koźlęcina

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
poproszę o recenzję kulinarną. Menu będzie przedstawiało się następująco: Przystawka – tatar z sarny, Zupa – consomme z bażanta, Danie główne – koźlęcina Deser – śliwka w czekoladzie Dla kogo brzmi Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Ma niepowtarzalny grecki klimat i jest idealnym zakończeniem dla wycieczki do miasteczka Zia. Moussaka Koźlęcina Jeżeli tak jak ja uwielbiacie lekką, śródziemnomorską kuchnię, wybierzcie się podczas Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zima coraz bliżej, więc konsekwentnie robię jej na przekór i staram się choćby na chwilę w ponurej kuchni ożywić panujący nastrój i natchnąć ją promieniami słońca, przywołując wspomnienie pysznego Zobacz więcej
lenasomar
lenasomar Obserwuj blogaObserwujesz bloga
shoot&food
SARDYNIA w Warszawie

SARDYNIA w Warszawie 58

0
{{headerMessage}}
Sardynii są różnego rodzaju mięsa: cielęcina, baranina,jagnięcilna, koźlęcina, dziczyzna, ryby i owoce morza, które zgodnie z tradycją grilluje się i piecze na ogniu. Sardyńczycy mogą pochwalić się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w tym organicznym towarzystwie. Następna propozycja to koźlęcina sous-vide (48h) z puree z czerwonej kapusty, soczewicą beluga, dymką, musem z pieczonej dyni i chutneyem śliwkowym (68 zł). Przyznam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w tym organicznym towarzystwie. Następna propozycja to koźlęcina sous-vide (48h) z puree z czerwonej kapusty, soczewicą beluga, dymką, musem z pieczonej dyni i chutneyem śliwkowym (68 zł). Przyznam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w cieście - Ciasteczka cytrynowe - Smażone placuszki kukurydziane - Herbatniki miodowe - Chleb owsiany - Pstrąg w panierce z migdałów - Pasztet serowo-cebulowy w cieście - Tartoletki rybne - Pasztet Zobacz więcej
{{headerMessage}}
procentach. Daniem głównym była koźlęcina sous vide z musem z czerwonej kapusty, soczewicą, puree z dyni i chutneyem ze śliwki, podane na pięknym talerzu łupkowym. Patrząc na mięso miałam mieszane Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się po ulicach miasta, zapachów ciast, które są przygotowywane i jedzone w okresie świątecznym, jak na przykład "pastiera"- aromatyczne ciasto na bazie kaszy i ricotty- oraz "Casatiello"- słone Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: