kudzu

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
kaszy jaglanej woda (około 400 ml) 2 łyżki pestek słonecznika 2 łyżki oliwy łyżeczka startej gałki muszkatołowej sól, pieprz do smaku łyżeczka kudzu Wszystkie składniki dokładnie miksujemy w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kuzu, lub niekiedy kudzu, to sproszkowany korzeń rośliny porastającej Azję. Doskonale zagęszcza potrawy zarówno słodkie jak i wytrawne, nie zmieniając ich smaku (w przeciwieństwie do mąki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
To pierwszy przepis na blogu z Kuzu, więc warto kilka słów poświęcić tej ciekawej roślinie. Kuzu, lub niekiedy kudzu, to sproszkowany korzeń rośliny porastającej Azję. Doskonale zagęszcza potrawy Zobacz więcej
Laktoowo
Laktoowo Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Lakto Owo
Produkty na czasie

Produkty na czasie 176

0
{{headerMessage}}
sproszkować). * Kudzu - to roślina, która wzmacnia i oczyszcza organizm, zmniejsza chęć sięgania po używki, pozytywnie wpływa na poprawę samopoczucia i pracę układu nerwowego. Wyciąg z korzenia kudzu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
będzie, burgery też będą smakować), sezam niełuskany (kilka kopiastych łyżeczek, uprażony na suchej patelni), 2 kopiaste łyżki mąki (np. gryczanej), 2 łyżeczki skrobi kudzu, przyprawy: sól morska lub Zobacz więcej
{{headerMessage}}
/ziemniaczanej, z tapioki, kudzu/ 1 łyżeczka agar-agaru /lub 1-2 łyżeczki pektyny/ 1,5 szklanki szklanki przegotowanej lub przefiltrowanej wody ewentualniedużaszczypta drobnej soli Migdały namaczamy Zobacz więcej
Filip
Filip Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jem warzywa!
Budyń z dyni

Budyń z dyni 222

0
{{headerMessage}}
, to zastąp kawę galaretką owocową. Oczywiście możesz pominąć galaretkę i zrobić sam budyń, który będzie pyszny sam w sobie. Deser składa się z niewielkiej ilości galaretki na spodzie szklanki, a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
po drugim zachowanie musi być wykorzenione. Początkowe ściskanie nikotynowe to nie jest nasz główny problem. Ono można jedynie łagodzić, więc jeżeli już nie dajecie rady to można sięgnąć po naturalne Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: