kresto

ZOBACZ TAKŻE:

Bakino
Bakino Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Bakino
Bakalie kresto

Bakalie kresto 67

0
Konkurs - Przepis dla ... » Bakalie kresto Jestem w niebie! Dostałam od marki Kresto spory karton bakalii do testowania oraz oleje. Jest wszystko: migdały we wszelkich możliwych wersjach, orzechy Zobacz więcej
Dzięki współpracy z firmą Kresto mogę na okrągło jadać moje ulubione jogurtowe mieszanki :) Uwielbiam takie pełne smaku i zdrowia kombinacje do przygotowania w jedną chwilę. Dziś chciałabym Wam Zobacz więcej
Cynamonka
Cynamonka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cynamon
Rapso, Kresto, BackMit

Rapso, Kresto, BackMit 33

0
Witajcie! Korzystając z leniwego niedzielnego popołudnia chcę się w Wami podzielić kilkoma informacjami. Otóż w piątek dzięki uprzejmości firmy VOG otrzymałam olbrzymią paczkę z produktami Rapso, Zobacz więcej
Otrzymałam do przetestowania bakalie na pierwszy ogień do przetestowania poszły orzechy włoskie nasiona firmy KRESTO oraz orzechy włoskie tarte firmy BackMit ( bardzo mnie ucieszył fakt ze orzechy Zobacz więcej
Moja granola z bakaliami Kresto - Zdrowe przekąski - W kuchni i ogrodzie - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU W kuchni i ogrodzie Moja granola z bakaliami Kresto (13.01.2014)Kokosanki Zobacz więcej
Oddziśzaczynam testowanie produktów firmy Kresto i oleju Rapso. Mam tą przyjemnośćdzięki fan page Świadome Odżywianie, który znajduje się pod tym linkiem Zobacz więcej
Na pierwszy ogień poszły suszone morele i łuskany słonecznik firmy KRESTO. O ile ze słonecznikiem miałam już wielokrotnie do czynienia (również tej firmy), to z morelami był to mój prawie pierwszy Zobacz więcej
wtedy produkty tracą na świeżości – tu producent daje nam wybór. Brak środków konserwujących – miło coś takiego przeczytać na produkcie, który zamierzamy spożyć. Podsumowując – produkt będzie Zobacz więcej
Dziś przyszła pora na testowanie bakalii Kresto i BackMit. Wykorzystałam je do zrobienia mimo wszystko prostego torcika, w którym do ciasta wykorzystałam mak mielony BackMit ,do masy rodzynki Zobacz więcej
Wiórki kokosowe Kresto idealnie nadają się jako dodatek do ciasta czy dekoracja. Używam ich od dawna (znacznie dłużej niż współpracuję z firmą Kresto) i zawsze jestem z nich zadowolona. Są delikatne i Zobacz więcej
Kochani, zapraszam na konkurs! Wystarczy, że odgadniecie jakie dwa składniki dodaję do swojej owsianki Na Wasze odpowiedzi czekamy przez cały weekend na fanpage’u Świadome Odżywianie >KLIK<. Zobacz więcej
W tym tygodniu doszła do mnie oczekiwana paczuszka os Świadome odżywianie. W paczce znalazłam między innymi: olej rzepakowy, bakalie , tarte migdały, tarte orzechy laskowe i włoskie, mak mielony, Zobacz więcej
Dobrodziejstwa w mojej kuchni . Dostałam ogromna paczkę smakowitości . Nawet nie sądziłam , że producent ten ma tak ogromną ofertę produktową. Wszystko co może przydać się przy wypiekach słodkości, Zobacz więcej
Cukinię, pomidory i ser kozi (roladka Merci Chef!) kroimy w grube plastry, następnie cukinię doprawiamy i obtaczamy w mące i ziarenkach sezamu KRESTO, smażymy na oliwie z … Zobacz więcej
200 g mieszanki: Mąka pszenna 60%, otręby owsiane 40%, rodzynki KRESTO cukier wanilinowy (cukier, aromat) sól morska. + olej Rapso + 2 jabłka starte na tarce i gotowe Zobacz więcej
Śledzie w owocowym towarzystwie Mandarynki + tarte orzechy laskowe BackMit + Pokrojone cienko plasterki jabłka + suszone morele KRESTO + przyprawy + łyzka oleju rzepakowego i do tego śledzie po Zobacz więcej
W konkursie na Facebooku na fan page Świadome Odżywianie wygrałam jedną ze wspaniałych nagród. Dostałam kilka produktów Kresto i Back Mit oraz zestaw do kreatywnych zabaw z ciastoliną :) Zobacz więcej
Pyszny lodowy deser, idealny np. na Dzień Dziecka:). Przygotowuje się go ekspresowo :) 2-3 gałki lodów truskawkowych 3 truskawki 1 garść migdałów w płatkach (Kresto) 1/2 dowolnego batona Do salaterki Zobacz więcej
Sałatka z mozzarellą ze słonecznikiem, sezamem i siemieniem lnianym Składniki: - mini mozzarella - pomidor - oliwa z oliwek - suszona bazylia - sól himalajska - siemię lniane - sezam - słonecznik Zobacz więcej
Na obiad dziś była fasolka szparagowa. Miałam jeszcze zapas zamrożonej, jednak z utęsknieniem czekam już na świeżą. Lubię ją przyrządzoną w tradycyjny sposób, z masłem i bułką. Jednak chciałam nieco Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: