krem pat

jesteście zainteresowani i również chcielibyście przygotować te słodkości to polecam te ciasteczka, które wynalazłam w Vademecum Konesera CIASTECZKA Pata Alburey'a... podaję przepis .. Biszkopty Zobacz więcej
te ciasteczka, które wynalazłam w Vademecum Konesera CIASTECZKA Pata Alburey'a... podaję przepis .. Biszkopty waniliowe: - 125 g masła - 60 g cukru - 1 jajko - kilka kropli esencji waniliowej - 220 g Zobacz więcej
Perskie śniadania są z reguły lekkie, pieczywo z serem, pieczywo z różnego rodzaju gęstymi kremami czekoladowymi lub śmietankowymi. Czasami podaje się kaleh pacie czyli gotowaną głowę jagnięcą. Niby Zobacz więcej
Święta wielkanocne już niedługo, pora więc na świąteczne słodkości. Cassateddi (Cassatelle po włosku) to słodkie, smażone pierożki nadziewane kremem z ricotty, które tradycyjnie przygotowywało się w Zobacz więcej
Spokojna kuchnia: ZUPA KREM Z WŁOSZCZYZNY piątek, 11 marca 2016 ZUPA KREM Z WŁOSZCZYZNY 2 marchewki 1 pietruszka 1/4 selera 1/2 pora 3-4 ziemniaki 1/4 filetu z kurczaka (lub inna część) 1 liść laurowy Zobacz więcej
szanującego się zombiaka jest mózg. Ale zombie przecież też człowiek (tylko trochę bardziej martwy) i od czasu do czasu coś słodkiego zjeść musi. Ja mojemu gościowi do herbaty podam słodki mózg! Zobacz więcej
: Migdały miksujemy w blenderze, następnie stopniowo dodajemy daktyle (można je wcześniej posiekać). Gdy masa będzie już dokładnie "zmielona" wykładamy ją na blachę wyłożoną folią spożywczą, można Zobacz więcej
z Penedés a do niej dwie szynki wołowe. Cecina- szynka wołowa suszona przez 7- 14 miesięcy, a następnie prze około trzy tygodnie wędzona na zimno w dymie dębowym. Szynka z wołowiny Kobe – tradycyjnie Zobacz więcej
z tych poniżej :) Czekoladowa delicja z pianką kawową- walentynkowo autorka: wedith1 | blog: coolinarny Tarta cytrynowa autorka: karto_flana | blog: Z kartoflanego pola Tarta z oliwkami, cebulkami i Zobacz więcej
marta-gotuje.pl
marta-gotuje.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
marta-gotuje.pl
Masa cukrowa

Masa cukrowa 545

0
na waek lub ukadajc na przedramieniu przenies na tort, dopasowa rkami do odpowiedniego ksztatu i obkroi niepotrzebne boki. Uwagi: 1. Do barwienia masy cukrowej najlepiej jest uy barwnikw w proszku, Zobacz więcej
Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w mojej akcji "Czas na szpinak 5!". W tym roku w naszej zabawie udział wzięło 56 blogów (+1 osoba nie prowadząca bloga). Razem przygotowaliśmy 74 pyszne potrawy Zobacz więcej
(5)MIĘSA(55)mięso(2)mięso drobiowe(6)mięso mielone(10)mleko w proszku(1)MONTIGNAC(39)mozzarella(2)muffinki(4)mączne(18)mąka pełnoziarnista(19)naleśniki(15)NAPOJE(8)NAPOJE ALKOHOLOWE(5)natka Zobacz więcej
the dough balls a bit to form small heads. Make a hole in the bigger part and put the head through the hole. Then pat here ant there to get rid of imperfections and place gently in a pan. koślawe - Zobacz więcej
autorka:Bernadetta| blog:Prawo do gotowania z pasją Zakochana sałatka autorka:Goaa| blog:jedz i smakuj Czerwony, ostry kurczak ze skórką pomarańczową autorka:Goaa| blog:jedz i smakuj Gotowanie po Zobacz więcej
z kurczaka z boczniakami królewskimi w kremowym sosie blog: kulinarnyJa.pl Kasza pęczak zapiekana ze szpinakiem, pomidorkami i serem brie blog: Pensamientos en un plato LODY KOKOSOWE Z MŁODYM Zobacz więcej
lubinosić takie okulary, chyba po prostu naśladuje swoich rodziców ;) Dodatkowo chronią one oczy przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych (znajdziecie podobneTUTAJ). Nie zapomnijcie też o Zobacz więcej
z grzybami leśnymi autorka: matra z bloga Nie umiem gotować! Bigos staropolski z wolnowaru autorka: matra z bloga Nie umiem gotować! Penne z dynią i toy choy autorka: Badylarka z bloga Weekendy w Zobacz więcej
piegusek
piegusek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pieguskowa kuchnia
Faszerowane pory

Faszerowane pory 67

0
Faszerowane pory | Każdy ma jakiegoś bzika CIASTA All Ciasta biszkoptowe Ciasta drożdżowe Ciasta ucierane Ciasto bezowe CIASTA KOKOSOWE CIASTO Z JABŁKAMI 12 listopada 2015 CIASTA JESIENNA PAVLOVA Z Zobacz więcej
piegusek
piegusek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pieguskowa kuchnia
Faszerowane pory

Faszerowane pory 11

0
BAJGIEL 7 marca 2016 Ciasta drożdżowe DROŻDŻOWE „RÓŻYCZKI” Z SEREM 29 czerwca 2015 Ciasta drożdżowe MIKOŁAJ Z CIASTA DROŻDŻOWEGO 8 grudnia 2014 Ciasta ucierane CIASTO Z RABARBAREM 28 kwietnia 2016 Zobacz więcej