koźlęcina

ZOBACZ TAKŻE:

poproszę o recenzję kulinarną. Menu będzie przedstawiało się następująco: Przystawka – tatar z sarny, Zupa – consomme z bażanta, Danie główne – koźlęcina Deser – śliwka w czekoladzie Dla kogo brzmi Zobacz więcej
. Ma niepowtarzalny grecki klimat i jest idealnym zakończeniem dla wycieczki do miasteczka Zia. Moussaka Koźlęcina Jeżeli tak jak ja uwielbiacie lekką, śródziemnomorską kuchnię, wybierzcie się podczas Zobacz więcej
Zima coraz bliżej, więc konsekwentnie robię jej na przekór i staram się choćby na chwilę w ponurej kuchni ożywić panujący nastrój i natchnąć ją promieniami słońca, przywołując wspomnienie pysznego Zobacz więcej
lenasomar
lenasomar Obserwuj blogaObserwujesz bloga
shoot&food
SARDYNIA w Warszawie

SARDYNIA w Warszawie 51

0
Sardynii są różnego rodzaju mięsa: cielęcina, baranina,jagnięcilna, koźlęcina, dziczyzna, ryby i owoce morza, które zgodnie z tradycją grilluje się i piecze na ogniu. Sardyńczycy mogą pochwalić się Zobacz więcej
w tym organicznym towarzystwie. Następna propozycja to koźlęcina sous-vide (48h) z puree z czerwonej kapusty, soczewicą beluga, dymką, musem z pieczonej dyni i chutneyem śliwkowym (68 zł). Przyznam Zobacz więcej
w tym organicznym towarzystwie. Następna propozycja to koźlęcina sous-vide (48h) z puree z czerwonej kapusty, soczewicą beluga, dymką, musem z pieczonej dyni i chutneyem śliwkowym (68 zł). Przyznam Zobacz więcej
w cieście - Ciasteczka cytrynowe - Smażone placuszki kukurydziane - Herbatniki miodowe - Chleb owsiany - Pstrąg w panierce z migdałów - Pasztet serowo-cebulowy w cieście - Tartoletki rybne - Pasztet Zobacz więcej
procentach. Daniem głównym była koźlęcina sous vide z musem z czerwonej kapusty, soczewicą, puree z dyni i chutneyem ze śliwki, podane na pięknym talerzu łupkowym. Patrząc na mięso miałam mieszane Zobacz więcej
, że "uroczysty" wielkanocny obiad nie różni się praktycznie NICZYM od zwyczajnego niedzielnego posiłku. To, co nakazuje jeść tradycja, to jagnięcina lub koźlęcina. Mięso z reguły jest upieczone i Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: