krem pod galaretkę

W tym roku Majka z ogromnym zapałem ruszyła do szkoły. A że druga klasa to już nie przelewki, postanowiła wyjątkowo się przyłożyć. Pani wychowawczyni też ma wielkie plany w stosunku do Majkowej klasy, Zobacz więcej
Mięso mielone pod kalafiorem Mięso mielone pod kalafiorem to bardzo smaczna propozycja na łatwy w przygotowaniu obiad lub kolację. Mielone mięso wieprzowo-wołowe wraz z cebulą i marchewką zapieczone Zobacz więcej
justylla
justylla Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Readeat.pl
Pod Norenami, Kraków

Pod Norenami, Kraków 14

Pod Norenami, Kraków – readeat Przejdź do treści readeat Opublikowane w 15 września 201715 września 2017 przez admin Pod Norenami, Kraków Na krakowskiej, wegańskiej mapie pojawiło się ostatnio nowe Zobacz więcej
krakownatalerzu
krakownatalerzu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kraków na Talerzu
Pod Norenami

Pod Norenami 36

ADRES: Krupnicza 6, Kraków KUCHNIA: azjatycka, wegańska, wegetariańska ZAKRES CEN DAŃ GŁÓWNYCH: 25-33,50PLN W INTERNECIE:facebook|www Pod Norenami bywałam kiedyś często ze względu na ciekawą, Zobacz więcej
Okiem Liska
Okiem Liska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Anioły w kuchni
Chatka Pod Niemcową

Chatka Pod Niemcową 18

"Chatka Pod Niemcową" Baza Noclegowo - Turystyczna Trześniowy Groń 5 33-350 Piwniczna - Kosarzyska. Bezpośredni kontakt tylko z dowodzącym: Jurek "HARIS" Walicki TEL: 18 446 51 28 Czym właściwie jest Zobacz więcej
Plnteur najlepiej smakuje na plaży po zachodzie słońca. (Na Martynice słońce niezmiennie wschodzi i zachodzi o szóstej). Całe życie rodzinne i towarzyskie odbywa sie na plaży. Nareszcie można Zobacz więcej
anemone_
anemone_ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Fit Addict
Jak zrobić domową galaretkę?

Jak zrobić domową galaretkę? 63

Oczywiście możemy kupić galaretkę w proszku i nie zawracać sobie tym głowy. Ale warto spróbować, by móc porównać ogromną różnicę w smaku. Galaretka zrobiona samodzielnie smakuje bardziej owocowo i Zobacz więcej
Dawno nie było nowego wpisu, bo i czasu też nie było! Zajęta byłam ostatnio końcowymi egzaminami na studiach, poszukiwaniem nowej pracy i takie tam. Ale już się poprawiam i dziś proponuję szybki Zobacz więcej
bianco77
bianco77 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ZGOTUJ SOBIE
No bratku, czas na galaretkę

No bratku, czas na galaretkę 107

No bratku, czas na galaretkę Sałatka wiosenna na słodko składniki: Galaretki Winiary o smakach BLUE CURACAO, MOJITO, PINA COLADA, PINK MARGARITA + zatopione w nich bratki w pięknej i jadalnej Zobacz więcej
Już pewnie myśleliście, że zapomniałam? Wczoraj obiecałam, że dziś będzie ogłoszeniewybranej osoby, która otrzyma galaretkę lawendową. Trochę późno się zebrałam, przyznaję, ale to i owo musiałam dziś Zobacz więcej
Kolejny pyszny deser. Tym razem – przepis na galaretkę z owocami. Oczywiście można użyć różnych owoców, jak i galaretek – pamiętajmy jednak, że galaretka z dodatkiem papai, ananasa albo kiwi nam nie Zobacz więcej
Dżemdżus
Dżemdżus Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dżemdżus
Najprostrzy krem pod słońcem

Najprostrzy krem pod słońcem 280

Na ten krem wpadłam przypadkiem. Na dzikich polach ciasta piec się nie da, a deseru pragną wszyscy, i stali bywalcy, i chwilowi wizytatorzy. Co robić kiedy rodacy w potrzebie – trzeba działać. Krótki Zobacz więcej
Bardzo często przygotowuję karkówkę, jednakże obowiązkowo musi być w towarzystwie warzyw. Zamknięta cebulową skorupką tworzy ciekawy smak. 500 g karkówki 4 marchewki 300 g pieczarek 2 cebule Przyprawa Zobacz więcej
Najlepsze są domowe kremy, wiem, co do nich dodaję, i jest to naprawdę niewiele składników. Smarują się nimi dzielnie wszyscy domownicy i podpowiadają mi tylko, które zapachy lubią najbardziej:-) Bo Zobacz więcej
Kolejna wegetariańska propozycja na szybki i rodzinny obiad tym razem zapiekana pod kartofelkiem. Składniki: - 1 duża cukinia - 1 duża marchew - 1 puszka kukurydzy - 1 puszka czerwonej fasoli - 2 Zobacz więcej
gotować!
gotować! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
gotować!
Rabarbar pod imbirową kruszonką

Rabarbar pod imbirową kruszonką 32

Rabarbar pod imbirową kruszonką - gotować gotować Strona główna O mnie Kontakt Rabarbar pod imbirową kruszonką 17 maja 2017 Kiedyś, czytając pewną książkę, spotkałam się z określeniem, że kuchnia Zobacz więcej
Szarlotka pod kokosową skorupką to klasyczne ciasto kruche z warstwą prażonych jabłek, zwieńczone "skorupką", powstałą z połączenia wiórków kokosowych i kilku składników odgrywających rolę spoiwa. Zobacz więcej
Lubię takie proste kremy. Minimum składników, maksimum działania. Kofeina zawarta w kawie pobudza krążenie, a więc krem idealnie wpływa na zmęczone oczy. Krem jest kawowy (mleczno-kawowy) również w Zobacz więcej
Dekorując ciasto lukrem plastycznym warto najpierw „uwięzić” okruszki, by nie pobrudziły lukru. Idealnie nadaje się do tego prosty krem maślany :) Składniki (na okrągły tort o średnicy ok 23cm): 50g Zobacz więcej
Po raz kolejny zostałam wybrana przez Lorda Somersby do wypróbowania nowego smaku jego piwa. Informuję jednak, że wpis jest przeznaczony wyłącznie dla osób pełnoletnich. Do tej pory mogliście Zobacz więcej