kuchniawformie

ZOBACZ TAKŻE:

Joaska
Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
królestwo garów
kuchnia PRLu

kuchnia PRLu 84

bufet kanapkowy galaretka hot dogi hot dogi francuskie hot dog z pieczarkami koreczki serowe kotlety schabowe po hawajsku kulki czekoladowo kokosowe poncz 1 poncz 2 śledź po japońsku trufelki WuZetka Zobacz więcej
2drink.pl
2drink.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Zanim Zjesz
Kuchnia nie musi być nudna!

Kuchnia nie musi być nudna! 16

Kuchnia nie musi być nudna! piątek, Kwiecień 21, 2017 Latest: Kuchnia nie musi być nudna! Pięć ćwiczeń na szczupłe nogi, które możesz wykonywać w domu Aktywność fizyczna w Polsce – raport Zobacz więcej
Kolejne, filmowe spotkanie i kolejny już raz kuchnia włoska (film, który oglądamy to włoska komedia "Jak Bóg da" w reżyserii Edoardo Maria Falcone) Nie bardzo miałam pomysł, co podać, bo kuchnia Zobacz więcej
aghate
aghate Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Pożeracze czasu
Kuchnia: Pieczone jajka

Kuchnia: Pieczone jajka 4

Zdjęcia do tego wpisu przygotowałam jeszcze ze dwa-trzy lata temu! W mieszkaniu studenckim, w którym mieszkałam z Gosią i Kamilem (pozdrawiam i spotkajmy się wreszcie!) były rewelacyjne warunki do Zobacz więcej
Dota
Dota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Oneginetatopa
Gard – kuchnia nordycka w Gdyni

Gard – kuchnia nordycka w Gdyni 26

Pyszne, malutkie i aromatyczne pulpeciki w restauracji Gard fot. D.Szymborska Brzmi groźnie prawda? Nordycka! Czyli jaka? Klopsiki z meblowego, szwedzkiego sklepu? Tak i nie… Wikingowie w Gdyni (i nie Zobacz więcej
Marikijka
Marikijka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
pyszne.blox.pl
KIM CZI - KUCHNIA KOREAŃSKA

KIM CZI - KUCHNIA KOREAŃSKA 50

Uwielbiam kim czi. Kim czi to- marynowana na ostro kapusta pekińska. Robi się zdecydowanie dłużej, niż znika :) Składniki: 1 duża (ok.2 kg.) kapusta pekińska 2dużeczubate łyżki soli 1 l. wody Zobacz więcej
croquante
croquante Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
food²
Korba Kuchnia - Czy ktoś tu ma bzika?

Korba Kuchnia - Czy ktoś tu ma bzika? 44

Korba to nowy ciekawy konceptkulinarny, który ruszył wraz z początkiem grudnia. Początkowo dość po cichu, by później wraz ze styczniowym hucznym otwarciem dobrać się do żołądków wrocławskich łasuchów. Zobacz więcej
Leon Myszkowski to syn Justyna Steczkowskiej i...to tyle co wiedziałam o tym fajnym chłopaku, do czasu aż otrzymałam książkę "Kuchnia Leona" wydawnictwa EDIPRESSE. Świetny, mądry, wesoły nastolatek, Zobacz więcej
Głodne dziewczyny ruszyły na żer. Restaurację INNY WYMIAR wybrałyśmy wspólnie z koleżanką na pierwsze wyjątkowe spotkanie . Piękny niedzielny ,mroźny wieczór. Iluminacja świetlna na świętokrzyskiej Zobacz więcej
aghate
aghate Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Pożeracze czasu
Kuchnia: Smoothie BBPP

Kuchnia: Smoothie BBPP 4

Proste i szybkie smoothie. Kremowe i z wykorzystaniem owoców sezonowych. Szybkie śniadanie albo „faza deserowa” na śniadanie niedzielne Polecam dodać trochę lodu. Składniki (500ml): 1 banan sok Zobacz więcej
Ola Milc
Ola Milc Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Bake with Ola
Kuchnia czeska

Kuchnia czeska 62

Ostatni weekend spędziłam w cudownej Pradze. Oczywiście była to okazja do spróbowania i przypomnienia sobie starych, zapomnianych smaków. Pamiętam, jak za dzieciaka jeździłam z rodzicami na wakacje i Zobacz więcej
thiessa
thiessa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Podróże kulinarne
Kuchnia ormiańska

Kuchnia ormiańska 1790

Autor: thiessa @ 12:06am, roda 27 Lipiec 2011. Wrciam z kolejnego urlopu i pewnie, jak zwykle w takich przypadkach bywa, bd przez jaki czas gotowa w duchu tego kraju, czyli tym razem po ormiasku. Z Zobacz więcej
Całe sześćstron o jedzeniu we Wrocławiu. Taki smaczny dodatek przygotowała przed świętami Gazeta Wyborcza. Dziennikarze sprawdzili popularne, swoje ulubione i polecane przez znajomych oraz Zobacz więcej
Która - obecnie już wiecznie młoda - kobieta, jako mała dziewczynka nie zaczytywała się przygodami Anii z Zielonego Wzgórza? A i chłopcom się zdarzało... W ramach sentymentalnego powrotu do Zobacz więcej
Tanya Maher przeżyła ciężki wypadek samochodowy, po którym mogła jeść tylko marchewkę, miód i herbatę miętową, bo jej organizm nie przyjmował innych produktów. Dziś jest zdrowa, ma własną restauracje Zobacz więcej
Marikijka
Marikijka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
pyszne.blox.pl
Kim czi - kuchnia koreańska

Kim czi - kuchnia koreańska 89

Uwielbiam kim czi. Kim czi to- marynowana na ostro kapusta pekińska. Robi się zdecydowanie dłużej, niż znika :) Składniki: 1 duża (ok.2 kg.) kapusta pekińska 1 duża czubata łyżka soli 1 l. wody Zobacz więcej
składniki na ciasto: 300 g mąki krupczatki 230 g cukru 3 jajka 250 ml oleju 2 łyżeczki cukru z prawdziwą wanilią 3 łyżeczki proszku do pieczenia 450 g mrożonego, rozdrobnionego szpinaku wykonanie: Zobacz więcej
Marikijka
Marikijka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
pyszne.blox.pl
Lawasz-kuchnia ormiańska

Lawasz-kuchnia ormiańska 724

Lawasz- to tradycyjny ormiański chleb, jest podobny do tortilli. Smaczny i robi się bardzo szybko. Im cieńsze są placki tym lepiej. Składniki: 1 szkl. wody ok. 0,6 kg. mąki 20 gr. drożdży 50 gr. masła Zobacz więcej
ulcik
ulcik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia na wzgórzu
Akcja kuchnia .. trwa

Akcja kuchnia .. trwa 40

Akcja kuchnia .. trwa Akcja kuchnia trwa .. :) czyli jesteśmy już prawie na końcu, a prawie to wielkie słowo :) Brakuje jeszcze piekarnika – dalej nie wiem, który dokładnie model wybrać, a środki Zobacz więcej
edzia1301
edzia1301 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
U Edytki w kuchni
Kuchnia PRL

Kuchnia PRL 259

http://edytkagotuje.blogspot.com/2013/11/brokuy-i-kalafior-z-sosem-serowo.html Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: