kotlety mielone z makreli

Z pewnością znacie ten scenariusz: z poprzedniego obiadu został ryż i nie bardzo wiadomo co z nim zrobić. Przeszłam przez zbyt wiele akcji edukacyjnych, aby go tak po prostu wyrzucić. Wtedy z pomocą Zobacz więcej
Wyśmienicie smakuje z rybą do obiadu w towarzystwie ziemniaczków. Pomieszane smaki słodko - kwaśne z dodatkiem jabłka. Pyszny dodatek do obiadów - pasuje do gulaszów, kotletów schabowych, kotletów Zobacz więcej
natki pietruszki lub koperku łyżeczki słodkiej, mielonej papryki sól, pieprz bułka tarta do panierki olej do smażenia Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Studzimy i razem z makrelą Zobacz więcej
malcwi92
malcwi92 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Apetyczna Kuchnia
Ryby

Ryby 61

0
i sałatki Ciasta i desery Bigos z młodej kapusty czerwca(3) lutego(1) 2015(34) kwietnia(1) marca(10) lutego(9) stycznia(14) 2014(90) grudnia(8) listopada(19) października(17) września(27) Zobacz więcej
Królik pieczony Polędwiczki wieprzowe pieczone Polpettone fantasia- rolada z mięsa mielonego Schab po sztygarsku Rolada z piersi kurczaka w cieście francuskim Polędwiczki wieprzowe Zobacz więcej
na obiad proponuję mielone kotlety a la rybne na bazie kaszy jaglanej i tofu, z dodatkiem glonów nori (dokładnie takich, jakie używa się do sushi). Jako uzupełnienie całości doskonale sprawdzi się Zobacz więcej
na długo. Do tego micha surówki i obiad / kolacja jak marzenie :) Składniki: 20 dag (1 szkl) kaszy gryczanej 30 dag twarogu 1 jajko pęczek koperku lub innych ulubionych ziół Zobacz więcej
! Kotleciki z wędzonej makreli /przepis na dwie porcje – wyszło mi 10 niedużych kotlecików; źródło – przepis Liski/ 1 wędzona makrela /o wadze ok. 250 – 300g/ 250 g ugotowanych, utłuczonych ziemniaków Zobacz więcej
przyozdabiamy mieloną, słodką papryką i oliwą z oliwek. Hummus polecam także w wersjach smakowych – np. z papryczkami chili, suszonymi pomidorami czy rozmarynem. Zobacz także: Makrel Kornel i pasta z Zobacz więcej
Franky
Franky Obserwuj blogaObserwujesz bloga
PrzepioTeka
Kotlety z tuńczyka

Kotlety z tuńczyka 722

0
Uwielbiam ryby. Staram się jeść je jak najczęściej, dlatego docelowo chciałabym, aby na tym blogu było jak najwięcej przepisów na rybne smakołyki. Pech jednak chciał, że nie mam zbyt dużo pomysłów na Zobacz więcej
pietruszki 1 średnią cebulę 2 ząbki czosnku 1 łyżeczkę kuminu rzymskiego (albo kminku mielonego) 1 łyżeczkę mielonej kolendry (albo kuleczki ubite w moździerzu) 1 łyżeczkę mielonego kardamonu 1 Zobacz więcej
Każdy z nas ma w pamięci smaki z dzieciństwa. Takim moim niezapomnianym smakiem jest na przykład galaretka z czarnej porzeczki moich babć, zupa owocowa, kotlety mielone mamusi albo jajecznica z Zobacz więcej
MINI BURGERKI TOSTOWE Z GRAHAMKI - Śniadania-Kolacje - Moje kuchenne inspiracje - bloog.pl Bloog FotoBloogi załóż bloga zaloguj MENU Moje kuchenne inspiracje MINI BURGERKI TOSTOWE Z GRAHAMKI Zobacz więcej
kotletów z piersi kurczaka może być mnóstwo. Dziś proponujemy Wam kotlety w wersji nieco ostrzejszej – po meksykańsku. Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 1 jajko odrobina chili w proszku kmin Zobacz więcej
mnie firmyGRAAL) 1 średnie jajko 1 średni ząbek czosnku 2 gałązki tymianku 2 czubate łyżki bułki tartej sól morska,pieprz czarny świeżo mielony DODATKI: 1 łyżka majonezu 1 łyżka jogurtu naturalnego 1 Zobacz więcej
tłumaczeniu świeże maliny z krzaczora. Sorbet lodowy z oliwy z oliwek, krokant sezamowy- całość przyprószona grejpfrutową bazylią oraz czarnym mielonym pieprzem. Ciasteczko do kawy? Szef kuchni to Zobacz więcej
. Składniki (na 4 porcje): 1 kg świeżej… około 12 miesiące temu - Brak komentarzy Prosty sposób na urozmaicenie tradycyjnych mielonych. Inny sposób podania oraz dodatkowe składniki sprawiają, że Zobacz więcej
około 12 miesiące temu - Brak komentarzy Prosty sposób na urozmaicenie tradycyjnych mielonych. Inny sposób podania oraz dodatkowe składniki sprawiają, że potrawa staje się bardziej interesująca. Zobacz więcej
około 12 miesiące temu - Brak komentarzy Prosty sposób na urozmaicenie tradycyjnych mielonych. Inny sposób podania oraz dodatkowe składniki sprawiają, że potrawa staje się bardziej interesująca. Zobacz więcej
około 1 miesięcy temu - Brak komentarzy Gołąbki, gołąbki. Kto ich nie lubi? W gołąbkach fajne jest to, że można je nafaszerować czym tylko dusza zapragnie. Dzisiaj jednak przedstawiam przepis na Zobacz więcej