kostka japonska

warzywa i gotuj – jeśli chcesz mieć je na chrupiąco wystarczy 3 minuty gotowania. Dodaj pokrojone w kostkę tofu. Zdejmij z ognia, wrzuć chili według uznania, dopraw solą (sosem rybnym) i kolendrą. Zobacz więcej
szalotka drobno posiekana 1/6 czerwonej papryki pokrojonej w mała kostkę 1 mały pomidor obrany ze skory i posiekany 2 zabki czosnku łyżeczka mielonego czarnego pieprzu łyżeczka sosu ostrygowego Zobacz więcej
pokrojonego w kostkę tajska bazylia (opcjonalnie) 2 czerwone papryczki curry kilka mini kukurydzek albo inne chrupkie warzywo przygotowanie: Nastaw piekarnik na 180C. Natrzyj piersi kaczki przyprawą Zobacz więcej
zielona papryka pocięta na paski 2 łyżki sosu ostrygowego 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka oleju sezamowego 1 łyżka oleju chili 2 szczypiorki pocięte na 1cm kawałki 2 suszone duże papryczki chili (mało Zobacz więcej