kr irl

{{headerMessage}}
KiBA28 sierpnia 2011 21:49 ZOBACZ TEŻ TO: CHLEB TYPU KR-IRL. PODSTAWA TO; ENERGIA (ANTYCUKRZYCOWY). 1.TEMAT. http://sandrarecho.pinger.pl/m/4500722 ENGLISH VERSION_______: Zobacz więcej
{{headerMessage}}
___________________________________________________________________________ ŻYWIENIE ZWIERZĄT, TO PODSTAWA. ***** ___________________________________________________________________________ ZOBACZ Zobacz więcej
{{headerMessage}}
do 180 i piekłam łącznie jakieś 30-35min. Wyszło dziwne, chrupkie z wierzchu, miękkie w środku, ale dobre i syte jak diabli :) Polecam zjeść z masłem orzechowym- ja bym tak zrobiła, ale wyszło... Zobacz więcej
{{headerMessage}}
pszenne przyprawy : sól kamienna , kminek , zioła (ja używam ziół prowansalskich) garnek o pojemności przynajmniej 4l 2,5l wody miska z zimna wodą (przyda się podczas formowania chlebków) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kilka godzin. Chlebek jest dobry dla cukrzyków i oczywiście bezglutenowców. Składniki (robiłam z połowy porcji) Ja chyba źle odmierzyłam bo nie chciały wszystkiego wchłonąć ;-) dodajemy do masy sól, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kilka dni temu na stronie Instytutu Naukowo-Badawczego im. prof. Ryszarda Lorenca znalazłam ciekawy przepis na chleb o tajemniczo brzmiącej nazwie KR-IRL. Chleb ten nie zawiera mąki, przygotowuje się Zobacz więcej