ketchup nie babci stasi

{{headerMessage}}
sprzedawałyśmy piękny czosnek Babci Stasi i zawiązywałyśmy nowe, często ciekawe znajomości :) Wobec tych moich jakże pozytywnych wspomnień pobiegłam dziś na Le Targ zorganizowany w Miasteczku Wilanów Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Sałatka z makaronu skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... sobota, 31 maja 2014 Sałatka z makaronu makaron Zobacz więcej
{{headerMessage}}
bardzo a... 1 dzień temu Kuchenne Szaleństwa Risotto z botwinką i chorizo - Kremowa konsystencja, smaki idealnie połączone i ten kolor! To risotto podbiło moje serce. Delikatny smak botwinki świetnie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pizza jak placki

Pizza jak placki 1776

1
{{headerMessage}}
- [image: Orientalny kajal zamiast konturówki do oczu]Kajal, inaczej zwany też kohlem, to bardzo popularny w Indiach i na Bliskim Wschodzie kosmetyk do mal... 19 godzin temu włoszczyzna Pulcinella w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
mniszek nagietek nasturcja niecierpek ogórecznik oregano pelargonia petunia pierwiosnek pigwa piwonia podbiał pomarańcza poziomka rozmaryn róża rukola rumianek rzeżucha łąkowa rzodkiewka saintpaulia Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się do wyjątkowego dla nas miejsca. Kog... 1 dzień temu Moja kuchnia Tarta / pizza na piwie - Nie wiem jak Wy, ale ja nie najlepiej znoszę tę zmianę czasu… Owszem – wieczorem lubię dłużej cieszyć się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
system, który pozwoli na sterowanie komputerem bez użycia myszki czy klawiatury – tylko za pomocą ... 1 godzinę temu białczyński Dolina Mnikowska i Wzgórze Mnikowskie - - - - - - - - - Wzgórze - - - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
-si-va-da-irma/Eccoci a recensire la Pizzeria Irma di Guamo (LU)!Ve... 1 miesiąc temu facet z nożem Cupcakes: czekolada+chili pod pudrem z dzikiej róży i z... buraków - Urodziny Lepszej Połowy, sami Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Surówka z pora

Surówka z pora 2460

1
{{headerMessage}}
Tagliatelle naleśnikowe z serem - Dziś proste a jakże wykwintne danie dla smakoszy.Tagliatelle zostały zrobione z naleśników i dzięki temu grubość kluseczek zależy tylko od nas.Dla nas pos... 20 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
sie ostatnim razem do polskiej znajomej, mieszkajacej "za miastem" zmienilismy zwyczajowa trase na rzec... 2 miesiące temu :: bento na każdy dzień :: Zupa dyniowa z parmezanowymi kluseczkami - Nie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pyszna sałatka

Pyszna sałatka 4756

2
{{headerMessage}}
Łyżka soku z cytryny Majonez Sól, pieprz Wędlinę, paprykę, ser i śliwki pokroić wpaseczki lub w kostkę, dodać kukurydzę - wymieszać - dodać oliwę, cukier i sok z cytryny - odstawićna ok. 20 min. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z parmezanowymi kluseczkami - Nie wyobrażam sobie jesieni bez zupy dyniowej. Zazwyczaj, kiedy kupię dynię, przez tydzień większość posiłków jest dyniowych: zupa dyniowa, placki dyniowe (k... 2 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 4 godziny temu Sto smaków Więcej warzyw (12). Rzepa - Wszyscy znają u nas mądrość: „zdrowy jak rzepa”. Ale czy tę rzepę ktoś u nas jadł? Nasi przodkowie, owszem, jedli i to bardzo często. Jagły i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
& Beyond Links to Reads: January 2015 - February is here. I am a bit late with previous month’s Links to Reads, but better late than never. Here’s a selection of some of the interesting Zobacz więcej
{{headerMessage}}
that all restaurants should be fine dining. You can get a Michelin star if you serve the best hambu... 3 tygodnie temu notatki kulinarne Bezglutenowy makowiec czekoladowy - Przepis jeszcze Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1488

1
{{headerMessage}}
... 3 godziny temu Feel Eat! Lepszy zamiennik ziemniaków? PIECZONE BATATY :) - *Trochę o wartościach odżywczych batatów... **Warzywo to jest uważane za jedno z najbardziej odżywczych w przyrodzie. Dla Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. - Te roladki robilam juz kilka razy i wciaz nie mam ich dosyc :) Dzieki calonocnemu marynowaniu w jogurcie mieso jest soczyste i miekkie. Zawiniete w miekk... 1 dzień temu Anioły w kuchni Szarlotki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- caritka - Il Molino, Cortona, Toskania - KUCHNIA ARABSKA - Przepisy Babci Stasi - Kitchenist - milk and honey - ilonkowo - ODKRYCIA KULINARNE - BYĆ rodzicami - Pomóż mi zrobić to samodzielnie - Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Naleśnik

Naleśnik 2524

1
{{headerMessage}}
. Starałem się sprawdzić, czy już go tu nie prezentowałem. Nie znalazłem śladu publikacji, ale są tu zdo... 10 godzin temu kornik w kuchni Knedle z morelami - W zeszłym tygodniu po zrobieniu 5 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
: daktyle - Polska kuchnia zawsze kochała bakalie. Choćby rodzime suszone śliwki. Ale przecież nie tylko. Suszone owoce nazywane bakaliami sprowadzano do nas i z poł... 42 minuty temu gustoblog Le Zobacz więcej