kaski w miodzie

Moja poświąteczna dieta to FARSA! Kilogramy zostały, o ile nie jest ich więcej. Przeraża mnie to! Co jakiś czas ćwiczę, chociaż nie mogę... Mama ciągle piecze babeczki i inne pyszności, czasami nie Zobacz więcej
- plecak to pasażer na motocyklu). Po tym jak od czwartku do niedzieli przejechaliśmy 1200km to wczoraj fotografując surówkę do obiadu kask sam się mi pchał w obiektyw :) A jeśli chodzi o surówkę, Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Bałwanek z marcepanu

Bałwanek z marcepanu 145

0
i owoców Przystawki – przepisy Recenzje restauracji i lokali Ryby Sałatki – przepisy Sosy Teoria zdrowego odżywiania się Zioła i przyprawy Polecane przepisy Zupa krem z kalafiora Mikstura na Zobacz więcej
, pierniki z witrażykami, święta Cześć! Pokażę Wam dzisiaj, jak zrobić piękne i niezwykle dekoracyjne pierniczki z witrażykami. Oprócz tego, że są one przepyszne, to pięknie również zdobią świąteczny Zobacz więcej
:) jak jadłaś kiedyś ... kaska: Jak pani myśli, jak długo taki schab jest dobry ... Perfekcyjna w domu: […] idealne przepisy znalazłam u Ani z Anka... Anka: Dziękuję ogromnie za ciepłe słowa :) Zobacz więcej
i owocami z bloga 'Kluskowo.pl'; drozdzowe z borowkami i kruszonka z bloga 'Smakowy raj'; torcik z biala czekolada, bez pieczenia z bloga 'Sio smutki'; jogurtowo-kokosowe z truskawkami i czekolada z Zobacz więcej
robiłem przez cały czas ,bo przecież nie zawsze jest kaska na obiad itp. Na przykład nie miałem obiadu - jadłem musli. Nie miałem nic fajnego na kolację - jadłem jogurt naturalny! ... NIE PODJADAMY Zobacz więcej
xarello wzbogacona jest o smak miodu i orzecha włoskiego. Aby wino mogło być uznane za cavę, należy spełnić bardzo restrykcyjne wymagania. Cava najlepszej jakości – ta, która leżakuje w piwnicach Zobacz więcej
, jak choćby wtedy, gdy okazuje się, że pracownik Palacu Elizejskiego w porze lunchu (o, pardon: déjeuner) zakłada kask i na motorze śmiga do kochanki. Ale co się Hollande namęczy, to mu Depardieu Zobacz więcej
jajka, smażymy jajecznicę taką jaką lubimy najbardziej. Zciągamy z ognia dodajemy szczypiorek, doprawiamy solą, pieprzem. Jajecznicę przekładamy na posmarowaną masłem kromkę. Smacznego Kaska Lex Zobacz więcej