kurczak ha noi

{{headerMessage}}
Mając ochotę na coś do jedzenia w pracy, często decyduję się na chińszczyznę, choć wrocławskie bary zazwyczaj nie są wzorem do naśladowania w tej materii. Zazwyczaj dowożone jedzenie jest gumowe, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
''leniwych porankach'', to chyba miło by było przeciągać je do pory obiadowej, chociażby w weekendy? :) Niemniej, zawsze fajnie, jak obiad 'zrobi się sam', nawet, jeśli miałoby to być w chińskiej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
starta skórka cytryny ,lub pomarańczy WYKONANIE Piersi kurczaka marynujemy w zalewie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sporo osób namawiało mnie do odwiedzenia tego miejsca, zapewniając, że istniejąca od wielu lat restauracja Hanoi przy ul. Legnickiej ciągle trzyma poziom. Hanoi niewiele ma wspólnego, a właściwie poza Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ostatnim czasie odwiedziłem kilka azjatyckich knajpek we Wrocławiu, w poszukiwaniu najlepszej z nich. Trafiłem zarówno na świetne jedzenie w Mai Lan, jak i na dramat w Ha-Noi. Na naszym Facebookowym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Uwielbiam zwiedzać wszelkiego rodzaju knajpki z azjatyckim jedzeniem gdziekolwiek jestem. We Wrocławiu odwiedziłem już większość z nich, trafiając zarówno na te świetne, jak m.in Thai-Vietczy Mai Lan Zobacz więcej
Ali
Ali Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Myszki in cucina
Chowder

Chowder 159

0
{{headerMessage}}
che è una pescheria dove ti cucinano quello che compri. Lì facevano anche zuppe di pesce tipo queste e da lì ci è venuta voglia di farne una. Questa ricetta viene dal libro di Gordon Ramsay World Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Tradizionalmente il brodo si fa la sera prima. La mattina, quando si è raffreddato, è piu facile sgrassarlo con un cucchiaio visto che grasso e brodo si sono separati. per ogni persona 1 uovo e 100 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
sałatka z gruszką - Jesień raczy nas obficie owocami, w tym moimi ulubionymi gruszkami. Nadają się one nie tylko do słodkich owocowych sałatek, ale swoją słodyczą łamią ci... 3 godziny temu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
umie gotować, ile ma na to czas, siły i chęci...?Joanna Chmielewska "Jak wytrzymać z mężczyzną" Wyświetl mój pełny profil Moja lista blogów sto kolorów kuchni Ciasta ucierane z truskawkami - Nie ma Zobacz więcej
{{headerMessage}}
chodził za mną od dwóch tygodni, gdy we wspaniały... 1 dzień temu GastroMonia... Surówka z włoskiej kapusty - PysznaaaaKolorowaaLetniaaaaa Składniki: - 1/4 kapusty włoskiej - marchew - cebula - natka Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pizza jak placki

Pizza jak placki 1774

1
{{headerMessage}}
... 22 godziny temu sto kolorów kuchni Zupa szparagowa z orzechami - To już ostatni wpis szparagowy w tym sezonie. A na zakończenie rewelacyjna zupa, którą podejrzałam u Skoraczka . Moja w wersji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
popolari e tipici della cucina persiana. Zereshk Polo è riso basmati al vapore guarnito con il Crespino in... 14 godzin temu Moje Małe Czarowanie Gulasz drobiowy z warzywami - Dziś przedstawiam wam Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Surówka z pora

Surówka z pora 2460

1
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Surówka z pora skip to main | skip to sidebar Kuchnia, podróże, może coś więcej... środa, 3 grudnia 2014 Surówka z pora 2 pory 1puszka kukurydzy 1duże jabłko 2łyżki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 16 godzin temu Uwielbiam gotować! Bakłażan zapiekany z mozarellą i pomidorami - [image: Bakłażan zapiekany z mozarellą i pomidorami]*Dzisiaj podaję przepis na prostą i szybką przekąskę. Do jej Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pyszna sałatka

Pyszna sałatka 4756

2
{{headerMessage}}
Wloch.*Perugia* (Umbri... 3 tygodnie temu NaTemat.pl - Magda Gessler Dulszczyzna - Ubóstwiam toalety w luksusowych restauracjach. Pomysły, jakie mają restauratorzy na całym świecie, aby olśnić swoich Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... 8 godzin temu Gotuję bo lubię Galareta wieprzowa (wieprzowo - drobiowa) przepis - Więcej.. 8 godzin temu Moje Wypieki Sprawy blogowe - od środka - 8 godzin temu Moje włoskie impresje "Venerdi Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1486

1
{{headerMessage}}
domowy to moje ulubione urządzenie kuchenne. W kilka minut mogę zrobić wiele pysznych dań. A że lubimy drób z owocami to często łąc... 2 dni temu Grażyna gotuje Kulinarne koty – Emi i Witek Natalii z Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Gałki "Beata"

Gałki "Beata" 255

0
{{headerMessage}}
Breakfast for Dinner + Some Favorite Tessa Kiros Recipes - When I open a cookbook from Tessa Kiros, I invariably want to curl up in a chair with a pot of tea and read it cover to cover. Her cookbooks Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, w zamian ofiarując zespół szkół, z ... 3 dni temu Kuchnia szeroko otwarta... Fit! Jajko zapiekane w awokado - *Propozycja na zdrowe i pełnowartościowe śniadanie z jajkiem w roli głównej. Idealny Zobacz więcej