keczup z kwaskiem cytrynowym

odchodzące, miękkie liście. W każdym liściu, po jego ostygnięciu, delikatnie przycinamy twardszą część nerwu - dzięki temu łatwiej nam będzie zawijać gołąbki. *liście oddzielamy ostrożnie, aby ich Zobacz więcej
wodą, solimy i gotujemy na wolnym ogniu. W trakcie gotowania zdejmujemy po kolei odchodzące, miękkie liście. W każdym liściu, po jego ostygnięciu, delikatnie przycinamy twardszą część nerwu - dzięki Zobacz więcej
Wiele z nas nie wyobraża sobie frytek, czy pizzy bez keczupu. Domowy keczup robiłam po raz pierwszy, ale przyznam, że wyszedł przepyszny, dlatego dzielę się z wami tym przepisem. Ma bogaty, wyjątkowy Zobacz więcej
DFFFF
DFFFF Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Szef kuchni odleciał
Przepisy na paneer

Przepisy na paneer 34

0
Czym jest paneer (panir)? Paneer (panir) to indyjski ser. Przygotowywany jest ze świeżego mleka, gotowanego z dodatkiem soku z cytryny, octu lub kwasku cytrynowego. Jest sprężysty, delikatny, Zobacz więcej