właścicieli restauracji Smakfonia oraz Pani Ani, Zobacz więcej
Pierwsza Kaskada Smaków - Warsztaty Pierogowe ze Smakfonią w Kiekrzu! Miniony weekend miałam przyjemność uczestniczyć w Warsztatach Kulinarnych - PIERWSZA KASKADA SMAKÓW zorganizowanych przez Zobacz więcej
Ocena:4/5 Plusy:bardzo miła i profesjonalna obsługa, smaczne śniadania, bardzo się najadłam ;-) Minusy:niezgodność dań z opisem i zdjęciem w kacie Porcje:duże Ceny:tanie w stosunku do porcji Godziny Zobacz więcej
- jakieś inne... Może by i słońce zniewoliło nas Do spłynięcia duchem w róż kaskadzie, Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz, Ale w innym lesie, w innym sadzie... Owocowe skarby Tonik z arbuza Bób Zobacz więcej
russkaya
russkaya Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Dziś mam ochotę na...
Lemoniada

Lemoniada 1052

1
: 1.5 litra gazowanej wody, mocno schłodzonej (u mnie Cisowianka) sok wyciśnięty z 3 cytryn + kilka plasterków cytryny łyżka lub dwie cukru do smaku Wodę wlewamy do dzbanka, dodajemy sok z cytryn, Zobacz więcej
smaku. Chlebek pokroić na drobne kawałki, skropić oliwą i podpiec krótko w piekarniku. Następnie skropić chlebki octem wymieszanym z wodą i dodać do sałatki. Wymieszać delikatnie z 4 łyżkami oliwy z Zobacz więcej
lekarstwem okażą się leżanki i ławeczki powietrzne, wodne masaże i kaskady. Od 14 stycznia 2013 r. Park Wodny w Wysowej Zdroju będzie czynny: poniedziałek 12.00 - 20.45 środa, piątek 11.30 - 20.45 Zobacz więcej
powietrzny, armatka wodna, wąski masaż karku, kaskada wodna, szeroki masaż karku. Basen dla dzieci Basen SPA (Jacuzzi)Pojemność wodna: 1,95 m3Temperatura wody w basenie: 34 - 370CSauna parowa i sauna Zobacz więcej
cupcake’s, maślane ciasteczka, cakepopsy, lukrowaneprofiterolki, eleganckie desery w szklankach, lemoniadę, kolorowe beziki… Ale bezsprzecznym królem stołu był wspaniały tort weselny: semi-naked cake Zobacz więcej
cupcake’s, maślane ciasteczka, cakepopsy, lukrowaneprofiterolki, eleganckie desery w szklankach, lemoniadę, kolorowe beziki… Ale bezsprzecznym królem stołu był wspaniały tort weselny: semi-naked cake Zobacz więcej
… pokusićby się można jeszczeo ogórki w smaku chilli dominującym… …spłyną wtedy całą kaskadą przypraw i będą lekko palić w podniebienie, idealne do gulaszu, żeberek i do tychże zapiekanek… SKŁAD : Zobacz więcej
W sobotę 08 czerwca miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach zorganizowanych przez Smakfonię. W malowniczych okolicznościach przyrody w Kiekrzu – Hotel Kaskada, blogerki kulinarne z Wielkopolski Zobacz więcej
Urszula
Urszula Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przy stole w ogrodzie
Babeczki jagodowe

Babeczki jagodowe 128

0
. foremek do babeczek, które należy posmarować olejemi nakładać 2/3 wysokości ciasta. Piec w temperaturze 190′C przez 25 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego. Chciałam polecić Wam Zobacz więcej
rodzynek w czekoladzie Wykonanie: Ugotować babkę. Ostudzić, część górną odkroić, z boku babki wykroić rynnę (tu będzie spływała lawa). Odkrojoną górę przekroić na pół. Babkę postawić na płaskiej tacy Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: