krowie mumie

jest. W góralskich sklepikach, straganach i na przydrożnych stolikach znajdziemy kilka rodzajów owczych i krowich serów – aby w pełni rozkoszować się ich smakiem, warto dowiedzieć się o nich nieco Zobacz więcej
Tomo
Tomo Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pork&Bacon
Lokal Bistro

Lokal Bistro 66

0
sączymy wodę gazowaną. I jeszcze czuję jakiś niepokój. Już wiem co to za dziwne uczucie. Takie coś co mi w mózgu drąży. Od momenty wejścia do środka z głośników na okrągło leci jeden niezmiernie Zobacz więcej
miękkie, delikatne mięso w chrupiącej, spieczonej skorupce. Na świeżo usmażony stek kładziemy kawałek masła, które szybko rozpuści się na gorącym mięsie, a stek stanie się jeszcze bardziej Zobacz więcej
, ale ich produkty w niczym nie ustępują tym po naszej stronie granicy no i oczywiście są znacznie tańsze. Dominują sery krowie, ale sporo jest też owczych. Na razie chyba najmniej popularne są kozie. Zobacz więcej