kto cię uczył

ZOBACZ TAKŻE:

na rozgrzanej patelni, lekko natłuszczonej z obu stron. Podajemy z dowolnymi dodatkami. Sos: jogurt wymieszany z sokiem z owoców Może nie wyglądają jakoś powalająco, ale były smaczne. Na razie uczę Zobacz więcej
Pieczenie tart opanowałam już w 100 %, kruche ciasto robię 'na czuja', nie musząc sięgać po proporcje. A że trzeba podnosić sobie poprzeczkę - tarta wegańska, bez jajek, bez masła, też się da. Jeszcze Zobacz więcej
Uczę się robić sushi. Składniki (2 rolki) - 1/2 szklanki ryżu do sushi - 250 ml wody - sos do ryżu - algi (nori) - mata bambusowa - sos sojowy Futomaki - paluszki krabowe - ogórek - awokado Uramaki - Zobacz więcej
KucharkaZen
KucharkaZen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kucharka Zen
Teraz się uczę sama

Teraz się uczę sama 14

0
Teraz się uczę sama Skocz do listy ostatnich wpisów Kucharka Zen Wpis « Poprzedni wpis Następny wpis » sobota, 27 września 2014 Teraz się uczę sama Ta pani, która gotowa jest mnie słuchać - tej mojej Zobacz więcej
, gdy wszystko zmieszczę na 1 stronie, dzięki temu jestem w stanie zapamiętać, że np. ,,reakcja utleniania była w prawym górnym rogu" i nawet, jeśli nie pamiętam, jaki był jej dokładny przebieg- Zobacz więcej
« Sezonowa rozkosz na talerzu Tort dla fanów piłki nożnej! » Jak uczyłam się dekorować babeczki... Parę dni temu udało mi się obronić na studiach, więc z tej okazji postanowiłam sprawić sobie prezent. Zobacz więcej
Coraz częściej pytamy, jak uczyć dzieci zasad dobrego żywienia i kultury posiłku? Japończycy od lat znają odpowiedź. fot. Pedro Reyna Edukacja żywieniowa młodego pokolenia to już konieczność. Jeśli Zobacz więcej
Duszone skrzydełka (Mama uczy gotować!) - gotować! Strona główna O mnie Kontakt Gdy dziecko udaje się na drzemkę, matka odgruzowuje kuchnię i zaczyna gotować! Drób 0 Duszone skrzydełka (Mama uczy Zobacz więcej
On Egin Eta Topa: Grzegorz Łapanowski uczy gotować blogerów - WARSZTATY VIDEO Zobacz więcej
Już półmetek tygodnia za mną, ale to wcale nie oznacza, że nadmiar nauki minął, o nie! Jedno zdane-mam nadzieje- podwójne kolokwium, zaraz pędzi za nim następne.. ale dam radę.! chyba :D A żeby milej Zobacz więcej
Uczą się jeść resztki. W przenośni i dosłownie. Osobiście zawsze miałam problem z wyrzucaniem jedzenia. Jak tylko mogłam przerabiałam wszystko co wyglądało na psujące. Zapomnianego w tyle lodówki Zobacz więcej
Dionizosem (lub Bachusem – to jego rzymski odpowiednik) – o Dioznizosie, bachanaliach i bachantkach powiem Wam przy okazji wina. W starożytnym Rzymie podawano je w czasie uczy weselnej, a ich sokiem Zobacz więcej
To było dla mnie wyzwanie, nie ukrywam. Polędwicę Wellington uczył mnie przyrządzać Kurt Scheller. Jego była znakomita oczywiście. Tak jak postanowiłam wcześniej, zamierzam przygotować wszystkie Zobacz więcej
w warsztatach , sporo się dowiedzieliśmy . Poza tym bardzo sympatyczna atmosfera spotkanie przyczyniła się do dalszej integracji naszej Grupy. Post Wielkopolscy blogerzy uczą się fotografować z Zobacz więcej
w kalendarzu pojawil sie ... » człowiek uczy się całe życie, a ja... od Faceta. "to nie wiedziałaś, że szpinak świetnie łączy się z jajkami?" - pyta Facet, gdy wyciągam z lodówki spontanicznie kupiony Zobacz więcej
dla swoich chciałabym jak najlepiej. Serce mi pęka jak karmicie dzieci śmieciami, a nie jedzeniem! serce mi pęka jak widzę matkitrujące i powoli zabijające swoje dzieci – niestety inaczej może mogę, Zobacz więcej
dla swoich chciałabym jak najlepiej. Serce mi pęka jak karmicie dzieci śmieciami, a nie jedzeniem! serce mi pęka jak widzę matkitrujące i powoli zabijające swoje dzieci – niestety inaczej może mogę, Zobacz więcej
kursów!). Przyjemna nawigacja, piękna grafika, dużo materiałów, kontakt z prowadzącym. Aż chce się logować i uczyć. Jest tak ładny, że czasem mam ochotę wykupić lekcje z robienia na drutach albo Zobacz więcej
kopiuj-wklej, po co płacić jak można mieć za darmo? Tymczasem ja chętnie kupuję kursy online. Najlepiej piękne. Zobaczcie, taki Craftsy.Cud, miód, orzeszki (spróbujcie któregoś z darmowych kursów!). Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: