kotleciki z soczewicy i surówka z czarnej rzepy

Ten przepis to prosta baza do modyfikacji. Zachowując podane proporcje można zmienić w zasadzie wszystko – rodzaj strączków (na inną soczewicę, fasolę czy ciecierzycę), przyprawy i dodatki (różne Zobacz więcej
minut, aby sypkie dodatki wpiły nadmiar wilgoci. Mokrymi rękami formujemy niewielkie kotleciki i smażymy na średnio rozgrzanym oleju na rumiano z obu stron. Surówka z czarnej rzepy: 2 czarne rzepy Zobacz więcej
Elżbieta Dz
Elżbieta Dz Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Dieta moja pasja
Wyniki KONKURSU

Wyniki KONKURSU 68

0
:) 3 godziny temu *Codzienna kuchnia niecodzienna* Kotleciki z czerwonej soczewicy z jarmużem 4 godziny temu Kulinarne szaleństwa Maniusi Makaron z kurczakiem i warzywami 6 godzin temu Obiad gotowy! Zobacz więcej
z jarmużem autorka: wedith1 | blog: coolinarny Rozgrzewający gulasz, potrawa jednogarnkowa autorka: Aneta Klimecka | blog: www.mojasmacznakuchnia.bloog.pl Delikatny smak warzyw z pecorino autorka: Zobacz więcej