klops temperatura 80

{{headerMessage}}
z kością. Bistecca alla Fiorentina, to właśnie taki stek z sosem szpinakowo-serowym. Inne wersje to rolada wołowa z plastrami szpinaku i sera, bądź kotlety mielone lub klopsy z sosem Zobacz więcej
jelka
jelka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinarna pasja
Meatloaf, czyli klops

Meatloaf, czyli klops 341

0
{{headerMessage}}
"To prawie mój autorski przepis na klopsa. Szukałam na tak wielu stronach, że trudno wskazać jedną jedyną. Chociaż właściwie wszystko zaczęło się od przepisu Marthy Stewart. Poczyniłam jednak wiele Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Szukaj: Dania - ciasta, ciasteczka bez cukru CIASTO BANANOWE BEZ CUKRU 13 maja 2015 Kachuna Dodaj komentarz Ciasto bananowe 5 dojrzałych bananów 1,5 szklanki mąki żytniej razowej 1 łyżka sody Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z lodówki schłodzony spód, wylałam na niego masę serową. Wyrównałam wierzch. Foremkę wstawiłam do piekarnika. Temperaturę zmniejszyłam do 150 st. C. Piekłam przez ok. 80 minut, do czasu aż cały Zobacz więcej
moreen
moreen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
U Ciotałki
No i... klops!

No i... klops! 26

5
{{headerMessage}}
Klops, to nie tylko wpadka, czy nieudane przedsięwzięcie. Klops, to taki wykwintny, większy sznycel/kotlet mielony, upieczony w foremce. Jest to moja własna definicja klopsa, ale wydaje mi się, że Zobacz więcej
{{headerMessage}}
masła i 1 łyżka mąki na zasmażkę olej do smażenia Ciasto: 300 g mąki 80 g miękkiego masła 1 jajko 1/2 łyżeczki soli 1/2 szklanki kwaśnej śmietany 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 jajko roztrzepane z Zobacz więcej
Beata
Beata Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Magazyn Kuchenny
Urodzinowy sernik

Urodzinowy sernik 416

1
{{headerMessage}}
razy. Wielka sprawa dla początkującego blogera! Pho dość długo zabawiło w pierwszej dziesiątce, ale w końcu musiało ustąpić pola innych przepisom. O dziwo, z czasem z top 10 zaczęły też znikać Zobacz więcej
{{headerMessage}}
( w zasadzie nie będę się podłączać ). Teraz wyjaśnienie. Z reguły choroba mi nie straszna ( w końcu mam tych swoich wieloletnich całkiem sporo )- ale tym razem dopadło mnie coś nieznanego - zupełne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
wam się do piekarnika tylko jeden, możecie wyrobione ciasto od razu podzielić na połowę. I temu drugiemu bochenkowi wydłużyć czas fermentacji o czas pieczenia pierwszego. Czyli drugi bochenek Zobacz więcej
cookies
cookies Obserwuj blogaObserwujesz bloga
CookiesHunter.com
Jaki typ maki wybrac

Jaki typ maki wybrac 1135

2
{{headerMessage}}
Jaki typ mąki wybrać Data publikacji : 2012-11-14 23:38 | Komentarze : 7 Od jakiegoś czasu zaczynam gromadzić różne informacje na temat różnych rodzajów mąk. Zaczęło się to od porażek podczas Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Surówka z pora

Surówka z pora 2460

1
{{headerMessage}}
"Alpenstrudel" Gazeta wytrawnego smakosza! Jutro piątek więc na obiad będzie ryba. - *Filet z pstrąga na aromatycznym sosie.**Składniki*:2 filety ze świeżego pstrąga25 dag pora2 łyżki oliwy z oliwek Zobacz więcej